Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  2  3  4  5  6    >  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham vs. WBA
3 stycznia 2012, 21:59 [cytuj]
Niko wejdzie, ale w miejsce VdV na pewno, nie dogra do 90 minuty.
Niko wejdzie, ale w miejsce VdV na pewno, nie dogra do 90 minuty
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
3 stycznia 2012, 22:06 [cytuj]
Adebayor co za frajer !!!! A taka akcja szla. Po co gorna pilka jak jest 10 m od Balea, ktory jest niekryty OMG ! Podoba mi sie Defoe.
Adebayor co za frajer !!!! A taka akcja szla. Po co gorna pilka jak jest 10 m od Balea, ktory jest niekryty OMG ! Podoba mi sie Defoe
3 stycznia 2012, 22:06 [cytuj]
Co kurwa bylo Ade?!
Co kurwa bylo Ade?!
3 stycznia 2012, 22:07 [cytuj]
goal;]
goal;]
3 stycznia 2012, 22:07 [cytuj]
JD, TAK!
JD, TAK!
3 stycznia 2012, 22:08 [cytuj]
JD na 1:0!
JD na 1:0!
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
!!!!!!!!!
!!!!!!!!!
jeeeeeeeeeeeee tuczi . gola strzelił :)
jeeeeeeeeeeeee tuczi . gola strzelił :)
nareszcie!
nareszcie!
gol, apropos czy deoe nie ma white hairs?
gol, apropos czy deoe nie ma white hairs?
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
3 stycznia 2012, 22:09 [cytuj]
TAk kurwa!!! z 3 obroncami na plecach !! takiego go uwielbiam!
TAk kurwa!!! z 3 obroncami na plecach !! takiego go uwielbiam!
Pięknie Denis Rodman!
Pięknie Denis Rodman!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
No na Defoe można w tym sezonie liczyć.
No na Defoe można w tym sezonie liczyć
Defoe, co on zrobił :ooOO !!!! Wykrakałem :D On musi grać w pierwszym składzie! Varba hehe :)
Defoe, co on zrobił :ooOO !!!! Wykrakałem :D On musi grać w pierwszym składzie! Varba hehe :)
3 stycznia 2012, 22:10 [cytuj]
włączyłem dopiero w drugiej połowie i do bramki Jermaina to było bicie głową w mur. Słabiutko grał Adebayor, ale na szczęście dziś mamy Defoe. Świetnie, że jak jednemu nie idzie kompletnie - to drugi potrafi wejść i strzelić. Oby tak dalej!
włączyłem dopiero w drugiej połowie i do bramki Jermaina to było bicie głową w mur. Słabiutko grał Adebayor, ale na szczęście dziś mamy Defoe. Świetnie, że jak jednemu nie idzie kompletnie - to drugi potrafi wejść i strzelić. Oby tak dalej!
3 stycznia 2012, 22:11 [cytuj]
Kurwa, jak narzekam na Pawa to strzela gola, teraz narzekam na Defołka i ten też strzela... Tak więc od dziś narzekam na wszystkich. Zaczynając od Ciebie Pav9 ;). Może też coś ustrzelisz hehe. A tak poważnie to zwracam honor Pav9.
Kurwa, jak narzekam na Pawa to strzela gola, teraz narzekam na Defołka i ten też strzela... Tak więc od dziś narzekam na wszystkich. Zaczynając od Ciebie Pav9 ;). Może też coś ustrzelisz hehe. A tak poważnie to zwracam honor Pav9
Can't Smile Without You!!!
3 stycznia 2012, 22:12 [cytuj]
Sandro wyleciał, Bale co chwile zwija się z bólu, Rafę łapią skurcze, a teraz wypada Gallas. Nie mogę się doczekać team news" przed następnym meczem...
Sandro wyleciał, Bale co chwile zwija się z bólu, Rafę łapią skurcze, a teraz wypada Gallas. Nie mogę się doczekać team news" przed następnym meczem
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
3 stycznia 2012, 22:13 [cytuj]
raku powiedział/a:
Mam przeczucie graniczące z pewnością, że Defoe strzelił gola tylko dlatego, że Adebayor nie brał udziału w tej akcji

bardzo trafne spostrzeżenie :)

A ja mam jeszcze jedno - tylko włączyłem meczyk i nasi już 1:0! To się nazywa wyczucie :)
bardzo trafne spostrzeżenie :) A ja mam jeszcze jedno - tylko włączyłem meczyk i nasi już 1:0! To się nazywa wyczucie :)
3 stycznia 2012, 22:13 [cytuj]
Ale Jordan 'zagadał' do Adebayora :)
Ale Jordan 'zagadał' do Adebayora :)
|<  <  2  3  4  5  6    >  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 19 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się