Forum dyskusyjne
11 stycznia 2012, 14:55 [cytuj]
Witajcie, dziś zaległy mecz, w którym możemy zrównać się z wiceliderem.Rywal z klasą,ale bez podstawowych graczy wielu oraz nie w tej formie, lecz dalej bardzo dobry więc 1:0 mnie mocno uszczęśliwi
Witajcie, dziś zaległy mecz, w którym możemy zrównać się z wiceliderem.Rywal z klasą,ale bez podstawowych graczy wielu oraz nie w tej formie, lecz dalej bardzo dobry więc 1:0 mnie mocno uszczęśliwi :ok:
To dare is to do.
11 stycznia 2012, 15:33 [cytuj]
wygrana, byle jaka, bez kontuzji i czerwonych, prosze tylko o zwyciestwo.
wygrana, byle jaka, bez kontuzji i czerwonych, prosze tylko o zwyciestwo
11 stycznia 2012, 19:50 [cytuj]
Jeżeli dziś puścimy gola,to będzie nasz 1000 gol w PL, więc trzeba grać na zero..
Jeżeli dziś puścimy gola,to będzie nasz 1000 gol w PL, więc trzeba grać na zero..:P
To dare is to do.
11 stycznia 2012, 20:08 [cytuj]
Przypuszczalne składy:
Tottenham: Friedel, Walker, Kaboul, Dawson, Assou-Ekotto, Parker*, Modric, Lennon, Bale, Van der Vaart, Adebayor
Everton: Howard, Distin, Heitinga, Neville, Baines, Fellaini, Cahill*, Donovan, Anichebe, Saha, Drenthe
sędzia: Martin Atkinson
Przypuszczalne składy:
Tottenham: Friedel, Walker, Kaboul, Dawson, Assou-Ekotto, Parker*, Modric, Lennon, Bale, Van der Vaart, Adebayor
Everton: Howard, Distin, Heitinga, Neville, Baines, Fellaini, Cahill*, Donovan, Anichebe, Saha, Drenthe
sędzia: Martin Atkinson
11 stycznia 2012, 20:32 [cytuj]
Po co pisać o "przypuszczalnych" jak są prawdziwe:
TEAM: Brad Friedel; Kyle Walker; Younes Kaboul; Michael Dawson; Benoit Assou-Ekotto; Aaron Lennon; Luka Modric; Jake Livermore; Gareth Bale; Rafa Van der Vaart; Emmanuel Adebayor. SUBS: Carlo Cudicini; Sebastien Bassong; Danny Rose; Steven Pienaar; Niko Kranjcar; Jermain Defoe; Roman Pavlyuchenko.
Everton: Howard, Neville, Heitinga Distin Baines Bilyaletdinov Fellaini Donovan Cahill Anichebe Saha.
Po co pisać o "przypuszczalnych" jak są prawdziwe:
TEAM: Brad Friedel; Kyle Walker; Younes Kaboul; Michael Dawson; Benoit Assou-Ekotto; Aaron Lennon; Luka Modric; Jake Livermore; Gareth Bale; Rafa Van der Vaart; Emmanuel Adebayor. SUBS: Carlo Cudicini; Sebastien Bassong; Danny Rose; Steven Pienaar; Niko Kranjcar; Jermain Defoe; Roman Pavlyuchenko.
Everton: Howard, Neville, Heitinga Distin Baines Bilyaletdinov Fellaini Donovan Cahill Anichebe Saha
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
11 stycznia 2012, 20:33 [cytuj]
Dobrze że wraca Lennon, ale szkoda, że nie ma Defoe. Liczyłem, że wyjdzie zamiast Rafy.
Dobrze że wraca Lennon, ale szkoda, że nie ma Defoe. Liczyłem, że wyjdzie zamiast Rafy
11 stycznia 2012, 20:39 [cytuj]
Defoe się nie nadaje do grania od 1 minuty, dobrze że zagra Rafa, z Defoe dobry zmiennik.
Defoe się nie nadaje do grania od 1 minuty, dobrze że zagra Rafa, z Defoe dobry zmiennik
11 stycznia 2012, 20:42 [cytuj]
Dobre będzie każde zwycięstwo, byle bez kontuzji. Ciekawy jestem jak się spisze Livermore, oby spisał się chociaż przyzwoicie ..
Dobre będzie każde zwycięstwo, byle bez kontuzji. Ciekawy jestem jak się spisze Livermore, oby spisał się chociaż przyzwoicie
11 stycznia 2012, 20:44 [cytuj]
Według komentatorów C+ gramy w ustawieniu 1-4-1-1
Według komentatorów C+ gramy w ustawieniu 1-4-1-1 :)
11 stycznia 2012, 20:49 [cytuj]
Ma ktoś link?
Ma ktoś link? :)
11 stycznia 2012, 20:54 [cytuj]
http://www.drhtv.com.pl/drhtv4.html
http://www.drhtv.com.pl/drhtv4.html
11 stycznia 2012, 20:59 [cytuj]
Cieszy mnie powrót Dawsona oby to był dobry mecz i dobry sezon Dawsona
Cieszy mnie powrót Dawsona oby to był dobry mecz i dobry sezon Dawsona :)
11 stycznia 2012, 21:12 [cytuj]
Nie wiem co wy w tym Adebayorze widzicie ...
Nie wiem co wy w tym Adebayorze widzicie
11 stycznia 2012, 21:14 [cytuj]
Słaby ten Adebayor :/
Słaby ten Adebayor :/
11 stycznia 2012, 21:15 [cytuj]
Faul na Modricu ...
Faul na Modricu
11 stycznia 2012, 21:20 [cytuj]
Lennon !!!!!
Lennon !!!!!
11 stycznia 2012, 21:20 [cytuj]
Miód!
Miód!
11 stycznia 2012, 21:21 [cytuj]
Lennon wraca chyba w lepszej formie niż przed kontuzją. Brawo !
Lennon wraca chyba w lepszej formie niż przed kontuzją. Brawo !
you are my lennon
my aaron lennon
you make me happy
when skies are grey
your better value
than theo wolcott
and by the way
sol campbell is gay
you are my lennon
my aaron lennon
you make me happy
when skies are grey
your better value
than theo wolcott
and by the way
sol campbell is gay :D
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
Yeyeye. Ale tak naprawdę zawsze muszę opuścic gola bo zejdę po herbatę czy do wc :/
Yeyeye. Ale tak naprawdę zawsze muszę opuścic gola bo zejdę po herbatę czy do wc :/