Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham - Chelsea
22 grudnia 2011, 21:59 [cytuj]
trzeba ich przycisnac i uwazac na kontuzje, w Chelsea gra duzo boiskowych chamow.
trzeba ich przycisnac i uwazac na kontuzje, w Chelsea gra duzo boiskowych chamow
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
22 grudnia 2011, 22:00 [cytuj]
puchatek03 powiedział/a:
Adebayor dostanie drugą żółtą jeśli się nie uspokoi, VDV nie widoczny póki co, brak Lennona odczuwalny. Szkoda że nie ma Defoe na ławce. Pewnie zobaczymy w drugiej połowie Pawluczenkę który jeszcze coś strzeli żeby pokazać że niepotrzebnie go skreślamy! :D

Jak ma się uspokoić, przestać grać w obronie. To Webb ma coś z głową i dał mu kartkę za nic, spójrz co zrobił Ramires i on dostał taką samą kartkę, nie można porównać tych dwóch sytuacji!
Jak ma się uspokoić, przestać grać w obronie. To Webb ma coś z głową i dał mu kartkę za nic, spójrz co zrobił Ramires i on dostał taką samą kartkę, nie można porównać tych dwóch sytuacji!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
22 grudnia 2011, 22:05 [cytuj]
Weeb wypacza wynik meczu - jakby nie grał łapą gówno by z tego było - piłka wyszłaby na aut:zly:
Weeb wypacza wynik meczu - jakby nie grał łapą gówno by z tego było - piłka wyszłaby na aut:zly:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
22 grudnia 2011, 22:06 [cytuj]
kurde, patrze na mecz i widze, ze thfc, nagle jakby stracil sile i wiare.
kurde, patrze na mecz i widze, ze thfc, nagle jakby stracil sile i wiare
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
22 grudnia 2011, 22:07 [cytuj]
Roman O_o
Roman O_o
22 grudnia 2011, 22:08 [cytuj]
Roman wchodzi oby miał swoje 5 minut jak z Sunderlandem
Roman wchodzi oby miał swoje 5 minut jak z Sunderlandem
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
22 grudnia 2011, 22:08 [cytuj]
Adebayor pierwszą dostał z kapelusza(w porównaniu do faulu Ramiresa) ale skoro pierwsza była z kapelusza to każda inna również może być i o to mi chodzi, po prostu musi uważać. A co do bramki dla Chelsea, to pomijając rękę Cola(której jak zwykle sędziowie nie zauważyli) to gdzie do cholery był Assou-Ekotto z kryciem?! No i wykrakałem Pawluczenko wchodzi.
Adebayor pierwszą dostał z kapelusza(w porównaniu do faulu Ramiresa) ale skoro pierwsza była z kapelusza to każda inna również może być i o to mi chodzi, po prostu musi uważać. A co do bramki dla Chelsea, to pomijając rękę Cola(której jak zwykle sędziowie nie zauważyli) to gdzie do cholery był Assou-Ekotto z kryciem?! No i wykrakałem Pawluczenko wchodzi
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
22 grudnia 2011, 22:09 [cytuj]
no to walczymy o remis, czarno widze wejscie Pava... mam nadzieje,ze w 90 minucie bedziemy sie jednak cieczyc z wygranej a ja przeprosze za brak wiary w Pava.
no to walczymy o remis, czarno widze wejscie Pava... mam nadzieje,ze w 90 minucie bedziemy sie jednak cieczyc z wygranej a ja przeprosze za brak wiary w Pava
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
22 grudnia 2011, 22:09 [cytuj]
Roman za VDV ?! Kto mi to wyjaśni?
Roman za VDV ?! Kto mi to wyjaśni?
Tottenham Tottenham, no one can stop them
22 grudnia 2011, 22:10 [cytuj]
panowie web to frajer jak każdy inny trzeba wziąć sprawy w swoje ręce damy radę! Harry zmotywuje chłopaków.Jesteśmy zbyt blisko
panowie web to frajer jak każdy inny trzeba wziąć sprawy w swoje ręce damy radę! Harry zmotywuje chłopaków.Jesteśmy zbyt blisko
22 grudnia 2011, 22:10 [cytuj]
Nie zwalajcie winy na sędziego. nawet po tej ręce można było to przerwać. a potem chelsea jest groźniejsza. faule rozumiem bo to derby i nerwy. za mało stwarzamy sytuacji strzeleckich. strzelić jednego więcej i nie stracić. mamy 45 żeby się poprawić
Nie zwalajcie winy na sędziego. nawet po tej ręce można było to przerwać. a potem chelsea jest groźniejsza. faule rozumiem bo to derby i nerwy. za mało stwarzamy sytuacji strzeleckich. strzelić jednego więcej i nie stracić. mamy 45 żeby się poprawić
22 grudnia 2011, 22:11 [cytuj]
Wyjaśnię Ci to tak że VDV w dzisiejszym meczu był totalnie nie widoczny i nie wnosił prawie nic(po za odegraniem raz do Bala z klepki) do gry, a jedynie spowalniał akcje. A jedyną opcją bardziej ofensywną(po za Niko) było wpuszczenie Pawluczenki.
Wyjaśnię Ci to tak że VDV w dzisiejszym meczu był totalnie nie widoczny i nie wnosił prawie nic(po za odegraniem raz do Bala z klepki) do gry, a jedynie spowalniał akcje. A jedyną opcją bardziej ofensywną(po za Niko) było wpuszczenie Pawluczenki
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
22 grudnia 2011, 22:14 [cytuj]
Ale chyba lepszym wyjściem byłby Kranjcar?
Ale chyba lepszym wyjściem byłby Kranjcar?
Tottenham Tottenham, no one can stop them
22 grudnia 2011, 22:15 [cytuj]
czarno to widze szczerze mowiac.. brakuje mi modricia i jego rozgrywania w srodku pola.. a zeby Pav dzis strzelil to juz zupelnie mi sie nie widzi. echh nie podoba mnie sie to
czarno to widze szczerze mowiac.. brakuje mi modricia i jego rozgrywania w srodku pola.. a zeby Pav dzis strzelil to juz zupelnie mi sie nie widzi. echh nie podoba mnie sie to
22 grudnia 2011, 22:18 [cytuj]
co sie dzieje?!
co sie dzieje?!
Głupia ta zmiana :/
Głupia ta zmiana :/
Kranjcar to nie Lennon ani Bale, nie zakręci przeciwnikiem i nie zrobi rajdu skrzydłem. Więc lekko mijamy się z celem(nie mówię że Pawluczenko to zrobi)ale jako napastnik gra bardziej z przodu. Drugą stroną jest to że Kranjcar mógłby nie dać rady bo z całym szacunkiem ale Shamrock to nie ta sama półka co Chelsea.
Kranjcar to nie Lennon ani Bale, nie zakręci przeciwnikiem i nie zrobi rajdu skrzydłem. Więc lekko mijamy się z celem(nie mówię że Pawluczenko to zrobi)ale jako napastnik gra bardziej z przodu. Drugą stroną jest to że Kranjcar mógłby nie dać rady bo z całym szacunkiem ale Shamrock to nie ta sama półka co Chelsea
22 grudnia 2011, 22:19 [cytuj]
nie jest dobrze...
nie jest dobrze
22 grudnia 2011, 22:28 [cytuj]
Gdzie jest miłość dla Romana on gra taki cudowny mecz!
Gdzie jest miłość dla Romana on gra taki cudowny mecz!
22 grudnia 2011, 22:29 [cytuj]
prosze zdejmijcie Pava z boiska..
prosze zdejmijcie Pava z boiska
<  1  2  3  4  5    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 13 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się