Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham vs Wolverhampton 14.01.12r
14 stycznia 2012, 16:48 [cytuj]
Rudy dla Mułów strzelił, Jurgen wróć !
Rudy dla Mułów strzelił, Jurgen wróć !
14 stycznia 2012, 16:49 [cytuj]
Słabo słabo słabo i jeszcze raz strasznie!
Słabo słabo słabo i jeszcze raz strasznie!
14 stycznia 2012, 16:49 [cytuj]
ogarnąć sie, dawać JD i ciśniemy!
ogarnąć sie, dawać JD i ciśniemy!
14 stycznia 2012, 16:50 [cytuj]
Eidur w dzisiejszej piłce nie ma przywiązania do pozycji, a skrzydłowi zawsze zmieniają się stronami.
Eidur w dzisiejszej piłce nie ma przywiązania do pozycji, a skrzydłowi zawsze zmieniają się stronami
14 stycznia 2012, 16:51 [cytuj]
Wiem, ale Bale'a zawsze lepiej widzieć na lewej stronie. Bez nerwów. Bardziej jednak martwi mnie to, że nasi rywale z czołówki na razie prowadzą, a my nawet nie remisujemy..
Wiem, ale Bale'a zawsze lepiej widzieć na lewej stronie. Bez nerwów. Bardziej jednak martwi mnie to, że nasi rywale z czołówki na razie prowadzą, a my nawet nie remisujemy
14 stycznia 2012, 16:54 [cytuj]
VdV to chyba najgorszy zawodnik tego meczu! :bezradny:
VdV to chyba najgorszy zawodnik tego meczu! :bezradny:
14 stycznia 2012, 16:55 [cytuj]
Jeśli chcemy przegrać ten mecz to musimy grać takie gówno jak w I połowie. Ade 200 tys/tyg - chyba go pojebało:bezradny: - może i jest dobry, ale im dalej sezon się rozkręca tym gorzej z jego formą dawać Defoe i grać dołem, szybko z klepki - z cornera, z główki i tak nam nic nie wpadnie --- ta niemoc ze stałych fragmentów to jakiś wielki SHITT:zly:
Jeśli chcemy przegrać ten mecz to musimy grać takie gówno jak w I połowie. Ade 200 tys/tyg - chyba go pojebało:bezradny: - może i jest dobry, ale im dalej sezon się rozkręca tym gorzej z jego formą dawać Defoe i grać dołem, szybko z klepki - z cornera, z główki i tak nam nic nie wpadnie --- ta niemoc ze stałych fragmentów to jakiś wielki SHITT:zly:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
14 stycznia 2012, 16:56 [cytuj]
VdV dziekujemy , wprowadzamy Defoe i jedziemy z tymi szmatami
VdV dziekujemy , wprowadzamy Defoe i jedziemy z tymi szmatami
Ozzy powiedział/a:
Zmieńcie Adebayora na Defoe!

Nie no gratuluje myśli taktycznej może jeszcze Rose na Kaboula zamienimy!
Nie no gratuluje myśli taktycznej może jeszcze Rose na Kaboula zamienimy!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
Nie było tez rogu, jebany sędzia.
Nie było tez rogu, jebany sędzia
Tak między Bogiem a prawdą to bramkę straciliśmy dzięki Modriciowi. Friedel miał piłkę na ręce i wybił by ja w lewą stronę. Modrić wszedł w paradę i kopną na wprost. Wiem, ze chciał dobrze, ale taka jest prawda.
Tak między Bogiem a prawdą to bramkę straciliśmy dzięki Modriciowi. Friedel miał piłkę na ręce i wybił by ja w lewą stronę. Modrić wszedł w paradę i kopną na wprost. Wiem, ze chciał dobrze, ale taka jest prawda
14 stycznia 2012, 16:57 [cytuj]
raku powiedział/a:
Nie było spalonego, do chuja pana, nie było spalonego :(

Trochę mam już dość tego ruchania z decyzjami, wiem że to nie celowe, ale ile można mieć pecha!
Trochę mam już dość tego ruchania z decyzjami, wiem że to nie celowe, ale ile można mieć pecha!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
14 stycznia 2012, 16:58 [cytuj]
Nikt nie daje punktów za darmo, nieraz czołowka przegrywała a my wygrywaliśmy - tak to chodzi. My naprawde w tym sezonie nie gubimy głupio punktów, więc myślę ze i teraz się uda, ważne szybko strzelić gola na 1:1 i Defoe na plac. A rzuty wolne i rożne dla nas to porażka, rożne sobie darujmy, ich wykonywanie to porażka. W ubiegłym sezonie byliśmy mistrzami w doganianiu wyniku - więc może teraz sobie to przypomnimy
W grudniu 2009 byłem na Lane i vs Wolves przegraliśmy 0:1... a był to sezon w którym awansowaliśmy do LM.
Nikt nie daje punktów za darmo, nieraz czołowka przegrywała a my wygrywaliśmy - tak to chodzi. My naprawde w tym sezonie nie gubimy głupio punktów, więc myślę ze i teraz się uda, ważne szybko strzelić gola na 1:1 i Defoe na plac. A rzuty wolne i rożne dla nas to porażka, rożne sobie darujmy, ich wykonywanie to porażka. W ubiegłym sezonie byliśmy mistrzami w doganianiu wyniku - więc może teraz sobie to przypomnimy W grudniu 2009 byłem na Lane i vs Wolves przegraliśmy 0:1... a był to sezon w którym awansowaliśmy do LM
14 stycznia 2012, 16:58 [cytuj]
dawać Romana!!! :D
dawać Romana!!! :D
14 stycznia 2012, 16:59 [cytuj]
Chcieliśmy egzaminu z CITY - czy nas stać na M I S T R Z A! To mamy go z Wilkami - jeśli ich rozjedziemy w 2 połowie to nadal można będzie do tej korony team z WHL przymierzać. COYS::mysli:
Chcieliśmy egzaminu z CITY - czy nas stać na M I S T R Z A! To mamy go z Wilkami - jeśli ich rozjedziemy w 2 połowie to nadal można będzie do tej korony team z WHL przymierzać. COYS::mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
14 stycznia 2012, 17:01 [cytuj]
szarib powiedział/a:
Tak między Bogiem a prawdą to bramkę straciliśmy dzięki Modriciowi. Friedel miał piłkę na ręce i wybił by ja w lewą stronę. Modrić wszedł w paradę i kopną na wprost. Wiem, ze chciał dobrze, ale taka jest prawda

Prawda jest tak że nawet sie dobrze nie ustawiliśmy do tego kornera, zbyt długo zajeło nam wykłócanie się o decyzje. Jak tylko spojrzałem jak oni stoją przy tym rzucie rożnym to wiedziałem że coś się szykuje, łudziłem się, że może się nam upiecze i nie wyjdzie im dośrodkowanie.
Prawda jest tak że nawet sie dobrze nie ustawiliśmy do tego kornera, zbyt długo zajeło nam wykłócanie się o decyzje. Jak tylko spojrzałem jak oni stoją przy tym rzucie rożnym to wiedziałem że coś się szykuje, łudziłem się, że może się nam upiecze i nie wyjdzie im dośrodkowanie
od pewnego czasu nie poznaje sympatyków Spurs :bezradny:
od pewnego czasu nie poznaje sympatyków Spurs :bezradny:
Poprawimy grę ! Gra Adebayora Modrica i VdV trochę denerwuję ! Myślę ,że poprawimy się w 2 połowie ! COYS !
Poprawimy grę ! Gra Adebayora Modrica i VdV trochę denerwuję ! Myślę ,że poprawimy się w 2 połowie ! COYS !
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
14 stycznia 2012, 17:04 [cytuj]
co do spalonych, rogów - decyzje sedziów są rózne, nieraz nam pomagali (fulham) teraz kolei na wilki (stoke to przegięcie mega). Wpadło trudno nie cofniemy tego walczymy
co do spalonych, rogów - decyzje sedziów są rózne, nieraz nam pomagali (fulham) teraz kolei na wilki (stoke to przegięcie mega). Wpadło trudno nie cofniemy tego walczymy
<  1  2  3  4  5    >  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 24 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się