Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham vs. WBA
3 stycznia 2012, 13:01 [cytuj]
Mecz będzie rozgrywany na WHL. Mam nadzieję, że wyjdziemy z tej konfrontacji zwycięsko, bo jak wiemy, goniący nas ArsAnal stracił punkty, więc za niedługo możemy w walce o mistrza pozostać tylko z 2 Manchesterami!
Mecz będzie rozgrywany na WHL. Mam nadzieję, że wyjdziemy z tej konfrontacji zwycięsko, bo jak wiemy, goniący nas ArsAnal stracił punkty, więc za niedługo możemy w walce o mistrza pozostać tylko z 2 Manchesterami!
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
3 stycznia 2012, 16:20 [cytuj]
Końcówka postu słaba, bowiem mniemam, że playmakerze wiesz jaka nieprzewidywalna jest liga angielska :)
Co do meczu dzisiejszego to chciałbym wygrać pewnie, bo po meczu ze Swensea mam pewnien żal, a porażke ars. trzeba poprostu wykorzystać :)
Końcówka postu słaba, bowiem mniemam, że playmakerze wiesz jaka nieprzewidywalna jest liga angielska :) Co do meczu dzisiejszego to chciałbym wygrać pewnie, bo po meczu ze Swensea mam pewnien żal, a porażke ars. trzeba poprostu wykorzystać :)
To dare is to do.
3 stycznia 2012, 16:55 [cytuj]
liczę na remis, bo jak powiem, że na zwycięstwo to skończy się jak ostatnio :D
liczę na remis, bo jak powiem, że na zwycięstwo to skończy się jak ostatnio :D
3 stycznia 2012, 17:55 [cytuj]
3-0 Dla nas, liczę na Defoe!
3-0 Dla nas, liczę na Defoe!
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
3 stycznia 2012, 20:05 [cytuj]
SPURS TEAM: Brad Friedel; Kyle Walker; Younes Kaboul; William Gallas; Benoit Assou-Ekotto; Gareth Bale; Sandro; Luka Modric; Rafa Van der Vaart; Emmanuel Adebayor, Jermain Defoe.

SUBS: Carlo Cudicini; Sebastien Bassong; Danny Rose; Jake Livermore; Niko Kranjcar; Giovani Dos Santos; Roman Pavlyuchenko.

ALBION (4-5-1): Foster; Jones, McAuley, Dawson, Shorey; Cox, Thorne, Dorrans, Scharner, Thomas; Odemwingie. Subs: Fulop (gk), Tchoyi, Mantom, Fortune, Tamas, Jara Reyes, Morrison.

Ja tylko kopiuję z głównej, nie bij :D
Edyta: już wszystko w porządku.
SPURS TEAM: Brad Friedel; Kyle Walker; Younes Kaboul; William Gallas; Benoit Assou-Ekotto; Gareth Bale; Sandro; Luka Modric; Rafa Van der Vaart; Emmanuel Adebayor, Jermain Defoe. SUBS: Carlo Cudicini; Sebastien Bassong; Danny Rose; Jake Livermore; Niko Kranjcar; Giovani Dos Santos; Roman Pavlyuchenko. ALBION (4-5-1): Foster; Jones, McAuley, Dawson, Shorey; Cox, Thorne, Dorrans, Scharner, Thomas; Odemwingie. Subs: Fulop (gk), Tchoyi, Mantom, Fortune, Tamas, Jara Reyes, Morrison. Ja tylko kopiuję z głównej, nie bij :D Edyta: już wszystko w porządku
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
3 stycznia 2012, 20:08 [cytuj]
To co Zoolander w 10 gramy!?
To co Zoolander w 10 gramy!?
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
3 stycznia 2012, 20:11 [cytuj]
Tylko 1 zmiana w porównaniu z poprzednim meczem, w Bromie 3 i to chyba wymuszone.
Tylko 1 zmiana w porównaniu z poprzednim meczem, w Bromie 3 i to chyba wymuszone
3 stycznia 2012, 20:27 [cytuj]
Zawsze lubilem nasza gre z 2 napastnikami mam nadzieje ze da nam 3 punkty, jednak mam obawe to defensywnego gracza zamienilismy na napastnka, wiec albo ich rozstrzelamy albo dostaniemy kontre
Zawsze lubilem nasza gre z 2 napastnikami mam nadzieje ze da nam 3 punkty, jednak mam obawe to defensywnego gracza zamienilismy na napastnka, wiec albo ich rozstrzelamy albo dostaniemy kontre
3 stycznia 2012, 20:29 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:

Tak naprawdę to Defoe wchodzi za Lennona a Sandro za Parkera, więc zmiana polega tutaj raczej na wymianie skrzydłowego na napastnika.
Tak naprawdę to Defoe wchodzi za Lennona a Sandro za Parkera, więc zmiana polega tutaj raczej na wymianie skrzydłowego na napastnika
3 stycznia 2012, 20:29 [cytuj]
No !! W końcu Harry zmadrzal i wrocil do 442, bo juz szlag mnie trafial z tym sztywnym Adebayorem na szpicy. Defoe gola !!
No !! W końcu Harry zmadrzal i wrocil do 442, bo juz szlag mnie trafial z tym sztywnym Adebayorem na szpicy. Defoe gola !!
3 stycznia 2012, 20:32 [cytuj]
Panowie musimy obalić mit nieprzewidywalnych wyników.
Jesteśmy faworytem i trzeba zgarnąć 3 pkt. Może to być w kiepskim stylu, nawet stojana i powłócząć nogami. Napawa optymizmem osłabenie WBA ale kopanina jest na pewniaka. bronią się całą drużyną i bardzo często przy tym wyprowadzają kontry 3-5 graczami.
Panowie musimy obalić mit nieprzewidywalnych wyników. Jesteśmy faworytem i trzeba zgarnąć 3 pkt. Może to być w kiepskim stylu, nawet stojana i powłócząć nogami. Napawa optymizmem osłabenie WBA ale kopanina jest na pewniaka. bronią się całą drużyną i bardzo często przy tym wyprowadzają kontry 3-5 graczami
3 stycznia 2012, 20:35 [cytuj]
:zly::wnerw::zly::wnerw: DO BOJU!!:krzyk:
:zly::wnerw::zly::wnerw: DO BOJU!!:krzyk:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
3 stycznia 2012, 20:40 [cytuj]
http://huckenbusch.dbv.pl/viewpage.php?page_id=93 jakby ktos potrzebował tu jest dobry stream, działa i niezła jakość (ENG).
http://huckenbusch.dbv.pl/viewpage.php?page_id=93 jakby ktos potrzebował tu jest dobry stream, działa i niezła jakość (ENG)
3 stycznia 2012, 20:41 [cytuj]
Channel - 122457
Channel - 122457
3 stycznia 2012, 20:45 [cytuj]
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=138083&part=sports
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=138083&part=sports
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
3 stycznia 2012, 20:50 [cytuj]
ale początek ;o ciśniemy równo
ale początek ;o ciśniemy równo
3 stycznia 2012, 20:50 [cytuj]
Hahahaha jaki Defoe :D Niczym Dennis Rodman
Hahahaha jaki Defoe :D Niczym Dennis Rodman
3 stycznia 2012, 21:07 [cytuj]
Cos bardzo dziwnego i rownie wielce niespotykanego .... VdV o niebo bardziej mi sie dzisiaj podoba niz Bale...
Cos bardzo dziwnego i rownie wielce niespotykanego .... VdV o niebo bardziej mi sie dzisiaj podoba niz Bale
3 stycznia 2012, 21:15 [cytuj]
Sandro :(
Sandro :(
1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 11 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się