Forum dyskusyjne
14 stycznia 2012, 17:43 [cytuj]
no kur.waaa jak to mozliwe !? oni 2 strzaly i gol a my 20 i gowno.
no kur.waaa jak to mozliwe !? oni 2 strzaly i gol a my 20 i gowno
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
14 stycznia 2012, 17:44 [cytuj]
kurwa już chyba nic z tego nie będzie :c
kurwa już chyba nic z tego nie będzie :c
14 stycznia 2012, 17:46 [cytuj]
jak kurwa.. nie mozemy stracic punktow z takimi klubami...
jak kurwa.. nie mozemy stracic punktow z takimi klubami
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
14 stycznia 2012, 17:49 [cytuj]
karny 1 ?
karny 1 ?
14 stycznia 2012, 17:50 [cytuj]
rzut sędziowski ;
rzut sędziowski ;:P
Tottenham Tottenham, no one can stop them
14 stycznia 2012, 17:51 [cytuj]
ade- piach !!!!!
ade- piach !!!!!
14 stycznia 2012, 17:53 [cytuj]
Ostatnia szansa dla nas
Ostatnia szansa dla nas
14 stycznia 2012, 17:54 [cytuj]
nie ujebie, nie ogarniam ich
goals attempts 25 - 4
nie ujebie, nie ogarniam ich
goals attempts 25 - 4
14 stycznia 2012, 17:54 [cytuj]
co z tego że dobre miejsce... już widzę piłkę na trybunach
co z tego że dobre miejsce... już widzę piłkę na trybunach
14 stycznia 2012, 17:55 [cytuj]
United wygrało, więc tracimy do nich 2 punkty i Chelsea trochę odrobiła. Szkoda, ale nie zawsze można wygrywać.
United wygrało, więc tracimy do nich 2 punkty i Chelsea trochę odrobiła. Szkoda, ale nie zawsze można wygrywać
14 stycznia 2012, 17:56 [cytuj]
Pier....

((
Pier.... :(((
szkoda, ale przyda się kubeł zimnej wody
szkoda, ale przyda się kubeł zimnej wody :)
dali dupy i chuj, za przeproszeniem, nie umiem tego inaczej nazwać! poprostu jeden wielki piach !
dali dupy i chuj, za przeproszeniem, nie umiem tego inaczej nazwać! poprostu jeden wielki piach !
14 stycznia 2012, 17:57 [cytuj]
Champion_Slonzak powiedział/a:
Szkoda, ale nie zawsze można wygrywać
ale z takimi trzeba, i mieć tyle gola attemptsów!
14 stycznia 2012, 17:58 [cytuj]
Szkoda tego remisu kurwa ;/ Ale teraz trzeba spiąć dupe bo czekają trudne mecze m.in z City i tam trzeba wygrac !
Szkoda tego remisu kurwa ;/ Ale teraz trzeba spiąć dupe bo czekają trudne mecze m.in z City i tam trzeba wygrac !
14 stycznia 2012, 17:59 [cytuj]
Niezrozumiała zmiana Lennona, słabszy dzień większości zespołu. Zdarza się każdemu, trudno. Teraz wywieźć chociaż punkt z Manchesteru i będę zadowolony.
Niezrozumiała zmiana Lennona, słabszy dzień większości zespołu. Zdarza się każdemu, trudno. Teraz wywieźć chociaż punkt z Manchesteru i będę zadowolony
14 stycznia 2012, 18:00 [cytuj]
SebastianAlex powiedział/a:
szkoda, ale przyda się kubeł zimnej wody

Ciebie to chyba pojebało
Ciebie to chyba pojebało
14 stycznia 2012, 18:02 [cytuj]
I znowu zabawa w polu karnym. Jeśli przyjeżdzają do nas takie ogórki, i murują pole karne, to trzeba walić z dystansu z każdej pozycji. No i powoli mi się zaczyna wydawać że Ade to nie jest NRR :/
Kaboul zagrał fajne zawody, jak widzę jak on leci przez całe boisko z piłką to mi się japa cieszy.
Tym razem sędziego nie będę bronił, bo dla mnie ten wynik był wydrukowany.
I znowu zabawa w polu karnym. Jeśli przyjeżdzają do nas takie ogórki, i murują pole karne, to trzeba walić z dystansu z każdej pozycji. No i powoli mi się zaczyna wydawać że Ade to nie jest NRR :/
Kaboul zagrał fajne zawody, jak widzę jak on leci przez całe boisko z piłką to mi się japa cieszy.
Tym razem sędziego nie będę bronił, bo dla mnie ten wynik był wydrukowany
14 stycznia 2012, 18:03 [cytuj]
playmaker powiedział/a:
United też musiało wygrać z Blackburn i przegrało, City przegrało z Sunderlandem. Ja też chciałem wygranej, i powinniśmy ich pokonać, ale taka jest piłka.
United też musiało wygrać z Blackburn i przegrało, City przegrało z Sunderlandem. Ja też chciałem wygranej, i powinniśmy ich pokonać, ale taka jest piłka
14 stycznia 2012, 18:03 [cytuj]
Daliśmy dupy, mówi się trudno. Manchester nam odskoczył, Chelsea goni o 2 punkty i teraz zacznie się maraton.
Daliśmy dupy, mówi się trudno. Manchester nam odskoczył, Chelsea goni o 2 punkty i teraz zacznie się maraton