Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Liverpool - Tottenham @ 21:00 - 06.02.12
6 lutego 2012, 20:32 [cytuj]
Zaop powiedział/a:
Za zmęczonego Krancjara koło 70 minuty

ale Rose to bardziej lewa flanka.
ale Rose to bardziej lewa flanka
6 lutego 2012, 20:34 [cytuj]
nie bardziej, tylko po prostu lewa, ale zauważ że Bale jest wszędzie więc jak dostanie zadania defensywne na prawej stornie to się pewnie nie obrazi :)
nie bardziej, tylko po prostu lewa, ale zauważ że Bale jest wszędzie więc jak dostanie zadania defensywne na prawej stornie to się pewnie nie obrazi :)
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
6 lutego 2012, 20:34 [cytuj]
Zaop powiedział/a:
Cudicini, Bongani, Nelsen, Rose, Luongo, Lancaster, Saha.

Ciężko to widzę panowie. Może wreszcie Rose wejdzie jako skrzydłowy, a nie jako obrońca?

Modlę się żeby nie było żadnych kontuzji, bo z taką ławką to się płakać chce. I po co było wszystkich wypożyczać. Corluka i Pienaar na pewno by się przydali.
Modlę się żeby nie było żadnych kontuzji, bo z taką ławką to się płakać chce. I po co było wszystkich wypożyczać. Corluka i Pienaar na pewno by się przydali
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
6 lutego 2012, 20:35 [cytuj]
o skrzydła ja się nie martwie, gorzej jak stracimy kogoś z środka...
o skrzydła ja się nie martwie, gorzej jak stracimy kogoś z środka
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
6 lutego 2012, 20:40 [cytuj]
Czarno to widze panowie , jedynym pocieszeniem jest to że Liverpool zaczyna bez Enrique i Suareza . Patrząc na kadre , brak Redknappa to będzie najtrudniejszy mecz w sezonie . Remis będzie dobrym wynikiem
Czarno to widze panowie , jedynym pocieszeniem jest to że Liverpool zaczyna bez Enrique i Suareza . Patrząc na kadre , brak Redknappa to będzie najtrudniejszy mecz w sezonie . Remis będzie dobrym wynikiem
6 lutego 2012, 20:42 [cytuj]
Swoją drogą to chyba jednak mamy wybitnych lekarzy bo Nelsen juz się wykurował :O
Swoją drogą to chyba jednak mamy wybitnych lekarzy bo Nelsen juz się wykurował :O
6 lutego 2012, 20:49 [cytuj]
Bajt powiedział/a:

Był zdrowy w czasie transferu.
Był zdrowy w czasie transferu
6 lutego 2012, 20:50 [cytuj]
Tylko czemu nie ma Harry'ego?
6 lutego 2012, 20:50 [cytuj]
Zolter powiedział/a:

Pewnie zeznaje w swojej sprawie czy coś.
Pewnie zeznaje w swojej sprawie czy coś
6 lutego 2012, 20:51 [cytuj]
Utknal w samolocie chyba
Utknal w samolocie chyba
6 lutego 2012, 20:52 [cytuj]
Szkoda, brak Lennona i JD tez boli.
Szkoda, brak Lennona i JD tez boli
6 lutego 2012, 20:54 [cytuj]
;( qurwa zmienili oficjalną stronę i teraz ni huja nie można znaleźć składu na mecz 1 h wcześniej;( - to będzie ciężki mecz:|
;( qurwa zmienili oficjalną stronę i teraz ni huja nie można znaleźć składu na mecz 1 h wcześniej;( - to będzie ciężki mecz:|
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
6 lutego 2012, 20:55 [cytuj]
jak Wam działa Bloodzeed? bo mi strasznie tnie
jak Wam działa Bloodzeed? bo mi strasznie tnie
6 lutego 2012, 20:57 [cytuj]
W Angli jest "surowa zima" tzn spadł śnieg i sparaliżowało kraj bo oni są zupełnie na to nie przygotowani :D. Jak to się mówi w Polsce śnieg zaskoczył drogowców w lutym :rotfl: Harrego sprawę przełożono na jutro i żeby mógł na nią dotrzeć musiałby latac samolotem, ale te są odwołane z powodu złej pogody
W Angli jest "surowa zima" tzn spadł śnieg i sparaliżowało kraj bo oni są zupełnie na to nie przygotowani :D. Jak to się mówi w Polsce śnieg zaskoczył drogowców w lutym :rotfl: Harrego sprawę przełożono na jutro i żeby mógł na nią dotrzeć musiałby latac samolotem, ale te są odwołane z powodu złej pogody
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
6 lutego 2012, 21:13 [cytuj]
Kot na boisku xD
Kot na boisku xD
6 lutego 2012, 21:14 [cytuj]
Hahaha biedny kotek.
Hahaha biedny kotek
6 lutego 2012, 21:22 [cytuj]
nie widoczny zupelnie bale.. ale w sumie jezeli l'pool caly czas jest przy pilce to co sie dziwic.. nie mozemy nic sklepac ciekawego nawet : /
nie widoczny zupelnie bale.. ale w sumie jezeli l'pool caly czas jest przy pilce to co sie dziwic.. nie mozemy nic sklepac ciekawego nawet : /
6 lutego 2012, 21:23 [cytuj]
Świetnie, że Kranjcar może się pokazać podczas kontuzji Lennona. Poprzedni i dzisiejszy (jak na razie) występ naprawdę jest na wysokim poziomie.
Świetnie, że Kranjcar może się pokazać podczas kontuzji Lennona. Poprzedni i dzisiejszy (jak na razie) występ naprawdę jest na wysokim poziomie
6 lutego 2012, 21:26 [cytuj]
Czemu Ade nie uderzył!? Nie wiem qrwa!
Czemu Ade nie uderzył!? Nie wiem qrwa!
6 lutego 2012, 21:27 [cytuj]
Dokładnie, miał na plecach czterech obrońców i wdaje się w drybling pod polem karnym :|
Dokładnie, miał na plecach czterech obrońców i wdaje się w drybling pod polem karnym :|
<  1  2  3  4  5    >  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 48 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się