Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Prośba do fanów Tottenhamu
2 lutego 2012, 14:38 [cytuj]
Jestesmy od nich wyzej w tabeli ,mamy lepszy sklad i gramy ogolnie lepiej w tym sezonie a Ci mowia ze nie mamy pokory . Najlepszy byl tekst jakiegos kolesia ze im i tak blizej do jakiegos sukcesu niz nam. Od tej pory sledze tamtem temat wylacznie dla brechtu.

Co jak co ale forum maja ladniejsze:rotfl:
Jestesmy od nich wyzej w tabeli ,mamy lepszy sklad i gramy ogolnie lepiej w tym sezonie a Ci mowia ze nie mamy pokory . Najlepszy byl tekst jakiegos kolesia ze im i tak blizej do jakiegos sukcesu niz nam. Od tej pory sledze tamtem temat wylacznie dla brechtu. Co jak co ale forum maja ladniejsze:rotfl:
2 lutego 2012, 14:46 [cytuj]
nie liczy się wygląd tylko jakość ;p
nie liczy się wygląd tylko jakość ;p
2 lutego 2012, 15:03 [cytuj]
Nie no pewnie, co nie zmienia faktu ze chcialbym taki rodzaj forum i takiego np Bale na czolowce;p
Nie no pewnie, co nie zmienia faktu ze chcialbym taki rodzaj forum i takiego np Bale na czolowce;p
2 lutego 2012, 15:16 [cytuj]
Widze że na ich forum ból ściska że to my mamy 3 miejsce a oni nie... Załośni goście niektórzy tam ale i paru normalnych widze.
Widze że na ich forum ból ściska że to my mamy 3 miejsce a oni nie... Załośni goście niektórzy tam ale i paru normalnych widze
2 lutego 2012, 15:46 [cytuj]
Zolter powiedział/a:
Widze że na ich forum ból ściska że to my mamy 3 miejsce a oni nie... Załośni goście niektórzy tam ale i paru normalnych widze

jak wszędzie. Pewnie w ich ocenie podobnie jest u nas.
Jest kilka rzeczy za które szanuję LFC:
1. Do afery z Suarezem uważałem, że mają spoko kibiców. Zwłaszcza ekipa wyjazdowa uważam, ze jedna z lepszych w Anglii.
2. Finał LM w Stambule- najlepszy w tych rozgrywkach.
3. Dalgish- przecież gdyby nie jego pomysłowe transfery, Andy Caroll i Charlie Adam, a może nawet Stuart Downing i Craig Bellamy niechybnie zostaliby kogutami. Tej przysługi Szkotowi nigdy nie zapomnę.
jak wszędzie. Pewnie w ich ocenie podobnie jest u nas. Jest kilka rzeczy za które szanuję LFC: 1. Do afery z Suarezem uważałem, że mają spoko kibiców. Zwłaszcza ekipa wyjazdowa uważam, ze jedna z lepszych w Anglii. 2. Finał LM w Stambule- najlepszy w tych rozgrywkach. 3. Dalgish- przecież gdyby nie jego pomysłowe transfery, Andy Caroll i Charlie Adam, a może nawet Stuart Downing i Craig Bellamy niechybnie zostaliby kogutami. Tej przysługi Szkotowi nigdy nie zapomnę
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
2 lutego 2012, 17:16 [cytuj]
Fakt, forum mają naprawdę przyjemne dla oka i prezentuje się bardzo ładnie ale posty takie jak tego pana o którym pisze Przemas1988 zwalają z nóg.
Fakt, forum mają naprawdę przyjemne dla oka i prezentuje się bardzo ładnie ale posty takie jak tego pana o którym pisze Przemas1988 zwalają z nóg
2 lutego 2012, 19:37 [cytuj]
ad. 1 - Spurs zajmią III miejsce - czyli najlepszy wynik w historii Prem.

2. Harry to gość z innej epoki - i operacje, sądy nie mają wpływu na nasza gre.

3. Moyes , KLinsmann, Mourinho:

4. Najlepszy - zawodnik w obecnej kampanii - Bale, Kaboul

5. A najgorszy? - Bedac na III miejscu trudno pisac ze ktos jest najgorszy

6. W tych meczach debiutowało wielu Spurs - m.in. King, Edman, Defoe etc. pamietam gola Edmana z 40 m. jak pokonał Dudka. Swietne ostatnie mecze 2:0 na Anfield i 4:0 na Lane.

7. Których graczy The Reds obawiacie się przed poniedziałkowym starciem? - Reds są w gazie - Kuyt, Adam, Bellamy - nazwiska moze nie rzucaja na kolana ale potrafią ukąsić.

8. Jak oceniacie Kenny'ego Dalglisha i jego dotychczasowe wyniki podczas drugiej "kadencji" na Merseyside? - poczatek miał świetny, obecny sezon do konca 2011 fatalny ale rok 2012 zaczeliście super - do bazy odesłane oba manchestery - to robi wrazenie.

9. Jak oceniacie zimowe okienko transferowe w waszym wykonaniu? - POczekam na koniec sezonu - wczesniej byla krytyka transferow Friedela, Kaboula, Croucha, Parkera, Gallasa - a okazało sie ze to były swietne posuniecia. Walczymy o trojke - potrzebne jest doswiadczenie w decydujacem fazie - a co by nie napisac - to Saha i Nelsen sa mega doswiadczeni a w czerwcu pewnie i tak out - a jak nam pomoga zdobyc kilka punktów to juz bedzie warto.

10. Obstawiam X2 - ze wskazaniem na bramkowy remis.
ad. 1 - Spurs zajmią III miejsce - czyli najlepszy wynik w historii Prem. 2. Harry to gość z innej epoki - i operacje, sądy nie mają wpływu na nasza gre. 3. Moyes , KLinsmann, Mourinho: 4. Najlepszy - zawodnik w obecnej kampanii - Bale, Kaboul 5. A najgorszy? - Bedac na III miejscu trudno pisac ze ktos jest najgorszy 6. W tych meczach debiutowało wielu Spurs - m.in. King, Edman, Defoe etc. pamietam gola Edmana z 40 m. jak pokonał Dudka. Swietne ostatnie mecze 2:0 na Anfield i 4:0 na Lane. 7. Których graczy The Reds obawiacie się przed poniedziałkowym starciem? - Reds są w gazie - Kuyt, Adam, Bellamy - nazwiska moze nie rzucaja na kolana ale potrafią ukąsić. 8. Jak oceniacie Kenny'ego Dalglisha i jego dotychczasowe wyniki podczas drugiej "kadencji" na Merseyside? - poczatek miał świetny, obecny sezon do konca 2011 fatalny ale rok 2012 zaczeliście super - do bazy odesłane oba manchestery - to robi wrazenie. 9. Jak oceniacie zimowe okienko transferowe w waszym wykonaniu? - POczekam na koniec sezonu - wczesniej byla krytyka transferow Friedela, Kaboula, Croucha, Parkera, Gallasa - a okazało sie ze to były swietne posuniecia. Walczymy o trojke - potrzebne jest doswiadczenie w decydujacem fazie - a co by nie napisac - to Saha i Nelsen sa mega doswiadczeni a w czerwcu pewnie i tak out - a jak nam pomoga zdobyc kilka punktów to juz bedzie warto. 10. Obstawiam X2 - ze wskazaniem na bramkowy remis
2 lutego 2012, 19:56 [cytuj]
Oni chyba spodziewali się jakieś sztucznej kokieterii, że będziemy pisać jacy są wspaniali. Nie wiem czemu tak ciężko przyjmują to co napisaliśmy. Sami chyba powinni być bardziej krytyczni. Z drużyny która walczyła o majstra i najważniejsze europejskie trofeum stali się drużyną na ligę europejską. Kupują też takich piłkarzy, poza Suarezem który jest z najwyżej półki, ale jego ktoś też podkupi tak jak Torresa jak nie zakwalifikują się do ligi mistrzów przez kilka sezonów.
Oni chyba spodziewali się jakieś sztucznej kokieterii, że będziemy pisać jacy są wspaniali. Nie wiem czemu tak ciężko przyjmują to co napisaliśmy. Sami chyba powinni być bardziej krytyczni. Z drużyny która walczyła o majstra i najważniejsze europejskie trofeum stali się drużyną na ligę europejską. Kupują też takich piłkarzy, poza Suarezem który jest z najwyżej półki, ale jego ktoś też podkupi tak jak Torresa jak nie zakwalifikują się do ligi mistrzów przez kilka sezonów
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
2 lutego 2012, 21:29 [cytuj]
1.
Obecny sezon w naszym wykonaniu jest wręcz znakomity . Mamy wiele szczęscia bo nie łapiemy duzo kontuzji , przez to prawie co kolejke gramy tą samą 11-stką . Mysle że sprawa mistrzostwa jest otwarta , jak widać już odrobiliśmy to co straciliśmy z City , do końca sporo meczy i te 5 pkt jak na Premier League to nie dużo , lecz czeka nas wiele trudnych wyjazdów , w tym ten na Anfield .

2.
Sądzę że jego prywatne sprawy nie wpłyną negatywnie na sytuacje w szatni .

3.
Nigdy nad tym nie myślałem , mam nadzieje że jeszcze u nas popracuje , a jeśli nie , to czas pokaże kogo zgarniemy .

4.
Tutaj wskaże dwóch zawodników : Bale i Modrić , obaj zasługują na to miano .

5.
Roman , choć go już nie ma . Z obecnych to chyba nie ma takiego zawodnika który by odstawał .

6.
Brameczka Modry z tego sezonu , ahh coś pięknego ;)

7.
Jeśli Suarez wróci , to wlaśnie jego sie obawiam , Jose Enrique no i Gerrarda oczywiście .

8.
Hmm , widać że coś sie ruszyło w Liverpoolu . Super transfery ( no może prócz Carrola ) , efektowna gra , oglądałem jakieś 5-6 waszych meczy w tym sezonie to często prześladował was pech , myśle że stać was na 4 miejsce w tym sezonie .

9.
Fatalnee ! Saha i Nelsen to żadne wzmocnienia . Najgorsze okienko od kilku lat. Mam nadzieje że latem sięgniemy głęboko do kieszeni i kupimy jakiegoś klasowego napadziora i obrońce , w pomocy też by sie ktoś przydał ale priorytetem jest atak .

10.
Może być nawet 10:9 , ważne żeby Spursi wygrali !
1. Obecny sezon w naszym wykonaniu jest wręcz znakomity . Mamy wiele szczęscia bo nie łapiemy duzo kontuzji , przez to prawie co kolejke gramy tą samą 11-stką . Mysle że sprawa mistrzostwa jest otwarta , jak widać już odrobiliśmy to co straciliśmy z City , do końca sporo meczy i te 5 pkt jak na Premier League to nie dużo , lecz czeka nas wiele trudnych wyjazdów , w tym ten na Anfield . 2. Sądzę że jego prywatne sprawy nie wpłyną negatywnie na sytuacje w szatni . 3. Nigdy nad tym nie myślałem , mam nadzieje że jeszcze u nas popracuje , a jeśli nie , to czas pokaże kogo zgarniemy . 4. Tutaj wskaże dwóch zawodników : Bale i Modrić , obaj zasługują na to miano . 5. Roman , choć go już nie ma . Z obecnych to chyba nie ma takiego zawodnika który by odstawał . 6. Brameczka Modry z tego sezonu , ahh coś pięknego ;) 7. Jeśli Suarez wróci , to wlaśnie jego sie obawiam , Jose Enrique no i Gerrarda oczywiście . 8. Hmm , widać że coś sie ruszyło w Liverpoolu . Super transfery ( no może prócz Carrola ) , efektowna gra , oglądałem jakieś 5-6 waszych meczy w tym sezonie to często prześladował was pech , myśle że stać was na 4 miejsce w tym sezonie . 9. Fatalnee ! Saha i Nelsen to żadne wzmocnienia . Najgorsze okienko od kilku lat. Mam nadzieje że latem sięgniemy głęboko do kieszeni i kupimy jakiegoś klasowego napadziora i obrońce , w pomocy też by sie ktoś przydał ale priorytetem jest atak . 10. Może być nawet 10:9 , ważne żeby Spursi wygrali !
2 lutego 2012, 21:35 [cytuj]
widzę, że się podnieciliście tą wyliczanką.
widzę, że się podnieciliście tą wyliczanką
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
3 lutego 2012, 10:08 [cytuj]
Fani Lpoolu przypominają mi fanów Milanu -dużo pychy- niepopartej wynikami i życie niegdysiejszymi sukcesami, za które wszyscy mają im bić pokłony. W derbach Merseyside zawsze jestem za Toffies- never red i tyle. COYS
Fani Lpoolu przypominają mi fanów Milanu -dużo pychy- niepopartej wynikami i życie niegdysiejszymi sukcesami, za które wszyscy mają im bić pokłony. W derbach Merseyside zawsze jestem za Toffies- never red i tyle. COYS
3 lutego 2012, 12:18 [cytuj]
raku powiedział/a:
Mam tylko nadzieję, że po meczu (jeśli odpukać Liverpool wygra) nie zleci się tutaj tłum kibiców, którzy zaczną na nas najeżdżać, bo istnieje i taka możliwość dzięki właśnie tego typu inicjatywom

Również nie chciałbym tego, gdyż założenia tej inicjatywy były i są zgoła odmienne. Wszyscy kochamy piłkę nożną, w szczególności tą w angielskim wydaniu, więc tak naprawdę to więcej nas łączy niż dzieli hehe.

varba powiedział/a:
Oni chyba spodziewali się jakieś sztucznej kokieterii, że będziemy pisać jacy są wspaniali. Nie wiem czemu tak ciężko przyjmują to co napisaliśmy. Sami chyba powinni być bardziej krytyczni.

Szczerze to spodziewałem się, że będzie dużo ostrzej, więc jak dla mnie nie wyszło to tak najgorzej. Każdy inaczej przyjmuje krytykę, szczególnie że dotyczy ona kwestii barw klubowych, do której przecież wszyscy podchodzimy bardzo emocjonalnie. Póki wszystko będzie się mieściło w zdrowej i w miarę kulturalnej wymianie poglądów inicjatywa będzie kontynuowana, szczerze powiem z chęcią bym zobaczył Wasze podejście z kibicami Arsenalu, z pewnością mogłoby być wesoło ;) Pozdro!
Również nie chciałbym tego, gdyż założenia tej inicjatywy były i są zgoła odmienne. Wszyscy kochamy piłkę nożną, w szczególności tą w angielskim wydaniu, więc tak naprawdę to więcej nas łączy niż dzieli hehe. [quote=varba]Oni chyba spodziewali się jakieś sztucznej kokieterii, że będziemy pisać jacy są wspaniali. Nie wiem czemu tak ciężko przyjmują to co napisaliśmy. Sami chyba powinni być bardziej krytyczni
3 lutego 2012, 12:31 [cytuj]
Gdzieś już takowe na forum było, bodajże w transferowym wątku, gdy trafił do nas fan anali i porównywał zawodników obydwu klubów. Było hmm zabawnie :)
Gdzieś już takowe na forum było, bodajże w transferowym wątku, gdy trafił do nas fan anali i porównywał zawodników obydwu klubów. Było hmm zabawnie :)
3 lutego 2012, 12:43 [cytuj]
Ja bym tego nie porównywał. Kibic Liverpoolu zachowywał się w porządku, przywitał, powiedział po co mu te wpisy itp. ten koleś z Arsenalu zaczął z dupy wpisywać jakieś < > =. Inna sprawa to co zaczęli tam na forum L'polu wypisywać. Szczerze mówiąc nie mam pojęcia bo nie zaglądałem, ale to nie zależało już od naszego gościa.
Ja bym tego nie porównywał. Kibic Liverpoolu zachowywał się w porządku, przywitał, powiedział po co mu te wpisy itp. ten koleś z Arsenalu zaczął z dupy wpisywać jakieś < > =. Inna sprawa to co zaczęli tam na forum L'polu wypisywać. Szczerze mówiąc nie mam pojęcia bo nie zaglądałem, ale to nie zależało już od naszego gościa
3 lutego 2012, 17:27 [cytuj]
osom powiedział/a:
Również nie chciałbym tego, gdyż założenia tej inicjatywy były i są zgoła odmienne. Wszyscy kochamy piłkę nożną, w szczególności tą w angielskim wydaniu, więc tak naprawdę to więcej nas łączy niż dzieli hehe.

osom powiedział/a:
Szczerze to spodziewałem się, że będzie dużo ostrzej, więc jak dla mnie nie wyszło to tak najgorzej. Każdy inaczej przyjmuje krytykę, szczególnie że dotyczy ona kwestii barw klubowych, do której przecież wszyscy podchodzimy bardzo emocjonalnie. Póki wszystko będzie się mieściło w zdrowej i w miarę kulturalnej wymianie poglądów inicjatywa będzie kontynuowana, szczerze powiem z chęcią bym zobaczył Wasze podejście z kibicami Arsenalu, z pewnością mogłoby być wesoło ;) Pozdro!

Osom - jesteś gość z klasą, fajnie że w innych klubach też są ludzie z normalnym podejściem. Też chętnie odpowiedziałbym na Twoje pytania, ale się trochę spóźniłem i teraz mija się to z celem, ponieważ temat został praktycznie wyczerpany.
Pozdro!
[quote=osom]Szczerze to spodziewałem się, że będzie dużo ostrzej, więc jak dla mnie nie wyszło to tak najgorzej. Każdy inaczej przyjmuje krytykę, szczególnie że dotyczy ona kwestii barw klubowych, do której przecież wszyscy podchodzimy bardzo emocjonalnie. Póki wszystko będzie się mieściło w zdrowej i w miarę kulturalnej wymianie poglądów inicjatywa będzie kontynuowana, szczerze powiem z chęcią bym zobaczył Wasze podejście z kibicami Arsenalu, z pewnością mogłoby być wesoło ;) Pozdro!
In a world full of Uniteds, Citys and Rovers, there is only One Hotspur!!!
3 lutego 2012, 21:09 [cytuj]
Kolego Osom ja nie miałem ciebie na myśli tylko tych co się tam wściekali na forum i mówili że nie znamy się na angielskiej piłce.
Kolego Osom ja nie miałem ciebie na myśli tylko tych co się tam wściekali na forum i mówili że nie znamy się na angielskiej piłce
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
6 lutego 2012, 00:42 [cytuj]
1. Ciężko jest oceniać sezon po zaledwie 24 kolejkach, tak naprawdę jeszcze wszystko się może zdarzyć, ale ... na chwilę obecną jet dobrze, bardzo dobrze - mamy pewne miejsce w top3, w miarę bezpieczną przewagę nad goniącym peletonem, całkiem realne szanse na drugie miejsce ... przed rozpoczęciem rozgrywek nikt nie spodziewał się takiego obrotu sprawy zatem z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jestem zadowolony ;)

2. Jeśli Redknapp nie zostanie skazany, to sprawa ta nie będzie miała jakiegoś większego wpływu na drużynę. Redknapp to poukładany gość, znakomity manager, mam nadzieję, że jeszcze trochę z nami popracuje.

3. Ewentualny następca Redknappa? Mourinho (nie tak nieprawdopodobne jak niektórym się wydaje), Hiddink, Moyes, ewentualnie Martinez ...

4. Zdecydowanie Gareth Bale ;)

5. Tutaj wskazanie konkretnego zawodnika jest już odrobinę trudniejsze ... zawodnicy z "pierwszej XI" grają na stałym, dobrym poziomie i nie zasługują by wśród nich wskazywać najgorszego ... z kolei rezerwowi mają po prostu za mało czasu by coś pokazać ... ale najmniej do naszej gry wnosi(ł) Pawliuczenko i mój głos oddaję na niego, fatalny zawodnik ...

6. Bramka Ekotto otwierająca magiczną kampanię 2009/2010, ostatnimi czasy Liverpool nie jest jakimś arcytrudnym rywalem dla THFC

7. Naturalnie Gerrard, zawsze groźny i nie ma tu większego znaczenia fakt, że niedawno wrócił do zdrowia ...

8. Tak szczerze mówiąc to oceniam go dość kiepsko, koleś wprawdzie sprowadził Liverpool na właściwe tory po kadencji Hodgsona, ale biorąc pod uwagę klasę jego poprzednika nie było to jakieś szczególnie trudne wyzwanie. Teraz jego zadanie jest trochę inne i radzi sobie kiepsko, drużyna nie gra porywająco, u siebie regularnie oddaje punkty ogórkom, polityka transferowa polegająca na faworyzowaniu Wyspiarzy i płaceniu kilkunastu baniek za kopacz typu Henderson to jakaś kpina ... na rynku jest wielu, wielu lepszych managerów ...

9. Całkiem ok, z drużyny nie odszedł żaden ważny piłkarz, wywalono marudzące "gwiazdy" (Roman i Bassong), na ich miejsce sprowadzono doświadczonych i przede wszystkim poukładanych zawodników, dla których siedzenie na ławce nie będzie jakimś tam szczególnym "ciosem" ... bo przecież chyba nikt nie łudzi się, że Nelsen i Saha zostali sprowadzeni z myślą o grze w wyjściowym składzie ? ;)

10. Liczę na 1:0 dla Tottenhamu, aczkolwiek na remis też się nie obrażę ...
1. Ciężko jest oceniać sezon po zaledwie 24 kolejkach, tak naprawdę jeszcze wszystko się może zdarzyć, ale ... na chwilę obecną jet dobrze, bardzo dobrze - mamy pewne miejsce w top3, w miarę bezpieczną przewagę nad goniącym peletonem, całkiem realne szanse na drugie miejsce ... przed rozpoczęciem rozgrywek nikt nie spodziewał się takiego obrotu sprawy zatem z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jestem zadowolony ;) 2. Jeśli Redknapp nie zostanie skazany, to sprawa ta nie będzie miała jakiegoś większego wpływu na drużynę. Redknapp to poukładany gość, znakomity manager, mam nadzieję, że jeszcze trochę z nami popracuje. 3. Ewentualny następca Redknappa? Mourinho (nie tak nieprawdopodobne jak niektórym się wydaje), Hiddink, Moyes, ewentualnie Martinez ... 4. Zdecydowanie Gareth Bale ;) 5. Tutaj wskazanie konkretnego zawodnika jest już odrobinę trudniejsze ... zawodnicy z "pierwszej XI" grają na stałym, dobrym poziomie i nie zasługują by wśród nich wskazywać najgorszego ... z kolei rezerwowi mają po prostu za mało czasu by coś pokazać ... ale najmniej do naszej gry wnosi(ł) Pawliuczenko i mój głos oddaję na niego, fatalny zawodnik ... 6. Bramka Ekotto otwierająca magiczną kampanię 2009/2010, ostatnimi czasy Liverpool nie jest jakimś arcytrudnym rywalem dla THFC 7. Naturalnie Gerrard, zawsze groźny i nie ma tu większego znaczenia fakt, że niedawno wrócił do zdrowia ... 8. Tak szczerze mówiąc to oceniam go dość kiepsko, koleś wprawdzie sprowadził Liverpool na właściwe tory po kadencji Hodgsona, ale biorąc pod uwagę klasę jego poprzednika nie było to jakieś szczególnie trudne wyzwanie. Teraz jego zadanie jest trochę inne i radzi sobie kiepsko, drużyna nie gra porywająco, u siebie regularnie oddaje punkty ogórkom, polityka transferowa polegająca na faworyzowaniu Wyspiarzy i płaceniu kilkunastu baniek za kopacz typu Henderson to jakaś kpina ... na rynku jest wielu, wielu lepszych managerów ... 9. Całkiem ok, z drużyny nie odszedł żaden ważny piłkarz, wywalono marudzące "gwiazdy" (Roman i Bassong), na ich miejsce sprowadzono doświadczonych i przede wszystkim poukładanych zawodników, dla których siedzenie na ławce nie będzie jakimś tam szczególnym "ciosem" ... bo przecież chyba nikt nie łudzi się, że Nelsen i Saha zostali sprowadzeni z myślą o grze w wyjściowym składzie ? ;) 10. Liczę na 1:0 dla Tottenhamu, aczkolwiek na remis też się nie obrażę
<  1  2  3    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 152 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się