Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham vs. Norwich
27 grudnia 2011, 19:53 [cytuj]
Bloodzed jest bezsprzecznie najlepszy. Dobry też jest YES :)
Bloodzed jest bezsprzecznie najlepszy. Dobry też jest YES :)
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
27 grudnia 2011, 19:56 [cytuj]
Niech Lennon szybko wraca do zdrowia
Niech Lennon szybko wraca do zdrowia
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
27 grudnia 2011, 20:09 [cytuj]
kurde.. ja bym postawil na prawa pomoc walkera, na prawa obrone Corluke, Walkar moglby sie tam sprawdzic a Verdan przestal by narzekac ze nie gra ; p
kurde.. ja bym postawil na prawa pomoc walkera, na prawa obrone Corluke, Walkar moglby sie tam sprawdzic a Verdan przestal by narzekac ze nie gra ; p
27 grudnia 2011, 20:35 [cytuj]
zoltrix też bym tak zrobił,no ale HR ...:D
zoltrix też bym tak zrobił,no ale HR ...:D
To dare is to do.
27 grudnia 2011, 20:57 [cytuj]
Rafa walczy, no prosze.
Rafa walczy, no prosze
27 grudnia 2011, 21:12 [cytuj]
kaboul jest niesamowicie podobny do typka z mielna :DDDD

a na powaznie to mecz fajny, przewaga tottenhamu, szkoda sytuacji bale ale tak kurde nie mozemy cos bramki strzelic. Walker smiga na prawym niezle chociaz te dosrodkowania srednie, wszystko fajnie ale przydalaby sie bramka panowie
kaboul jest niesamowicie podobny do typka z mielna :DDDD a na powaznie to mecz fajny, przewaga tottenhamu, szkoda sytuacji bale ale tak kurde nie mozemy cos bramki strzelic. Walker smiga na prawym niezle chociaz te dosrodkowania srednie, wszystko fajnie ale przydalaby sie bramka panowie
27 grudnia 2011, 21:17 [cytuj]
nasze rzuty rożne wołają o pomstę do nieba, mamy ich miliard a zagrożenia żadnego ...
nasze rzuty rożne wołają o pomstę do nieba, mamy ich miliard a zagrożenia żadnego
27 grudnia 2011, 21:19 [cytuj]
Jezu czemu Bale ciagle schodzi do srodka!! jak mnie to denerwuje:wnerw:
Jezu czemu Bale ciagle schodzi do srodka!! jak mnie to denerwuje:wnerw:
27 grudnia 2011, 21:20 [cytuj]
Niepokoi mnie liczba rzutów rożnych. Zazwyczaj gdy mamy ich mnóstwo to przegrywamy...
Niepokoi mnie liczba rzutów rożnych. Zazwyczaj gdy mamy ich mnóstwo to przegrywamy
27 grudnia 2011, 21:21 [cytuj]
dobrze się ogląda, norwich zostawia nam masę miejsca, ale ta skuteczność jest załamująca. adebayor momentami zagrywa tak, że mam ochotę się pociąć, ale nie będę go pizgał, bo mogę to odszczekiwać w drugiej połowie.
dobrze się ogląda, norwich zostawia nam masę miejsca, ale ta skuteczność jest załamująca. adebayor momentami zagrywa tak, że mam ochotę się pociąć, ale nie będę go pizgał, bo mogę to odszczekiwać w drugiej połowie
27 grudnia 2011, 21:22 [cytuj]
Norwich gra bardzo ambitnie i od czasu do czasu są groźni. My niby mamy przewagę, ale nie licząc pięciomionutowego przebłysku (2 sytuacje Bale'a i jedna Adebayora) to nie przypominam sobie zebyśmy mogli strzelić gola. Nie mamy na nich pomysłu. Jakby tego było mało to dwie z tych trzech sytuacji ktore wymieniłem były po indywidualnych błędach obrońców. Walker cudowne te piły daje, nic tylko dołożyć głowę. Myślę że będzie 1:0 albo 0:1.
Norwich gra bardzo ambitnie i od czasu do czasu są groźni. My niby mamy przewagę, ale nie licząc pięciomionutowego przebłysku (2 sytuacje Bale'a i jedna Adebayora) to nie przypominam sobie zebyśmy mogli strzelić gola. Nie mamy na nich pomysłu. Jakby tego było mało to dwie z tych trzech sytuacji ktore wymieniłem były po indywidualnych błędach obrońców. Walker cudowne te piły daje, nic tylko dołożyć głowę. Myślę że będzie 1:0 albo 0:1
27 grudnia 2011, 21:25 [cytuj]
Posiadanie procentowe piłki mamy na poziomie Barcelony ale to wszystko co nas z nią łączy. Powinno już paść przynajmniej dwie bramki dla kogutów(tak, tak do was mowa Bale i Adebayor)nasza skuteczność woła o pomstę do nieba! Tyłek ratuje nam póki co Kaboul!
Posiadanie procentowe piłki mamy na poziomie Barcelony ale to wszystko co nas z nią łączy. Powinno już paść przynajmniej dwie bramki dla kogutów(tak, tak do was mowa Bale i Adebayor)nasza skuteczność woła o pomstę do nieba! Tyłek ratuje nam póki co Kaboul!
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
27 grudnia 2011, 21:26 [cytuj]
Zoltrix, dośrodkowania Walkera nie są średnie tylko bardzo dobre, niestety obrona norwich daję sobie radę z osamotnionym Ade :)
Kolejna cudowna kilkudziesięciometrowa piła Rafy! warto oglądać mecz dla takich akcji, szkoda że Adebayor tego nie wykorzystał...
Zoltrix, dośrodkowania Walkera nie są średnie tylko bardzo dobre, niestety obrona norwich daję sobie radę z osamotnionym Ade :) Kolejna cudowna kilkudziesięciometrowa piła Rafy! warto oglądać mecz dla takich akcji, szkoda że Adebayor tego nie wykorzystał
27 grudnia 2011, 21:27 [cytuj]
beznadziejna skuteczność...a ekoto gra tragicznie.
beznadziejna skuteczność...a ekoto gra tragicznie
27 grudnia 2011, 21:28 [cytuj]
rozpierdala mnie nieporadność na prawej flance - Skywalker stara się - ale z dwoma obrońcami jak Azza nie pojedzie - trzeba dać mu Pienaara albo Rose do gry -- i grać szybko dOŁEM:bezradny:
rozpierdala mnie nieporadność na prawej flance - Skywalker stara się - ale z dwoma obrońcami jak Azza nie pojedzie - trzeba dać mu Pienaara albo Rose do gry -- i grać szybko dOŁEM:bezradny:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
Linie pomocy przechodzimy jak chcemy,ale potem nie ma pomysłu na blok defensywny, ratujemy się długimi piłkami, ale sam Ade to nie to.. Bale zbyt samolubnie przy tamtym błędzie obrońcy, powinien odrazu podać Ade..
Linie pomocy przechodzimy jak chcemy,ale potem nie ma pomysłu na blok defensywny, ratujemy się długimi piłkami, ale sam Ade to nie to.. Bale zbyt samolubnie przy tamtym błędzie obrońcy, powinien odrazu podać Ade
To dare is to do.
Mazuro1
Co masz do Ekotto?
Mazuro1 Co masz do Ekotto?
27 grudnia 2011, 21:29 [cytuj]
Na 5 pomocników - 4 chce rozgrywać piłkę - mowa o Rafie, Luce, Bale'u i Parkerze. Pytanie, kto ma te piłki przejmować i robić z nich użytek? Wygląda na to, że sam Adebayor i Walker (co druga piła leci do niego), któremu na skrzydle wychodzi dziś średnio. Albo zmiany (może w końcu wejdzie Niko i udźwignie prawą stronę), albo więcej strzałów z dystansu naszej cudownej 5tki - w tym Sandro, od tego w końcu jest
Na 5 pomocników - 4 chce rozgrywać piłkę - mowa o Rafie, Luce, Bale'u i Parkerze. Pytanie, kto ma te piłki przejmować i robić z nich użytek? Wygląda na to, że sam Adebayor i Walker (co druga piła leci do niego), któremu na skrzydle wychodzi dziś średnio. Albo zmiany (może w końcu wejdzie Niko i udźwignie prawą stronę), albo więcej strzałów z dystansu naszej cudownej 5tki - w tym Sandro, od tego w końcu jest
27 grudnia 2011, 21:30 [cytuj]
8-0 w rogach, 10-3 w strzałch --- i co z tego --- na 90% skończymy jak Anale i CFC z jednym punktem --- gazu w drugiej połowie, niech wióry lecą:zly::zly::zly:
8-0 w rogach, 10-3 w strzałch --- i co z tego --- na 90% skończymy jak Anale i CFC z jednym punktem --- gazu w drugiej połowie, niech wióry lecą:zly::zly::zly:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
27 grudnia 2011, 21:33 [cytuj]
O zwycięstwie przesądzi jedna akcja.trzeba koncentracji przy strzale i nie obrażać się na partnerów.
O zwycięstwie przesądzi jedna akcja.trzeba koncentracji przy strzale i nie obrażać się na partnerów
<  1  2  3  4    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 14 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się