Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  5  6  7  8  9    >
Forum dyskusyjne » Premier League » City vs. Spurs
22 stycznia 2012, 16:29 [cytuj]
Kurwa, odwołuje moje pochwały na temat Defoe. Kto go cisnął wcześniej niech da adres, poslę kwiaty.
Kurwa, odwołuje moje pochwały na temat Defoe. Kto go cisnął wcześniej niech da adres, poslę kwiaty
22 stycznia 2012, 16:30 [cytuj]
Ten pojebany Balotelli powinien wylecieć za kopnięcie Parkera ale świetny sędzia nawet kartki mu poskąpił. Bez jednego zawodnika City widząc naszą postawę w meczu nie atakowali by tak śmiało i 1 punkt byłby minimum jakie byśmy osiągnęli. A tu pudło na pustą, potem karny i punkt chuj strzelił. Sorry za przekleństwa, ale inaczej nie mogę.
Ten pojebany Balotelli powinien wylecieć za kopnięcie Parkera ale świetny sędzia nawet kartki mu poskąpił. Bez jednego zawodnika City widząc naszą postawę w meczu nie atakowali by tak śmiało i 1 punkt byłby minimum jakie byśmy osiągnęli. A tu pudło na pustą, potem karny i punkt chuj strzelił. Sorry za przekleństwa, ale inaczej nie mogę
22 stycznia 2012, 16:31 [cytuj]
Panowie, winicie Defoe, ale Adebayor nigdy nie zdążyłby do tej piłki, którą strzelił Defoe.
Panowie, winicie Defoe, ale Adebayor nigdy nie zdążyłby do tej piłki, którą strzelił Defoe
22 stycznia 2012, 16:31 [cytuj]
Nie mam wiekszej pretensji do Defoe ze spudłował, ta piłka szła za szybko pod chujowym kątem a Jermaine biegł za wolno lub też nie dał rady biec szybciej. Najwieksze pretensje mam do chujka łysej pały zwanej sędzią o inicjałach HW który jak zwykle udowadnia że powinien sie udać do lekarza od oczu - Pepe, sorry Balotelli, powinien zostac wyrzucony na zbity ryj z boiska. Koniec kropka. Mam nadzieje ze FA mu przyjebie porzadne zawieszenie na 6 meczów na przykład, ale akurat nam to pomoże jak kurwa umarłemu kadzidło. Sfrajerzyliśmy sie troche, ale z taką nie boje sie nikogo w PL (tu zgadzam sie z przedmówcą).
Nie mam wiekszej pretensji do Defoe ze spudłował, ta piłka szła za szybko pod chujowym kątem a Jermaine biegł za wolno lub też nie dał rady biec szybciej. Najwieksze pretensje mam do chujka łysej pały zwanej sędzią o inicjałach HW który jak zwykle udowadnia że powinien sie udać do lekarza od oczu - Pepe, sorry Balotelli, powinien zostac wyrzucony na zbity ryj z boiska. Koniec kropka. Mam nadzieje ze FA mu przyjebie porzadne zawieszenie na 6 meczów na przykład, ale akurat nam to pomoże jak kurwa umarłemu kadzidło. Sfrajerzyliśmy sie troche, ale z taką nie boje sie nikogo w PL (tu zgadzam sie z przedmówcą)
"Potrzebujemy dużego, brzydkiego obrońcy. Taki poradziłby sobie w akcji przy pierwszym golu. Usunąłby piłkę, napastnika i trzy pierwsze rzędy trybun" - Ian Holloway, menedżer Blackpool
22 stycznia 2012, 16:32 [cytuj]
;( boli - ;(
;( boli - ;(
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
22 stycznia 2012, 16:32 [cytuj]
8 punktów teraz do City. Odbiją się czkawką takie mecze jak ze Stoke czy z Wolverhampton. Niestety. Sędzia i Defoe popełnili największe błędy. King niestety też zagrał słabo. Pozyskać kogoś definitywnie i Defoe OUT. Myślę, że Pav by to spokojnie strzelił.
8 punktów teraz do City. Odbiją się czkawką takie mecze jak ze Stoke czy z Wolverhampton. Niestety. Sędzia i Defoe popełnili największe błędy. King niestety też zagrał słabo. Pozyskać kogoś definitywnie i Defoe OUT. Myślę, że Pav by to spokojnie strzelił
22 stycznia 2012, 16:33 [cytuj]
A ja za te wszystkie nerwy proszę drużynę o zasponsorowanie wizyty u psychologa...
A ja za te wszystkie nerwy proszę drużynę o zasponsorowanie wizyty u psychologa
22 stycznia 2012, 16:33 [cytuj]
az sie wodka zaksztusilem(co mnie sie nie zdarza)...
az sie wodka zaksztusilem(co mnie sie nie zdarza)
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
22 stycznia 2012, 16:34 [cytuj]
Ozzy powiedział/a:
8 punktów teraz do City. Odbiją się czkawką takie mecze jak ze Stoke czy z Wolverhampton. Niestety. Sędzia i Defoe popełnili największe błędy. King niestety też zagrał słabo. Pozyskać kogoś definitywnie i Defoe OUT. Myślę, że Pav by to spokojnie strzelił

z tym że Pac bo to SPOKOJNIE ustrzelił to trochę Cie poniosło ;) nie takie sytuacje marnował , chyba że Bale by go umiejętnie nastrzelił
z tym że Pac bo to SPOKOJNIE ustrzelił to trochę Cie poniosło ;) nie takie sytuacje marnował , chyba że Bale by go umiejętnie nastrzelił
22 stycznia 2012, 16:34 [cytuj]
A Assou to co, po cholere tę piłkę w wypierdalał w ostatnich sekundach.O Defoe to nie napisze już bo bym tylko wyzywał
A Assou to co, po cholere tę piłkę w wypierdalał w ostatnich sekundach.O Defoe to nie napisze już bo bym tylko wyzywał
22 stycznia 2012, 16:36 [cytuj]
Pav wyższy wystarczy że wystartowałby jak JD i dłuższe nogi by mu pozwoliły to wbić.
Pav wyższy wystarczy że wystartowałby jak JD i dłuższe nogi by mu pozwoliły to wbić
22 stycznia 2012, 16:38 [cytuj]
Ciężko powiedzieć czy Defoe mógł zrobić coś więcej. Robił wszystko żeby sięgnąć piłki, udało mu się ale ledwo co, czubkiem buta. Wbrew pozorom to była przejebanie ciężka sytuacja. Najłatwiej powiedzieć że zjebał i zwyzywać go od kutasów. Ja też się zdenerwowałem bo to była piłka meczowa. City by nawet nie miało czasu na jakąś reakcję.

Generalnie po wepchnięciu drugiego gola przez Lescotta chyba tylko 11 osób na świecie wierzyło w to że można jeszcze coś ugrać w tym meczu i w zasadzie jakby nie błąd Savicia to pewnie skończyło by się 2:0, mecz bez historii. Od tej bramki do 90 minuty pokazaliśmy ogromny charakter, ale w doliczonym czasie udowodniliśmy, że na walkę o mistrzostwo w tym sezonie jesteśmy jeszcze troszkę za słabi. Szkoda, bo po takim przebiegu meczu niedosyt jest ogromny. Z nieba do piekła w 2-3 minuty...
Ciężko powiedzieć czy Defoe mógł zrobić coś więcej. Robił wszystko żeby sięgnąć piłki, udało mu się ale ledwo co, czubkiem buta. Wbrew pozorom to była przejebanie ciężka sytuacja. Najłatwiej powiedzieć że zjebał i zwyzywać go od kutasów. Ja też się zdenerwowałem bo to była piłka meczowa. City by nawet nie miało czasu na jakąś reakcję. Generalnie po wepchnięciu drugiego gola przez Lescotta chyba tylko 11 osób na świecie wierzyło w to że można jeszcze coś ugrać w tym meczu i w zasadzie jakby nie błąd Savicia to pewnie skończyło by się 2:0, mecz bez historii. Od tej bramki do 90 minuty pokazaliśmy ogromny charakter, ale w doliczonym czasie udowodniliśmy, że na walkę o mistrzostwo w tym sezonie jesteśmy jeszcze troszkę za słabi. Szkoda, bo po takim przebiegu meczu niedosyt jest ogromny. Z nieba do piekła w 2-3 minuty
22 stycznia 2012, 16:38 [cytuj]
MoTM Kaboul.

Jak dla mnie to Defoe za krotki po prostu sie okazal.
MoTM Kaboul. Jak dla mnie to Defoe za krotki po prostu sie okazal
22 stycznia 2012, 16:39 [cytuj]
Wystarczy...chyba nie wystarczy bo roman jest dużo wolniejszy od JD, i pisanie że Defoe out to przesada, chyba Pav out.
Wystarczy...chyba nie wystarczy bo roman jest dużo wolniejszy od JD, i pisanie że Defoe out to przesada, chyba Pav out
22 stycznia 2012, 16:41 [cytuj]
BREAKING; Harry Redknapp resigns as Tottenham manager following defeat to Manchester City. Stay tuned for updates.

sky sport
BREAKING; Harry Redknapp resigns as Tottenham manager following defeat to Manchester City. Stay tuned for updates. sky sport
22 stycznia 2012, 16:42 [cytuj]
Na domiar złego jeszcze sobie obiad przypaliłem w ostatnich minutach meczu, gorzej kurwa być nie mogło.
Na domiar złego jeszcze sobie obiad przypaliłem w ostatnich minutach meczu, gorzej kurwa być nie mogło
22 stycznia 2012, 16:44 [cytuj]
Mazur01 powiedział/a:
BREAKING; Harry Redknapp resigns as Tottenham manager following defeat to Manchester City. Stay tuned for updates.

sky sport

co to za pierdoły? Nie uwierzę dopóki nie zobacze wiarygodnego źródła.
co to za pierdoły? Nie uwierzę dopóki nie zobacze wiarygodnego źródła
22 stycznia 2012, 16:45 [cytuj]
swoją drogą jak kurwa po tylu błędach sędziowskich mozna nie wyciągnac wniosków federacja powinna się tym zająć chodzi mi o ogół spotkań.kamerki muszą być
swoją drogą jak kurwa po tylu błędach sędziowskich mozna nie wyciągnac wniosków federacja powinna się tym zająć chodzi mi o ogół spotkań.kamerki muszą być
22 stycznia 2012, 16:47 [cytuj]
Zaop powiedział/a:
Panowie, winicie Defoe, ale Adebayor nigdy nie zdążyłby do tej piłki, którą strzelił Defoe

Oczywiście że winimy Defoe, bo to jego wina! Jak napastnik nie potrafi strzelić takiej bramki to za co bierze pieniądze! Ade nie było na boisko, więc gdybać to można o każdym. Defoe jest mały i szybki to jego atuty kto jak kto ale on powinien to strzelić po to był na boisku!
Oczywiście że winimy Defoe, bo to jego wina! Jak napastnik nie potrafi strzelić takiej bramki to za co bierze pieniądze! Ade nie było na boisko, więc gdybać to można o każdym. Defoe jest mały i szybki to jego atuty kto jak kto ale on powinien to strzelić po to był na boisku!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
22 stycznia 2012, 16:50 [cytuj]
varba powiedział/a:

Zgadzam się :D
Zgadzam się :D
|<  <<  <  5  6  7  8  9    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 25 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się