Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham vs. Norwich
27 grudnia 2011, 21:39 [cytuj]
Ale Bale mnie denerwuje, gra dobrze ale decyzje jakie podejmuje pod bramką wołają o pomstę do nieba!
Ale Bale mnie denerwuje, gra dobrze ale decyzje jakie podejmuje pod bramką wołają o pomstę do nieba!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
27 grudnia 2011, 21:44 [cytuj]
Nareszcie...
Nareszcie
27 grudnia 2011, 21:44 [cytuj]
brawo !!!!!!!!!!!! co ade wyczynial z pilka w polu karnym !!! :O
brawo !!!!!!!!!!!! co ade wyczynial z pilka w polu karnym !!! :O
27 grudnia 2011, 21:45 [cytuj]
BALE, w końcu!
BALE, w końcu!
27 grudnia 2011, 21:45 [cytuj]
Uffff teraz tylko z górki. Można w połowie odetchnąć!
Uffff teraz tylko z górki. Można w połowie odetchnąć!
27 grudnia 2011, 21:46 [cytuj]
Skrytykowałem Bale to od razu strzelił żebym odszczekał! Musze Adebayora teraz zjebać to zaraz strzeli!
Skrytykowałem Bale to od razu strzelił żebym odszczekał! Musze Adebayora teraz zjebać to zaraz strzeli!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
27 grudnia 2011, 21:47 [cytuj]
varba śmiało :D brawo,teraz tylko dla spokoju drugą bramke:cwaniak:
varba śmiało :D brawo,teraz tylko dla spokoju drugą bramke:cwaniak:
To dare is to do.
27 grudnia 2011, 21:49 [cytuj]
jessst, ade klasa - już bym odszczekiwał:). zasłużyliśmy, może teraz norwich zaatakuje, a my pogramy z kontry. powinniśmy coś wbić jeszcze. zresztą, możemy prowadzić grę dalej, nie przeszkadza mi to, byleby coś wpadło jeszcze.
jessst, ade klasa - już bym odszczekiwał:). zasłużyliśmy, może teraz norwich zaatakuje, a my pogramy z kontry. powinniśmy coś wbić jeszcze. zresztą, możemy prowadzić grę dalej, nie przeszkadza mi to, byleby coś wpadło jeszcze
27 grudnia 2011, 21:52 [cytuj]
ufff wszystko dobrze z ade bo jakby pav wszedl.. :D ale i tak penwie wejdzie niedlugo za vdv ;d nie no slicznie wyglada jak na razie 2 polowa, a gdyby teraz ktos doszedl do tej pilki od BAE to bylo by slicznie
ufff wszystko dobrze z ade bo jakby pav wszedl.. :D ale i tak penwie wejdzie niedlugo za vdv ;d nie no slicznie wyglada jak na razie 2 polowa, a gdyby teraz ktos doszedl do tej pilki od BAE to bylo by slicznie
27 grudnia 2011, 21:52 [cytuj]
Czy tak ciężko dla tej klasy piłkarzy jest uderzyć po ziemi!? :glupek:
Czy tak ciężko dla tej klasy piłkarzy jest uderzyć po ziemi!? :glupek:
27 grudnia 2011, 21:56 [cytuj]
mistrzostwo świata :D
mistrzostwo świata :D
BALE!!
BALE!!
bale 300 km/h ! :DDD ale wydaje mi sie ze bale za daleko wypuscil pilke i jakby bramkarz odrazu wyszedl to moglby ja siegnac :D ale brawo bale ! sliczna kontra :)
bale 300 km/h ! :DDD ale wydaje mi sie ze bale za daleko wypuscil pilke i jakby bramkarz odrazu wyszedl to moglby ja siegnac :D ale brawo bale ! sliczna kontra :)
Epickie !!! Nie mam pytań ! :o
Epickie !!! Nie mam pytań ! :o
pięknie!
pięknie!
27 grudnia 2011, 21:57 [cytuj]
Może przesuńmy Bale na pozycje napastnika?
Może przesuńmy Bale na pozycje napastnika?
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
27 grudnia 2011, 21:57 [cytuj]
Norwich jeszcze zaatakuje, musimy grać swoje i nie dawać im kontaktowego gola!
Norwich jeszcze zaatakuje, musimy grać swoje i nie dawać im kontaktowego gola!
27 grudnia 2011, 21:58 [cytuj]
gareth!!!!!!!! stój!!!!!!!!!! :boisie:
gareth!!!!!!!! stój!!!!!!!!!! :boisie:
27 grudnia 2011, 21:58 [cytuj]
Bale jak Forrest Gump :D super ruch Ade bez pilki przy tej drugiej bramce. Przy pierwszej też sciągnął na siebie czterech obrońców.
Bale jak Forrest Gump :D super ruch Ade bez pilki przy tej drugiej bramce. Przy pierwszej też sciągnął na siebie czterech obrońców
27 grudnia 2011, 22:00 [cytuj]
Dobra walimy 3 bramkę i robimy zmiany! żeby dać odpocząć podstawowym piłkarzom!
Dobra walimy 3 bramkę i robimy zmiany! żeby dać odpocząć podstawowym piłkarzom!
<  1  2  3  4    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 12 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się