Forum dyskusyjne
22 stycznia 2012, 16:19 [cytuj]
o kurwa :/
o kurwa :/
Tottenham Tottenham, no one can stop them
22 stycznia 2012, 16:21 [cytuj]
NIEEEEEEEE!!!!!!!!!!!
NIEEEEEEEE!!!!!!!!!!!
1 pkt
1 pkt
Brawo kurwa a mogły być nasze punkty ale Defoe dał dupy teraz City wjebie karnego i po meczu
Brawo kurwa a mogły być nasze punkty ale Defoe dał dupy teraz City wjebie karnego i po meczu
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
22 stycznia 2012, 16:22 [cytuj]
Nieeee, karny jeszcze.
Nieeee, karny jeszcze
o nawet nie 1 :/
o nawet nie 1 :/
podziękujmy kurwa wszyscy Defoe !!!!
podziękujmy kurwa wszyscy Defoe !!!!
KURWA JEGO MAĆ
KURWA JEGO MAĆ
Kurwa, jak to możliwe. Jak to możliwe się pytam?
Kurwa, jak to możliwe. Jak to możliwe się pytam?
22 stycznia 2012, 16:23 [cytuj]
I jak tu nie płakać

Dlaczego ?!
I jak tu nie płakać ;( Dlaczego ?!
22 stycznia 2012, 16:24 [cytuj]
To nie jest wina Defoe, bardziej Bale że za daleko podał
To nie jest wina Defoe, bardziej Bale że za daleko podał
22 stycznia 2012, 16:24 [cytuj]
Dlatego, bo Defoe nie strzela do pustej bramki !
Dlatego, bo Defoe nie strzela do pustej bramki !
22 stycznia 2012, 16:25 [cytuj]
Webb też się przyczynił bo za to co zrobił Balotelli nie powinno już go być na boisku.
Webb też się przyczynił bo za to co zrobił Balotelli nie powinno już go być na boisku
22 stycznia 2012, 16:25 [cytuj]
Super, karny w 94 minucie i przegrywamy. I jak tu Defoe chce przekonać do siebie Redknappa, fakt gola wpakował ale jak się popełnia takie rażące błędy przekładające się na wynik meczu to nie można wiele oczekiwać.
Super, karny w 94 minucie i przegrywamy. I jak tu Defoe chce przekonać do siebie Redknappa, fakt gola wpakował ale jak się popełnia takie rażące błędy przekładające się na wynik meczu to nie można wiele oczekiwać
22 stycznia 2012, 16:26 [cytuj]
Ja pierdole frajerstwo że aż wstyd na całą Anglie, pierdolony Defoe nie może trafić do pustej bramki. Baloteli kutas powinien dostać czerwień, ale chuj z tym bo mieliśmy wszystko we własnych rękach, a Defoe pokazał czemu grzeje ławe!
Ja pierdole frajerstwo że aż wstyd na całą Anglie, pierdolony Defoe nie może trafić do pustej bramki. Baloteli kutas powinien dostać czerwień, ale chuj z tym bo mieliśmy wszystko we własnych rękach, a Defoe pokazał czemu grzeje ławe!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
22 stycznia 2012, 16:27 [cytuj]
King niestety zawalił, no ale każdemu zdarza się błąd. Defoe jak to on, jedno zrobił pięknie, drugie zawalił. Ogólnie Balotelliego nie powinno być na boisku. Szkoda wyniku. Brawo za grę. Z taką grą nie boję się o mecze na wyjeździe z Chelsea, Arsenalem.
King niestety zawalił, no ale każdemu zdarza się błąd. Defoe jak to on, jedno zrobił pięknie, drugie zawalił. Ogólnie Balotelliego nie powinno być na boisku. Szkoda wyniku. Brawo za grę. Z taką grą nie boję się o mecze na wyjeździe z Chelsea, Arsenalem
Ale frajersko nas wydymali, i jeszcze ten pierdolony Balotelli, który na dobra sprawę powinien wylecieć z boiska za kopanie Parkera. Defoe wisienka na torcie, chociaż Bale mógł w sumie odegrać chwile wcześniej, było minęło nie chcę nawet tego meczu pamiętać. Na pocieszenie ładna bramka Garetha.
Ale frajersko nas wydymali, i jeszcze ten pierdolony Balotelli, który na dobra sprawę powinien wylecieć z boiska za kopanie Parkera. Defoe wisienka na torcie, chociaż Bale mógł w sumie odegrać chwile wcześniej, było minęło nie chcę nawet tego meczu pamiętać. Na pocieszenie ładna bramka Garetha
To jest jakiś kurwa żart, ja pierdole..
To jest jakiś kurwa żart, ja pierdole
Tottenham Tottenham, no one can stop them
22 stycznia 2012, 16:28 [cytuj]
White Light, jak Bale za daleko podał? A jak mógł podać bliżej, skoro Defoe się czaił za plecami? Podanie było dobre, Defoe był za daleko i tojest wyłącznie jego wina.
Kurwa, pierdolony Balotelli - dlaczego on nie dostał za to czerwa? Pierdole, a myślałem że to ręczni o zawał mnie przyprawiają.
White Light, jak Bale za daleko podał? A jak mógł podać bliżej, skoro Defoe się czaił za plecami? Podanie było dobre, Defoe był za daleko i tojest wyłącznie jego wina.
Kurwa, pierdolony Balotelli - dlaczego on nie dostał za to czerwa? Pierdole, a myślałem że to ręczni o zawał mnie przyprawiają
22 stycznia 2012, 16:29 [cytuj]
Spierdolili mi całą niedziele!
Spierdolili mi całą niedziele!