Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Liverpool - Tottenham @ 21:00 - 06.02.12
4 lutego 2012, 15:11 [cytuj]
Już w poniedziałek gramy z LFC na wyjeździe, zapowiada się ciężki mecz bo przeciwnicy po wyeliminowaniu w ciągu 3 dni oba Manchestery z odpowiednio CC i FA Cup są strasznie podbudowani, ostatnio pokonali na wyjeździe Wolves 0-3. Jak dodamy do tego powrót Suareza i Carolla który ostatnio zaczął grac i strzelać bramki to robi się niezbyt ciekawie, gdy spojrzymy w nasze szeregi gdzie nie wiadomym jest występ Lennona,VDV,Defoe czy Walkera.

Nie wiem jak Was ale mnie remis w zupełności usatysfakcjonuje pomimo, że ograliśmy ich u siebie 4-0, a z ostatniego meczu z Anfield wróciliśmy z 3 punktami.
Już w poniedziałek gramy z LFC na wyjeździe, zapowiada się ciężki mecz bo przeciwnicy po wyeliminowaniu w ciągu 3 dni oba Manchestery z odpowiednio CC i FA Cup są strasznie podbudowani, ostatnio pokonali na wyjeździe Wolves 0-3. Jak dodamy do tego powrót Suareza i Carolla który ostatnio zaczął grac i strzelać bramki to robi się niezbyt ciekawie, gdy spojrzymy w nasze szeregi gdzie nie wiadomym jest występ Lennona,VDV,Defoe czy Walkera. Nie wiem jak Was ale mnie remis w zupełności usatysfakcjonuje pomimo, że ograliśmy ich u siebie 4-0, a z ostatniego meczu z Anfield wróciliśmy z 3 punktami
4 lutego 2012, 16:27 [cytuj]
O ile ci, których wymieniłeś zagrają, liczę na 3 punkty. Mamy lepszą ekipę, gramy lepiej i nie widzę powodu dla którego nie mielibyśmy zdobyć trzech punktów na Anfield. Przecież mało co i ogralibyśmy MC na ich własnym stadionie jeszcze niedawno. Największym zagrożeniem jest Carroll, bo świetnie gra głową a my z tym mamy ostatnio ciężko. A Angilk złapał formę.
O ile ci, których wymieniłeś zagrają, liczę na 3 punkty. Mamy lepszą ekipę, gramy lepiej i nie widzę powodu dla którego nie mielibyśmy zdobyć trzech punktów na Anfield. Przecież mało co i ogralibyśmy MC na ich własnym stadionie jeszcze niedawno. Największym zagrożeniem jest Carroll, bo świetnie gra głową a my z tym mamy ostatnio ciężko. A Angilk złapał formę
4 lutego 2012, 18:19 [cytuj]
jadę do kumpla, kibica Liverpool'u (taki tam wyjazd jak Tottenham na Anfield) i jestem praktyczne pewnien, że chłopcy wyjdą na boisko zmotywowani i zgarną 3 punkty ;)
jadę do kumpla, kibica Liverpool'u (taki tam wyjazd jak Tottenham na Anfield) i jestem praktyczne pewnien, że chłopcy wyjdą na boisko zmotywowani i zgarną 3 punkty ;)
COYS
6 lutego 2012, 17:24 [cytuj]
szczerze? obstawiam 2:0 dla nas.

Come On You, Spurs.
szczerze? obstawiam 2:0 dla nas. Come On You, Spurs
6 lutego 2012, 17:34 [cytuj]
Chciałem pytać o kontuzje ale jak widzę nic nie wiadomo niestety :/
Chciałem pytać o kontuzje ale jak widzę nic nie wiadomo niestety :/
6 lutego 2012, 17:39 [cytuj]
King i Daws powinni zagrac na srodku, VdV raczej bedzie, Ade 50/50. Lennon i JD prawdopodobnie nie beda w stanie zagrac. Walker takze ok.
King i Daws powinni zagrac na srodku, VdV raczej bedzie, Ade 50/50. Lennon i JD prawdopodobnie nie beda w stanie zagrac. Walker takze ok
6 lutego 2012, 18:03 [cytuj]
To co, zagramy Modriciem na prawej pomocy ?
To co, zagramy Modriciem na prawej pomocy ?
6 lutego 2012, 18:07 [cytuj]
Raczej Niko tak jak ostatnio to bylo
Raczej Niko tak jak ostatnio to bylo
6 lutego 2012, 18:33 [cytuj]
Oby, bo inaczej może być krucho. Miejmy nadzieję, że Niko będzie miał dobry dzień (tak jak w meczu z Wigan) i nie będzie widać, że nie ma Lennona.
Oby, bo inaczej może być krucho. Miejmy nadzieję, że Niko będzie miał dobry dzień (tak jak w meczu z Wigan) i nie będzie widać, że nie ma Lennona
6 lutego 2012, 19:22 [cytuj]
Obstawiam raczej Sandro w środku i VdV/Modders na prawej.
Obstawiam raczej Sandro w środku i VdV/Modders na prawej
6 lutego 2012, 19:31 [cytuj]
Friedel - Walker - Dawson - King/Nelsen - BAE ; Niko - Parker - Modrić - Bale ; VdV ; Adebayor

Obstawiam taki skład na dzisiejszy mecz .
Friedel - Walker - Dawson - King/Nelsen - BAE ; Niko - Parker - Modrić - Bale ; VdV ; Adebayor Obstawiam taki skład na dzisiejszy mecz
6 lutego 2012, 20:08 [cytuj]
Myślę, że będzie podobnie jak z bodaj Norwich. Takie typowe 4-3-3 z VdV i Garethem na skrzydłach.
Myślę, że będzie podobnie jak z bodaj Norwich. Takie typowe 4-3-3 z VdV i Garethem na skrzydłach
6 lutego 2012, 20:11 [cytuj]
Friedel; Walker, Dawson, King, Assou-Ekotto; Livermore, Parker; Kranjcar, Modric, Bale; Adebayor.

Saha, Lancaster, Luongo, Cudicini, Nelsen na ławce + jeszcze dwóch.
Friedel; Walker, Dawson, King, Assou-Ekotto; Livermore, Parker; Kranjcar, Modric, Bale; Adebayor. Saha, Lancaster, Luongo, Cudicini, Nelsen na ławce + jeszcze dwóch
6 lutego 2012, 20:15 [cytuj]
Liverpool: Reina; Kelly, Skrtel, Agger, Johnson; Spearing, Adam, Gerrard; Kuyt, Bellamy, Carroll.
Liverpool: Reina; Kelly, Skrtel, Agger, Johnson; Spearing, Adam, Gerrard; Kuyt, Bellamy, Carroll
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
6 lutego 2012, 20:22 [cytuj]
Ale mamy lawke.... Co jest z Sandro znowu? Chcialbym zeby Lancaster strzelil bramke:hejka:
Ale mamy lawke.... Co jest z Sandro znowu? Chcialbym zeby Lancaster strzelil bramke:hejka:
6 lutego 2012, 20:22 [cytuj]
Cudicini, Bongani, Nelsen, Rose, Luongo, Lancaster, Saha.

Ciężko to widzę panowie. Może wreszcie Rose wejdzie jako skrzydłowy, a nie jako obrońca?
Cudicini, Bongani, Nelsen, Rose, Luongo, Lancaster, Saha. Ciężko to widzę panowie. Może wreszcie Rose wejdzie jako skrzydłowy, a nie jako obrońca?
6 lutego 2012, 20:24 [cytuj]
ale gdzie ty rosa chcialbys wstawic ? za bale ? ja mysle ze na to co mamy to najlepszy sklad, ale lawka poraza.. chyba dzis bez zmian.. no i brak Harrego na lawce :/
ale gdzie ty rosa chcialbys wstawic ? za bale ? ja mysle ze na to co mamy to najlepszy sklad, ale lawka poraza.. chyba dzis bez zmian.. no i brak Harrego na lawce :/
6 lutego 2012, 20:26 [cytuj]
Zoltrix powiedział/a:

Za zmęczonego Krancjara koło 70 minuty.
Za zmęczonego Krancjara koło 70 minuty
6 lutego 2012, 20:26 [cytuj]
Redknappa nie będzie na meczu.
Redknappa nie będzie na meczu
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
6 lutego 2012, 20:29 [cytuj]
Mam przeczucie że zagra dziś Nelsen (wiadomo - King...).
Mam przeczucie że zagra dziś Nelsen (wiadomo - King...)
1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 87 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się