Forum dyskusyjne
27 grudnia 2011, 11:32 [cytuj]
Jakie są przewidywalne składy? Jeśli macie jakieś transmisje podajcie i wkleję, jaki wynik typujecie

?
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=134461&part=sports
Jakie są przewidywalne składy? Jeśli macie jakieś transmisje podajcie i wkleję, jaki wynik typujecie :) ?
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
27 grudnia 2011, 12:12 [cytuj]
3:1, miło by było taki wynik zobaczyć. Licze na Lukę w środku a nie na boku.
3:1, miło by było taki wynik zobaczyć. Licze na Lukę w środku a nie na boku
27 grudnia 2011, 14:02 [cytuj]
Sopki będą godzinkę przed meczem
Sopki będą godzinkę przed meczem :)
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
27 grudnia 2011, 15:06 [cytuj]
Ja tylko nie chce takiej końcówki, że gdy Norwich na naszej połowie, to modle się o jak najszybsze zakończenie meczu lub złamanie akcji wroga..!
Ja tylko nie chce takiej końcówki, że gdy Norwich na naszej połowie, to modle się o jak najszybsze zakończenie meczu lub złamanie akcji wroga..!
To dare is to do.
27 grudnia 2011, 15:07 [cytuj]
Jeszcze sie nie przyzwyczailes saikor?
Jeszcze sie nie przyzwyczailes saikor?:D
27 grudnia 2011, 15:35 [cytuj]
Najgorsze to są stałe fragmenty gry. Nieraz z zamkniętymi oczami oglądam :p
Najgorsze to są stałe fragmenty gry. Nieraz z zamkniętymi oczami oglądam :p
27 grudnia 2011, 16:37 [cytuj]
Wygramy 2:1 bramke 1 zdobędziemy po akcji Bale-Adebayor a 2 po akcji w środku pola, któryś z pomocników wyręczy napastników. Bramke stracimy po rogu. Taki to mój mały typ
Wygramy 2:1 bramke 1 zdobędziemy po akcji Bale-Adebayor a 2 po akcji w środku pola, któryś z pomocników wyręczy napastników. Bramke stracimy po rogu. Taki to mój mały typ
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
27 grudnia 2011, 17:14 [cytuj]
Oby Wilczki wytrzymały presję Anali i dowieźli korzystny wynik!
Oby Wilczki wytrzymały presję Anali i dowieźli korzystny wynik! :cwaniak:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
27 grudnia 2011, 17:59 [cytuj]
arsenal 1:1 wolves !!! haha cudem i wielkim szczesciem ale udalo sie ! Musimy podziekowac bramkarzowi Wolves, bo tylko on gral. Teraz my 3pkt i mozna odetchnac. Jesli bedzie inny wynik niz wygrana to znaczy, ze jestesmy w kryzysie.
arsenal 1:1 wolves !!! haha cudem i wielkim szczesciem ale udalo sie ! Musimy podziekowac bramkarzowi Wolves, bo tylko on gral. Teraz my 3pkt i mozna odetchnac. Jesli bedzie inny wynik niz wygrana to znaczy, ze jestesmy w kryzysie
27 grudnia 2011, 17:59 [cytuj]
Arsenal remisuje na własnym stadionie z Wolves, teraz grzechem byłoby to zmarnować. Mamy szansę znowu odskoczyć na kilka punktów. Mam nadzieje że trafiły do naszych piłkarzy słowa Adebayora, że możemy zapomnieć o top4 jeżeli nie wygramy trzech kolejnych meczy!
Arsenal remisuje na własnym stadionie z Wolves, teraz grzechem byłoby to zmarnować. Mamy szansę znowu odskoczyć na kilka punktów. Mam nadzieje że trafiły do naszych piłkarzy słowa Adebayora, że możemy zapomnieć o top4 jeżeli nie wygramy trzech kolejnych meczy!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
27 grudnia 2011, 18:03 [cytuj]
Ja czuję że wygramy nadspodziewanie łatwo, gdyż Norwich to nie jest zespół który skoncentruje się tylko na przeszkadzaniu, a takie zespoły drużyna Spurs najbardziej lubi. W ostatnich kilku meczach było widać, że Parker stara się w końcu coś ustrzelić, może się uda?
Ja czuję że wygramy nadspodziewanie łatwo, gdyż Norwich to nie jest zespół który skoncentruje się tylko na przeszkadzaniu, a takie zespoły drużyna Spurs najbardziej lubi. W ostatnich kilku meczach było widać, że Parker stara się w końcu coś ustrzelić, może się uda?
27 grudnia 2011, 18:14 [cytuj]
COYS !
COYS !
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
27 grudnia 2011, 18:16 [cytuj]
Wszyscy mowicie, ze bedzie latwo. Zobaczcie na bilans meczowy i miejsce w tabeli Norwich. Chyba nie przypadkiem sa w srodku tabeli co? Graja mecz u siebie wiec maja lepiej, oby pilkarze nie mysleli jak wszyscy kibice, ze bedzie latwo i gladko.
Wszyscy mowicie, ze bedzie latwo. Zobaczcie na bilans meczowy i miejsce w tabeli Norwich. Chyba nie przypadkiem sa w srodku tabeli co? Graja mecz u siebie wiec maja lepiej, oby pilkarze nie mysleli jak wszyscy kibice, ze bedzie latwo i gladko
27 grudnia 2011, 18:32 [cytuj]
Julkos powiedział/a:
Jesli bedzie inny wynik niz wygrana to znaczy, ze jestesmy w kryzysie
Jeden remis aka porażka wiosny nie czynin, tak czy siak, zostaniemy na 3 miejscu, wygraa by je umocniła. Ale Norwich to klub dość dobry, co świadczy miejsce w tabeli.
Jeden remis aka porażka wiosny nie czynin, tak czy siak, zostaniemy na 3 miejscu, wygraa by je umocniła. Ale Norwich to klub dość dobry, co świadczy miejsce w tabeli
27 grudnia 2011, 18:40 [cytuj]
Beniaminki lubią zaskakiwać. Tak było z Hoffenheimem. Świetnie grali
Beniaminki lubią zaskakiwać. Tak było z Hoffenheimem. Świetnie grali
27 grudnia 2011, 19:30 [cytuj]
no dobra, ale jezeli myslimy o top 3 to chyba powinnismy wygrywac spotkania z beniaminkami, owszem norwich niezle w tym sezonie ale bez przesady, to my gramy b dobra pilke

mysle ze 2:1 do przodu ale mecz nie bedzie wcale taki latwy ; p jednak nie ma co tak gadac jakie to norwich jest dobre w tym sezonie. Trzeba wygrac, do tego jeszcze wpadki city anali i chelsea : DD
no dobra, ale jezeli myslimy o top 3 to chyba powinnismy wygrywac spotkania z beniaminkami, owszem norwich niezle w tym sezonie ale bez przesady, to my gramy b dobra pilke :D mysle ze 2:1 do przodu ale mecz nie bedzie wcale taki latwy ; p jednak nie ma co tak gadac jakie to norwich jest dobre w tym sezonie. Trzeba wygrac, do tego jeszcze wpadki city anali i chelsea : DD
27 grudnia 2011, 19:42 [cytuj]
Proszę oto sopki
Proszę oto sopki :)
27 grudnia 2011, 19:48 [cytuj]
TEAM - Friedel; Walker, Gallas, Kaboul, Assou-Ekotto; Bale, Parker, Sandro, Modric; van der Vaart; Adebayor.
SUBS - Gomes, Bassong, Kranjcar, Livermore, Pienaar, Rose, Pavlyuchenko.
TEAM - Friedel; Walker, Gallas, Kaboul, Assou-Ekotto; Bale, Parker, Sandro, Modric; van der Vaart; Adebayor.
SUBS - Gomes, Bassong, Kranjcar, Livermore, Pienaar, Rose, Pavlyuchenko
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
27 grudnia 2011, 19:48 [cytuj]
Nie bloodzed sop

zawsze tam była super jakość
jest, nie zauważyłem
Nie bloodzed sop :( zawsze tam była super jakość
jest, nie zauważyłem
27 grudnia 2011, 19:52 [cytuj]
Super, Luka znowu na prawej, ech.
Super, Luka znowu na prawej, ech