Forum dyskusyjne
3 stycznia 2012, 21:39 [cytuj]
Czego się spodziewałeś że West Brom się rzuci na nas i będzie grał cios za cios. Przypomina mi sie mecz z Sunderlandem. Trochę brakuje dokładności w tym co robimy, dlatego nie wychodzi! Zmęczenie też widać bo nie dzieje się to na szybkości na której zwykle się to odbywa. Bale musi wspierać Ekotto na skrzydle i wyciągać obrońców ze środka pola. Za wąsko gramy!
Czego się spodziewałeś że West Brom się rzuci na nas i będzie grał cios za cios. Przypomina mi sie mecz z Sunderlandem. Trochę brakuje dokładności w tym co robimy, dlatego nie wychodzi! Zmęczenie też widać bo nie dzieje się to na szybkości na której zwykle się to odbywa. Bale musi wspierać Ekotto na skrzydle i wyciągać obrońców ze środka pola. Za wąsko gramy!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
postawili autobus a my ciśniemy.. wychodzimy po przerwie, trafiamy bramkę- oni się otwierają i dokładamy jeszcze jedną,dwie i spokojnie 3pkt zostają na WHL. Optymistyczna wizja drugiej poołowy
szkoda Sandro znów go zabraknie pewnie na dłuższy czas
postawili autobus a my ciśniemy.. wychodzimy po przerwie, trafiamy bramkę- oni się otwierają i dokładamy jeszcze jedną,dwie i spokojnie 3pkt zostają na WHL. Optymistyczna wizja drugiej poołowy :)
szkoda Sandro znów go zabraknie pewnie na dłuższy czas
Oby Harry ich zmotywował. Trzeba więcej skuteczności. Szkoda, bardzo szkoda Sandro. Mam nadzieję, że Jake da radę, bo jak Przemas1988 wcześniej powiedział, dostał odpowiedzialną rolę. COYS !
Oby Harry ich zmotywował. Trzeba więcej skuteczności. Szkoda, bardzo szkoda Sandro. Mam nadzieję, że Jake da radę, bo jak Przemas1988 wcześniej powiedział, dostał odpowiedzialną rolę. COYS !
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
Autobus i kontra ... a my bijemy głową w mur -- oby udało się sklepać coś szybkiego przed ich polem karnym i walić na bramę bo będzie lipa - 1 pkt albo 0:bezradny::bezradny::bezradny: --- na razie widać, że obydwa zespoły mają w nogach Ś W I Ą T E C Z N Y maraton meczowy:mysli::mysli: --- musimy "oszukać fizjologie" żeby wygrać jak to mówi JUSTYNKA:bezradny:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
3 stycznia 2012, 21:41 [cytuj]
Panowie co może być z Sandro, bo niestety zobaczyłem tylko jak zwijał się z bólu. Coś z łydką jak mniemam ?
Panowie co może być z Sandro, bo niestety zobaczyłem tylko jak zwijał się z bólu. Coś z łydką jak mniemam ?
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
3 stycznia 2012, 21:42 [cytuj]
Tuczi . Defoe gra na pewno lepiej od Ade , jak na siebie bardzo dobrze gra VdV , Ekotto średnio.
Tuczi . Defoe gra na pewno lepiej od Ade , jak na siebie bardzo dobrze gra VdV , Ekotto średnio
3 stycznia 2012, 21:43 [cytuj]
Naciągnął jakiś mięsień najprawdopodobniej, koło 2-4 tygodni przerwy zazwyczaj.
Naciągnął jakiś mięsień najprawdopodobniej, koło 2-4 tygodni przerwy zazwyczaj
3 stycznia 2012, 21:46 [cytuj]
No cóż Pav9 - każdy widzi to co widzi... Nie zamierzam wyprowadzać Cię z błędu...
No cóż Pav9 - każdy widzi to co widzi... Nie zamierzam wyprowadzać Cię z błędu
Can't Smile Without You!!!
3 stycznia 2012, 21:47 [cytuj]
Co dzisiaj dobrego zrobił Ade ? w 10 wiele gorzej by nie było.
Co dzisiaj dobrego zrobił Ade ? w 10 wiele gorzej by nie było
3 stycznia 2012, 21:48 [cytuj]
Siara powiedział/a:
ja tam żadnego 4-4-2 nie widzę generalnie. Adebayor stoi z przodu, a Defoe, Bale i VdV biegają gdzie im się podoba. Lipa straszna, brakuje świeżości i pomysłu, jeśli dziś nie ukłuje Defoe albo Niko, to czarno to widzę
haha Niko? to się uśmiałem

ja już nie wierze że harry go kiedykolwiek wpuści
haha Niko? to się uśmiałem :) ja już nie wierze że harry go kiedykolwiek wpuści
Dokładnie cała czwórka stoi w środku i ułatwia zadanie obrońcom. Ekotto i Walker grają na skrzydłach i wystrczy 2 zawodników żeby ich zatrzymać. Mam nadzieje że cierpliwość przyniesie efekty, bo jak się rzucimy tak jak to bywało to możemy dostać kontre i będzie po sprawie!
Dokładnie cała czwórka stoi w środku i ułatwia zadanie obrońcom. Ekotto i Walker grają na skrzydłach i wystrczy 2 zawodników żeby ich zatrzymać. Mam nadzieje że cierpliwość przyniesie efekty, bo jak się rzucimy tak jak to bywało to możemy dostać kontre i będzie po sprawie!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
to jest 4-2-1-2-1 jakieś... qurwa - brać się do roboty
to jest 4-2-1-2-1 jakieś... qurwa - brać się do roboty:zly:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
3 stycznia 2012, 21:52 [cytuj]
Przyzwyczajajcie się do takiej gry. Mamy posiadanie piłki huj wie jakie i na razie nic z tego nie wynika. Tak będą wyglądały niestety mecze z Boltonami, ŁestBromami i innymi Wiganami. Bardziej chyba powinniśmy się skupić w takich meczach na stałych fragmentach gry
Przyzwyczajajcie się do takiej gry. Mamy posiadanie piłki huj wie jakie i na razie nic z tego nie wynika. Tak będą wyglądały niestety mecze z Boltonami, ŁestBromami i innymi Wiganami. Bardziej chyba powinniśmy się skupić w takich meczach na stałych fragmentach gry
3 stycznia 2012, 21:53 [cytuj]
W sumie zgadzam sie z raku. Ogolnie to nie jest nasza gra , przynajmniej nie taka jaka lubimy i taka jaka najlepiej nam wychodzi . Nie ma przewagi i korzysci z szybkich podan i szybkich zawodnikow kiedy i tak przed soba ciagle masz 4 obroncow bo wczesniej bronilo 4 pomocnikow.
Mielismy 7 rogow , conajmniej 4-5 dogran z lewej w pole karne i ze 3 z prawej strony co daje jakie 15 pilek w pole karne i zadne chyba nawet strzalem sie nie zakonczylo. Wedlug mnie w tym jest nasz problem obecnie, nie wiem do konca czy te dosrodkowania nie sa dokladne czy ich adresacie nie potrafia wypracowac sobie pozycji do ich wykorzystania
W sumie zgadzam sie z raku. Ogolnie to nie jest nasza gra , przynajmniej nie taka jaka lubimy i taka jaka najlepiej nam wychodzi . Nie ma przewagi i korzysci z szybkich podan i szybkich zawodnikow kiedy i tak przed soba ciagle masz 4 obroncow bo wczesniej bronilo 4 pomocnikow.
Mielismy 7 rogow , conajmniej 4-5 dogran z lewej w pole karne i ze 3 z prawej strony co daje jakie 15 pilek w pole karne i zadne chyba nawet strzalem sie nie zakonczylo. Wedlug mnie w tym jest nasz problem obecnie, nie wiem do konca czy te dosrodkowania nie sa dokladne czy ich adresacie nie potrafia wypracowac sobie pozycji do ich wykorzystania
3 stycznia 2012, 21:54 [cytuj]
Chciałbym zobaczyć dziś Niko w miejsce Bale'a , nie dość ze na świeżości to pewnie chciałby coś udowodnić
Chciałbym zobaczyć dziś Niko w miejsce Bale'a , nie dość ze na świeżości to pewnie chciałby coś udowodnić
3 stycznia 2012, 21:56 [cytuj]
Denerwuje mnie juz zageszczanie srodka przez Bale
Denerwuje mnie juz zageszczanie srodka przez Bale
3 stycznia 2012, 21:56 [cytuj]
Gdzie są gole, ech.
Gdzie są gole, ech
3 stycznia 2012, 21:58 [cytuj]
Ale cóż większego zrobił tenże Defoł Panie Pav9 ??
Ale cóż większego zrobił tenże Defoł Panie Pav9 ??
Can't Smile Without You!!!