22 stycznia 2012, 15:26 [cytuj]
Spodziewałem się lepszej gry, ale w końcu gramy na Etihad Stadium. Trzeba być dobrej myśli, może w drugiej połowie coś się zacznie dobrego dziać? ..
Spodziewałem się lepszej gry, ale w końcu gramy na Etihad Stadium. Trzeba być dobrej myśli, może w drugiej połowie coś się zacznie dobrego dziać?
22 stycznia 2012, 15:29 [cytuj]
Wpuścić Romana za Defoe ! ...to chociaż śmieszniej będzie
Wpuścić Romana za Defoe ! ...to chociaż śmieszniej będzie :D
22 stycznia 2012, 15:31 [cytuj]
Na razie wygląda to na pojedynek dwóch bokserów o wadze 120 kg - żaden nie przyjąć CIOSU - bo może być to nokaut ------------------------- obyśmy w 2 połówce zagrali to co potrafimy najlepiej - czyli szybka gała na skrzydła, absolutnie nie wolno nam grać wysokich piłek na ,,,,,,,,,,, Defoe ... z całym szacunkiem - ale on nie ma szans coś z tego zdobić
Na razie wygląda to na pojedynek dwóch bokserów o wadze 120 kg - żaden nie przyjąć CIOSU - bo może być to nokaut ------------------------- obyśmy w 2 połówce zagrali to co potrafimy najlepiej - czyli szybka gała na skrzydła, absolutnie nie wolno nam grać wysokich piłek na ,,,,,,,,,,, Defoe ... z całym szacunkiem - ale on nie ma szans coś z tego zdobić
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
22 stycznia 2012, 15:32 [cytuj]
Ok druga połowa i tak na prawdę może wydarzyć się wszystko. Co prawda HR nie mówi że chce mistrzostwa tylko Ligę Mistrzów więc też nie musi mu zależeć na zwycięstwie z liderem. Ale fajnie by było wywalczyć LM jako Mistrz. Zobaczymy wszystko może się zdarzyć.
Ok druga połowa i tak na prawdę może wydarzyć się wszystko. Co prawda HR nie mówi że chce mistrzostwa tylko Ligę Mistrzów więc też nie musi mu zależeć na zwycięstwie z liderem. Ale fajnie by było wywalczyć LM jako Mistrz. Zobaczymy wszystko może się zdarzyć
22 stycznia 2012, 15:35 [cytuj]
Tylko nie mówcie że Kaboul jakaś kontuzja
Tylko nie mówcie że Kaboul jakaś kontuzja
22 stycznia 2012, 15:36 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Pisałem że Defoe jest dobry do kontry, ale narazie żadnej jeszcze nie wyprowadziliśmy. Każda akcja jest schematyczna. Wiadomo, że jak Friedel ma piłkę to poda do bocznego obrońcy, on po linii do skrzydłowego, a on z kolei do środka, później wymienimy kilka podań w środku i piłka znowu na skrzydło i dośrodkowanie. Oczywiście jeśli w międzyczasie nie stracimy piłki. KAŻDA nasza kacja tak wyglądała. Zero zaskoczenia
Ale czemu się głębiej nie zastanowisz czemu nie możemy przeprowadzić piłki pod pole karne City. Ja o tym mówiłem już przed meczem, że co z tego że on potrafi uderzyć jak bez Adebayora nie dostanie piłki do strzału
Ale czemu się głębiej nie zastanowisz czemu nie możemy przeprowadzić piłki pod pole karne City. Ja o tym mówiłem już przed meczem, że co z tego że on potrafi uderzyć jak bez Adebayora nie dostanie piłki do strzału
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
22 stycznia 2012, 15:42 [cytuj]
ja jebe Bale co mecz musi takiego abbaola odjebać -.-
ja jebe Bale co mecz musi takiego abbaola odjebać -.-
22 stycznia 2012, 15:42 [cytuj]
:/
:/
22 stycznia 2012, 15:43 [cytuj]
Ja pier... No kur... jak tak można ?
Ja pier... No kur... jak tak można ?
Po zabawie ..
Po zabawie
Po zabawie ..
Po zabawie
środek obrony [*]
środek obrony [*]
22 stycznia 2012, 15:44 [cytuj]
Walker coś upilnował
Walker coś upilnował
no kurwa okres naszej najlepszej gry w tym meczu się kończy bramką dal City...
no kurwa okres naszej najlepszej gry w tym meczu się kończy bramką dal City
pięknie kurwa Bale dzięki chłopie
pięknie kurwa Bale dzięki chłopie
22 stycznia 2012, 15:45 [cytuj]
JEszcze nie raz mu będziecie dziękować, nie narzekać
JEszcze nie raz mu będziecie dziękować, nie narzekać
To dare is to do.
22 stycznia 2012, 15:46 [cytuj]
kuzwa 2...
kuzwa 2
To dare is to do.
kuzwa 2...
kuzwa 2
To dare is to do.
Kur... w piz.. jego mać !!!!!!!!!!!!! wyłączam !
Kur... w piz.. jego mać !!!!!!!!!!!!! wyłączam !