Forum dyskusyjne
22 stycznia 2012, 14:43 [cytuj]
Aguero frajer nie ma szans z Kingiem !
Aguero frajer nie ma szans z Kingiem !
22 stycznia 2012, 14:48 [cytuj]
Oby

ale nie chwal dnia przed zachodem słońca
Oby ;) ale nie chwal dnia przed zachodem słońca
22 stycznia 2012, 14:53 [cytuj]
To co w każdym meczu. Pykamy piłke na skrzydlach i w srodku boiska, ale nic z tego nie wynika. City mialo pare razy pilke przy nodze i prawie z każdej stworzyło grożną akcje. Nie trzeba byc mgr statystki żeby wiedzieć kto ma wieksze szanse wygrać ten mecz.
To co w każdym meczu. Pykamy piłke na skrzydlach i w srodku boiska, ale nic z tego nie wynika. City mialo pare razy pilke przy nodze i prawie z każdej stworzyło grożną akcje. Nie trzeba byc mgr statystki żeby wiedzieć kto ma wieksze szanse wygrać ten mecz
22 stycznia 2012, 14:58 [cytuj]
Nie wiem co jest z nami że z taką łatwością pozwalamy przeciwnikowi wchodzić w nasze pole karne. City nam na to nie pozwala. Skutecznie nas wypycha a my zawsze bronimy na ostatnim metrze.
Nie wiem co jest z nami że z taką łatwością pozwalamy przeciwnikowi wchodzić w nasze pole karne. City nam na to nie pozwala. Skutecznie nas wypycha a my zawsze bronimy na ostatnim metrze
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
22 stycznia 2012, 14:59 [cytuj]
Obronaa ;x z minuty na minute coraz większe błędy
Obronaa ;x z minuty na minute coraz większe błędy
22 stycznia 2012, 15:01 [cytuj]
wszystko sygnalizowane... trzeba jakos ich zaskoczyc bo taka gra to nawet o remis mozna sie martwic.
wszystko sygnalizowane... trzeba jakos ich zaskoczyc bo taka gra to nawet o remis mozna sie martwic
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
22 stycznia 2012, 15:02 [cytuj]
Ledley po kontuzji (która to już...) faktycznie słabiej jak na siebie.
Ledley po kontuzji (która to już...) faktycznie słabiej jak na siebie
22 stycznia 2012, 15:04 [cytuj]
Narazie nasz najpewniejszy zawodnik to Ekotto , aż dziwne bo co chwile musi brać na siebie ciężar gry
Narazie nasz najpewniejszy zawodnik to Ekotto , aż dziwne bo co chwile musi brać na siebie ciężar gry
22 stycznia 2012, 15:07 [cytuj]
Ale balon Kaboula a tak ładnie odsłonili bramkę :/
Ja pier... Czy ktoś kiedyś zagra akcje z Balem na dobieg?
Ja pier... Czy ktoś kiedyś zagra akcje z Balem na dobieg?
22 stycznia 2012, 15:09 [cytuj]
Gdzie są te wszystkie strzały Defoe, ponoć on piłki w polu karnym nie głaszcze i to się akurat zgadza bo on piłki nie widział od 10 minut!
Gdzie są te wszystkie strzały Defoe, ponoć on piłki w polu karnym nie głaszcze i to się akurat zgadza bo on piłki nie widział od 10 minut!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
22 stycznia 2012, 15:10 [cytuj]
żeby on miał pilke w tym polu karnym to by było fajnie, a poza tym troche długo nie grał.
żeby on miał pilke w tym polu karnym to by było fajnie, a poza tym troche długo nie grał
22 stycznia 2012, 15:15 [cytuj]
Ale dajemy siły
Ale dajemy siły
22 stycznia 2012, 15:18 [cytuj]
Po pierwszej połowie - mielismy dużo szczęścia , City zdecydowanie więcej sytuacji , przeszkadza ten wysoki pressing , na duży plus Ekotto! środek obrony trochę niepewny , no i jak tu strzlić bramkę? Defoe w ogole nie widać .. Bale mógłby pobiegać wokoł Clichego troche , moze udałoby się go wykartkować
Po pierwszej połowie - mielismy dużo szczęścia , City zdecydowanie więcej sytuacji , przeszkadza ten wysoki pressing , na duży plus Ekotto! środek obrony trochę niepewny , no i jak tu strzlić bramkę? Defoe w ogole nie widać .. Bale mógłby pobiegać wokoł Clichego troche , moze udałoby się go wykartkować :D
22 stycznia 2012, 15:21 [cytuj]
Pisałem że Defoe jest dobry do kontry, ale narazie żadnej jeszcze nie wyprowadziliśmy. Każda akcja jest schematyczna. Wiadomo, że jak Friedel ma piłkę to poda do bocznego obrońcy, on po linii do skrzydłowego, a on z kolei do środka, później wymienimy kilka podań w środku i piłka znowu na skrzydło i dośrodkowanie. Oczywiście jeśli w międzyczasie nie stracimy piłki. KAŻDA nasza kacja tak wyglądała. Zero zaskoczenia
Pisałem że Defoe jest dobry do kontry, ale narazie żadnej jeszcze nie wyprowadziliśmy. Każda akcja jest schematyczna. Wiadomo, że jak Friedel ma piłkę to poda do bocznego obrońcy, on po linii do skrzydłowego, a on z kolei do środka, później wymienimy kilka podań w środku i piłka znowu na skrzydło i dośrodkowanie. Oczywiście jeśli w międzyczasie nie stracimy piłki. KAŻDA nasza kacja tak wyglądała. Zero zaskoczenia
Tak wszyscy piali za Defoe i co... kogo nam brakuje? Właśnie Adebayora, dobrze że to tylko jednorazowy brak Ade. Defoe jak zwykle pokazuje co potrafi najlepiej. Zniknąć z oczu wszystkim. Oby mi na złość strzelił bramke z dupy, bo tylko to go uratuje.
Tak wszyscy piali za Defoe i co... kogo nam brakuje? Właśnie Adebayora, dobrze że to tylko jednorazowy brak Ade. Defoe jak zwykle pokazuje co potrafi najlepiej. Zniknąć z oczu wszystkim. Oby mi na złość strzelił bramke z dupy, bo tylko to go uratuje
Julkos powiedział/a:
To drugi standard naszej gry. Baloniki nad bramką i dośrodkowania po ziemi...
To drugi standard naszej gry. Baloniki nad bramką i dośrodkowania po ziemi
22 stycznia 2012, 15:24 [cytuj]
Mecz dla postronnego obserwatora musi byc bardzo rozczarowujacy, ale ja nie mam nic przeciwko dopoty, dopoki mamy korzystny wynik. Ale faktycznie, bronimy zbyt gleboko i przez to w srodku pola jest czesto luka, ktora moga wykorzystywac gracze City do wbiegania z pilka z duza szybkoscia w okolice naszego pola karnego. Widac, ze przyjechalismy na CoMS zeby nie przegrac, na razie taktyka ta sprawdza sie bardzo dobrze.
Mecz dla postronnego obserwatora musi byc bardzo rozczarowujacy, ale ja nie mam nic przeciwko dopoty, dopoki mamy korzystny wynik. Ale faktycznie, bronimy zbyt gleboko i przez to w srodku pola jest czesto luka, ktora moga wykorzystywac gracze City do wbiegania z pilka z duza szybkoscia w okolice naszego pola karnego. Widac, ze przyjechalismy na CoMS zeby nie przegrac, na razie taktyka ta sprawdza sie bardzo dobrze
22 stycznia 2012, 15:26 [cytuj]
wiele osób mówiło że Ade nie gra i żeby wstawić Defoe za niego tylko że Ade może nie strzela tyle bramek ile powinien ale zawsze zastawił się przyjął piłkę skoczył do górnych piłek a Defoe jest za niski i obrońcy robią z nim co chcą.
wiele osób mówiło że Ade nie gra i żeby wstawić Defoe za niego tylko że Ade może nie strzela tyle bramek ile powinien ale zawsze zastawił się przyjął piłkę skoczył do górnych piłek a Defoe jest za niski i obrońcy robią z nim co chcą