Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham - Chelsea
22 grudnia 2011, 22:29 [cytuj]
nie wiem,ktory to juz blad Pava... oby gdzies wsadzil ta noge i pilka moze wtoczy sie do bramki.
nie wiem,ktory to juz blad Pava... oby gdzies wsadzil ta noge i pilka moze wtoczy sie do bramki
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
22 grudnia 2011, 22:30 [cytuj]
Dawaj Roman dawaj! (prosiłeś Varba masz):D
Dawaj Roman dawaj! (prosiłeś Varba masz):D
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
22 grudnia 2011, 22:33 [cytuj]
puchatek wersje z buziakiem uznałeś za zbyt kontrowersyjną? xD

Torres się rozgrzewa, oby za Sturridga..
puchatek wersje z buziakiem uznałeś za zbyt kontrowersyjną? xD Torres się rozgrzewa, oby za Sturridga
To dare is to do.
22 grudnia 2011, 22:35 [cytuj]
troche nas (sz)mata miesza ...
troche nas (sz)mata miesza
22 grudnia 2011, 22:36 [cytuj]
Sandro jest niesamowity dziś, zawsze się sprawdza w meczach w których trzeba walczyć!
Sandro jest niesamowity dziś, zawsze się sprawdza w meczach w których trzeba walczyć!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
22 grudnia 2011, 22:39 [cytuj]
Nie chcę nic mówić ale te stałe fragmenty gry dla Chelsea mi śmierdzą i się boję. Mecz strasznie trzyma w napięciu. Nie podoba mi się nasza gra, jedna wielka panika :/
Nie chcę nic mówić ale te stałe fragmenty gry dla Chelsea mi śmierdzą i się boję. Mecz strasznie trzyma w napięciu. Nie podoba mi się nasza gra, jedna wielka panika :/
22 grudnia 2011, 22:40 [cytuj]
Jednak za Drogbe, och...
Jednak za Drogbe, och
22 grudnia 2011, 22:44 [cytuj]
potknal sie o wlasne nogi...
potknal sie o wlasne nogi
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
22 grudnia 2011, 22:46 [cytuj]
GOLA, GOLA, GOLA - STRZELCIE CWELSOM GOLA!

GOLA, GOLA, GOLA - STRZELCIE CWELSOM GOLA!
Tottenham Tottenham, no one can stop them
22 grudnia 2011, 22:51 [cytuj]
zaraz zejde...
zaraz zejde
22 grudnia 2011, 22:52 [cytuj]
no webb jak zwykle popis daje...
no webb jak zwykle popis daje
22 grudnia 2011, 22:55 [cytuj]
ja jebie
ja jebie
22 grudnia 2011, 22:55 [cytuj]
Co sie kur... dzieje?!
Co sie kur... dzieje?!
22 grudnia 2011, 22:57 [cytuj]
dramatyczna koncowka, gdyby nie terry byloby calkiem fajnie ale jak na gre w 10 to i tak niezle
dramatyczna koncowka, gdyby nie terry byloby calkiem fajnie ale jak na gre w 10 to i tak niezle
22 grudnia 2011, 22:57 [cytuj]
czemu w 10 ?
czemu w 10 ?
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
22 grudnia 2011, 22:58 [cytuj]

^ bo Pavlyuchenko jest jak -1 :)

Świetny mecz :brawo:
^ bo Pavlyuchenko jest jak -1 :) Świetny mecz :brawo:
Tottenham Tottenham, no one can stop them
22 grudnia 2011, 22:58 [cytuj]
bo przeciez nie powiem ze Powłuczenko wniosl cos do gry...
bo przeciez nie powiem ze Powłuczenko wniosl cos do gry
22 grudnia 2011, 22:59 [cytuj]
patrzalem na pierwsza polowe, jakby ktos w jednym zdaniu, moglby zcharakteryzowac 2gą polowke ?
patrzalem na pierwsza polowe, jakby ktos w jednym zdaniu, moglby zcharakteryzowac 2gą polowke ?
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
22 grudnia 2011, 23:00 [cytuj]
Powiem tak jestem odrobinę zawiedziony.Mogliśmy to wygrać.A teraz przepraszam z góry za wulgaryzmy Harry po chuj Ci ten beznadziejny rusek!
Powiem tak jestem odrobinę zawiedziony.Mogliśmy to wygrać.A teraz przepraszam z góry za wulgaryzmy Harry po chuj Ci ten beznadziejny rusek!
22 grudnia 2011, 23:01 [cytuj]
Oj,żeby tak zamiast ruska grał Defoe, może by to coś było? Nie ma co sie teraz już zastanawiać, jest remis i koniec.
Oj,żeby tak zamiast ruska grał Defoe, może by to coś było? Nie ma co sie teraz już zastanawiać, jest remis i koniec
<  1  2  3  4  5    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 12 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się