6 lutego 2012, 11:00 [cytuj]
1. Juz na dzien dzisiejszy jestem zadowolony aczkolwiek apetyt rosnie w miare jedzenia. Chcialbym mistrza, ale jak bedzie 3 miejsce to bede happy
2. Jedyny wplyw na wyniki i reszte sezonu moze miec jego zona. W kazdym razie nie sprawa w sadzie. Kazdy ma cos za uszami(zwyczajni ludzie mniejsze rzeczy ludzie pokroju Harry'ego wieksze)
3. Na dzien dzisiejszy Brendan Rodgers. Jego Swansea wyczynia cuda niewidy. Z cienkiej maki zrobil zajebisty chleb. Ciekaw jestem co zrobi z zajebistej maki
4. Ryan Nielsen

koks jakich malo. Piquesy czy inne Vidice patrzcie sie i uczcie od mistrza
5. Gio dos Santos.
6. Wybity zab. Kumpel wymiatal lapskami i trafil mnie lokciem.
7. Jose Manuel Reina. Jak chlop ma dzien to wyciaga wszystko.
8. Zle transfery robione na szybko(z naciskiem na graczy grajacych na wyspach). Za taka kase moglby stworzyc 3 x lepszy team
9. Zajebiscie. Dwa mega wzmocnienia. Pav wreszcie bedzie mogl do woli raczyc sie rosyjskim spirytem, a my mamy w zamian bylego gracza Manchester United(co za zaszczyt ahhaha) Mamy tez krolika doswiadczalnego. Obysmy go tylko nie przetruli xDDD
10. Przenioslem sie w czasie i juz wiem, ze Poolczycy dostana okragla trojeczke(2 gole Bale 1 Ade) a nam na pocieszenie gola zawali carrol.
1. Juz na dzien dzisiejszy jestem zadowolony aczkolwiek apetyt rosnie w miare jedzenia. Chcialbym mistrza, ale jak bedzie 3 miejsce to bede happy
2. Jedyny wplyw na wyniki i reszte sezonu moze miec jego zona. W kazdym razie nie sprawa w sadzie. Kazdy ma cos za uszami(zwyczajni ludzie mniejsze rzeczy ludzie pokroju Harry'ego wieksze)
3. Na dzien dzisiejszy Brendan Rodgers. Jego Swansea wyczynia cuda niewidy. Z cienkiej maki zrobil zajebisty chleb. Ciekaw jestem co zrobi z zajebistej maki :D
4. Ryan Nielsen :D koks jakich malo. Piquesy czy inne Vidice patrzcie sie i uczcie od mistrza :rotfl:
5. Gio dos Santos.
6. Wybity zab. Kumpel wymiatal lapskami i trafil mnie lokciem.
7. Jose Manuel Reina. Jak chlop ma dzien to wyciaga wszystko.
8. Zle transfery robione na szybko(z naciskiem na graczy grajacych na wyspach). Za taka kase moglby stworzyc 3 x lepszy team
9. Zajebiscie. Dwa mega wzmocnienia. Pav wreszcie bedzie mogl do woli raczyc sie rosyjskim spirytem, a my mamy w zamian bylego gracza Manchester United(co za zaszczyt ahhaha) Mamy tez krolika doswiadczalnego. Obysmy go tylko nie przetruli xDDD
10. Przenioslem sie w czasie i juz wiem, ze Poolczycy dostana okragla trojeczke(2 gole Bale 1 Ade) a nam na pocieszenie gola zawali carrol
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
6 lutego 2012, 12:30 [cytuj]
Chłopaki, mosaj i jin, a także następni. Temat chyba już zamknięty, szkoda niszczyć klawiaturę.
Chłopaki, mosaj i jin, a także następni. Temat chyba już zamknięty, szkoda niszczyć klawiaturę
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!