Forum dyskusyjne
3 stycznia 2012, 22:14 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Sandro wyleciał, Bale co chwile zwija się z bólu, Rafę łapią skurcze, a teraz wypada Gallas. Nie mogę się doczekać team news" przed następnym meczem
i wlaśnie tym bardziej nie rozumiem dlaczego Harry nie daje pograć innym
i wlaśnie tym bardziej nie rozumiem dlaczego Harry nie daje pograć innym
Na szczęście następny ligowy mecz będzie dopiero 11 stycznia, Lennon na pewno już wróci, King raczej też, Dawson powinien być już w stanie zagrać.
MOTM Rafa jak na ten moment. Świetne piły + pracuje w obronie.
Na szczęście następny ligowy mecz będzie dopiero 11 stycznia, Lennon na pewno już wróci, King raczej też, Dawson powinien być już w stanie zagrać.
MOTM Rafa jak na ten moment. Świetne piły + pracuje w obronie
Teraz WBA bedzie gralo do przodu , trzeba ich wypunktowac jakas jedna kontra i po meczu , co jak co ale to umiemy grac
Teraz WBA bedzie gralo do przodu , trzeba ich wypunktowac jakas jedna kontra i po meczu , co jak co ale to umiemy grac
3 stycznia 2012, 22:20 [cytuj]
Co jak co ale Jake twardy jest
Co jak co ale Jake twardy jest
3 stycznia 2012, 22:21 [cytuj]
Niko wejdzie? widzicie to?
Niko wejdzie? widzicie to?
Nie no zaraz to się nam ławka rezerwowych skończy jak będą schodzili w takim tempie...
Nie no zaraz to się nam ławka rezerwowych skończy jak będą schodzili w takim tempie
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
Rafa jaka obrona!
Rafa jaka obrona!
Nie no zaraz to się nam ławka rezerwowych skończy jak będą schodzili w takim tempie...
Nie no zaraz to się nam ławka rezerwowych skończy jak będą schodzili w takim tempie
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
3 stycznia 2012, 22:23 [cytuj]
Kaboul się idiotycznie zachował. Livermore obserwował piłkę, a Francuz powinien widzieć, że ją Jake przejmie. Co za głupie starcie. Mam nadzieję, że nic poważnego się nie stało
Kaboul się idiotycznie zachował. Livermore obserwował piłkę, a Francuz powinien widzieć, że ją Jake przejmie. Co za głupie starcie. Mam nadzieję, że nic poważnego się nie stało
Kaboul MA TWARDY ŁEB
Kaboul MA TWARDY ŁEB:hejka:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
Kurwa mac to Younes nam Jake'a zalatwil
Kurwa mac to Younes nam Jake'a zalatwil:plask:
3 stycznia 2012, 22:26 [cytuj]
Tak jak ich cisnelismy to teraz to sie zaczyna odmieniac
Tak jak ich cisnelismy to teraz to sie zaczyna odmieniac
3 stycznia 2012, 22:27 [cytuj]
raku powiedział/a:
Śmiać się czy płakać?
sam nie wiem - absurdalna sytuacja po której mogliśmy stracić prowadzenie. Kaboulowi się po meczu opierdol za to należy
sam nie wiem - absurdalna sytuacja po której mogliśmy stracić prowadzenie. Kaboulowi się po meczu opierdol za to należy
3 stycznia 2012, 22:28 [cytuj]
I tak wyglada wlasnie gra bez DM-a
I tak wyglada wlasnie gra bez DM-a
3 stycznia 2012, 22:28 [cytuj]
Czy te emocje w końcówce są potrzebne!?
Czy te emocje w końcówce są potrzebne!?
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
3 stycznia 2012, 22:30 [cytuj]
Oj będzie jeszcze wesoło
Oj będzie jeszcze wesoło
3 stycznia 2012, 22:32 [cytuj]
a City z czerwoną strzela na 3:0 :/
a City z czerwoną strzela na 3:0 :/