Forum dyskusyjne
11 stycznia 2012, 21:22 [cytuj]
Zasłużona brameczka! Super podanie dostał Lennon ale też świetnie ograł Baines'a. Ogólnie dobrze gramy, trzeba jeszcze dorzucić bramkę bo jest okazja.
Zasłużona brameczka! Super podanie dostał Lennon ale też świetnie ograł Baines'a. Ogólnie dobrze gramy, trzeba jeszcze dorzucić bramkę bo jest okazja
11 stycznia 2012, 21:27 [cytuj]
Dobrze grają nasi. VdV kilka razy spudłował, a poza tym to miodzik
Dobrze grają nasi. VdV kilka razy spudłował, a poza tym to miodzik ;P
11 stycznia 2012, 21:34 [cytuj]
Walker bardzo pomaga w "płynności "akcji. !
Walker bardzo pomaga w "płynności "akcji. !
To dare is to do.
ManC przegrywa u siebie z Lv,pool 0:1 dla nas dobrze
ManC przegrywa u siebie z Lv,pool 0:1 dla nas dobrze :)
BAE pracuje na transfer do Barcy?
BAE pracuje na transfer do Barcy? :D
11 stycznia 2012, 21:36 [cytuj]
Ozzy, to jest puchar więc bez większego znaczenia.
Ozzy, to jest puchar więc bez większego znaczenia
11 stycznia 2012, 21:36 [cytuj]
Azza w gazie. Brawo, świetna brameczka.
Azza w gazie. Brawo, świetna brameczka
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
11 stycznia 2012, 21:37 [cytuj]
dzejkob: racja. Sorki za błąd.
dzejkob: racja. Sorki za błąd
dzejkob: racja. Sorki za błąd.
dzejkob: racja. Sorki za błąd
Pierwsza połowa bardzo dobra do bramki Lennona. Bardzo denerwuje mnie u naszych Kogutów to że mając przewagę i strzelając gola na 1:0 nie idą za ciosem. Nie mówię o huraganowych atakach, ale powinni grać dalej tak jakby było 0:0, a nie cofać się. Ten Everton, gdybyśmy nie kalkulowali jest dzisiaj do pyknięcia 3-4:0. To już nie pierwszy mecz, w którym to zauważyłem.
Pierwsza połowa bardzo dobra do bramki Lennona. Bardzo denerwuje mnie u naszych Kogutów to że mając przewagę i strzelając gola na 1:0 nie idą za ciosem. Nie mówię o huraganowych atakach, ale powinni grać dalej tak jakby było 0:0, a nie cofać się. Ten Everton, gdybyśmy nie kalkulowali jest dzisiaj do pyknięcia 3-4:0. To już nie pierwszy mecz, w którym to zauważyłem
11 stycznia 2012, 21:41 [cytuj]
Patrzę na mecze w najbliższym tygodniu i wygląda to nieźle. Chelsea gra z Sunderlandem, który ostatnio wymiata, a City na wyjeździe ze Swensea która u siebie jest groźna.
Patrzę na mecze w najbliższym tygodniu i wygląda to nieźle. Chelsea gra z Sunderlandem, który ostatnio wymiata, a City na wyjeździe ze Swensea która u siebie jest groźna
11 stycznia 2012, 21:41 [cytuj]
Zgadzam się Walu. Podoba mi się postawa Walkera i Assou-Ekotto do tego świetny Modrić i Lennon. Słaby dziś ADE. BAE mało widoczny. No i ta statyczna gra po bramce.
Zgadzam się Walu. Podoba mi się postawa Walkera i Assou-Ekotto do tego świetny Modrić i Lennon. Słaby dziś ADE. BAE mało widoczny. No i ta statyczna gra po bramce
11 stycznia 2012, 21:42 [cytuj]
powiem tyle - jeśli mamy grać na 1-0 --- jak to na razie wygląda, to już dopiszmy sobie 1 pkt:zly::zly::zly: - do boju qurwa mać:wnerw::wnerw:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
11 stycznia 2012, 21:44 [cytuj]
Walu my tak gramy od ladnych kilku meczykow(moim zdaniem kiedys nas to zgubi jak Woolich gdzie przegrali 2:1) strzelic gola i aby dograc do konca nie kreujac zbytnio nic w ataku(nie wiem z czego to wynika czy z obawy przed kontra czy z braku wiary we wlasne sily)
Jest czas gdzie gramy koks i trzeba ten koks przekladac na ofensywe(czasami na koniec sezonu moze sie przydac wieksza liczba w rubryce strzelone bramki)
Walu my tak gramy od ladnych kilku meczykow(moim zdaniem kiedys nas to zgubi jak Woolich gdzie przegrali 2:1) strzelic gola i aby dograc do konca nie kreujac zbytnio nic w ataku(nie wiem z czego to wynika czy z obawy przed kontra czy z braku wiary we wlasne sily)
Jest czas gdzie gramy koks i trzeba ten koks przekladac na ofensywe(czasami na koniec sezonu moze sie przydac wieksza liczba w rubryce strzelone bramki)
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
11 stycznia 2012, 21:45 [cytuj]
No własnie o tym mówię ;p
No własnie o tym mówię ;p
11 stycznia 2012, 21:47 [cytuj]
Lennon by mógł jeszcze coś strzelić i ADE też by mógł coś dołożyć. Ale taki to nasz los że popatrzymy trochę teraz na defensywę.
Lennon by mógł jeszcze coś strzelić i ADE też by mógł coś dołożyć. Ale taki to nasz los że popatrzymy trochę teraz na defensywę
11 stycznia 2012, 22:00 [cytuj]
Czemu Adebayor gra jak baba?! Już mnie to wkur**a, za każdym razem gdy dotknie go obrońca Ade odpuszcza piłkę i macha do sędziego zamiast cisnąć do końca! Nienawidzę takiego zachowania... Do tego wg mnie w pierwszej połowie należała mu się kartka za próbę wymuszenia karnego.
Czemu Adebayor gra jak baba?! Już mnie to wkur**a, za każdym razem gdy dotknie go obrońca Ade odpuszcza piłkę i macha do sędziego zamiast cisnąć do końca! Nienawidzę takiego zachowania... Do tego wg mnie w pierwszej połowie należała mu się kartka za próbę wymuszenia karnego
11 stycznia 2012, 22:00 [cytuj]
Bale kontuzja? :/
Bale kontuzja? :/
11 stycznia 2012, 22:06 [cytuj]
o ja pierdolę ! BAE
o ja pierdolę ! BAE
11 stycznia 2012, 22:06 [cytuj]
Ohhh my GOD !!!!!!!!!!!!!!!!
Ohhh my GOD !!!!!!!!!!!!!!!!