Forum dyskusyjne
6 lutego 2012, 21:29 [cytuj]
dobra gra walkera i krancjara parker troche niewidoczny.. narazie nic groznego sie nie dzieje.. ale marzy mi sie kontra jakas albo dobra klepa i 1:0 dla nas : D
dobra gra walkera i krancjara parker troche niewidoczny.. narazie nic groznego sie nie dzieje.. ale marzy mi sie kontra jakas albo dobra klepa i 1:0 dla nas : D
6 lutego 2012, 21:33 [cytuj]
Niko jak najbardziej pozytywnie ale troche za duzo sie bronimy, nie podoba mi sie to.
Niko jak najbardziej pozytywnie ale troche za duzo sie bronimy, nie podoba mi sie to
6 lutego 2012, 21:34 [cytuj]
Cisną, nie jest dobrze.
Cisną, nie jest dobrze
6 lutego 2012, 21:42 [cytuj]
Jak będziemy tak grać to w końcu nas złamią, Jednym napastnikiem się nie da. Zaraz tracimy piłkę z przodu Ade sam nie ma komu odegrać
Jak będziemy tak grać to w końcu nas złamią, Jednym napastnikiem się nie da. Zaraz tracimy piłkę z przodu Ade sam nie ma komu odegrać
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
6 lutego 2012, 21:49 [cytuj]
Bale coś za mało gra, za dużo pomyłek technicznych. Ade biega w środku i na skrzydłach, ale gdy trzeba przez obronę się przebić to nie idzie. Dobry powrót Dawsona, Livermore też ogarnia. Kranjcar i Walker na duży plus, chociaż szkoda tych dwóch czy trzech zepsutych przez Walkera dryblingów. Trzeba się uwolnić spod tego pressinegu, najlepiej szybką kontrą albo ładną klepę, wpieprzyć im na 1:0 żeby się trochę w głowach Redsom unormowało
Bale coś za mało gra, za dużo pomyłek technicznych. Ade biega w środku i na skrzydłach, ale gdy trzeba przez obronę się przebić to nie idzie. Dobry powrót Dawsona, Livermore też ogarnia. Kranjcar i Walker na duży plus, chociaż szkoda tych dwóch czy trzech zepsutych przez Walkera dryblingów. Trzeba się uwolnić spod tego pressinegu, najlepiej szybką kontrą albo ładną klepę, wpieprzyć im na 1:0 żeby się trochę w głowach Redsom unormowało :)
6 lutego 2012, 21:51 [cytuj]
Nie bardzo rozumiem tą całą sytuację bo mamy przewagę zawodnika w środku pola której nie widać. Z przodu też brakuje wsparcia dla Adebayora. Brakuje Defoe lub VdV żeby go wspierać. Jak będziemy tak grać to będę zadowolony z remisu, jednak mam nadzieje że po przerwie się ogarniemy i przejmiemy inicjatywę.
Nie bardzo rozumiem tą całą sytuację bo mamy przewagę zawodnika w środku pola której nie widać. Z przodu też brakuje wsparcia dla Adebayora. Brakuje Defoe lub VdV żeby go wspierać. Jak będziemy tak grać to będę zadowolony z remisu, jednak mam nadzieje że po przerwie się ogarniemy i przejmiemy inicjatywę
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
Tyle miejsca na prawej i akurat Lennona nie ma
Tyle miejsca na prawej i akurat Lennona nie ma :(
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
bale porazka.. livermore to wogole jest na tym boisku ? bo ja go nie widzialem przez ostatnio 30 minut ani razu.. ade sam nic nie zrobi z przodu jak liverpool broni sie w 7 albo 8 w polu karnym.. wypadalo by cos strzelic ale z taka gra to my mozemy co najwyzej stracic bramke.
bale porazka.. livermore to wogole jest na tym boisku ? bo ja go nie widzialem przez ostatnio 30 minut ani razu.. ade sam nic nie zrobi z przodu jak liverpool broni sie w 7 albo 8 w polu karnym.. wypadalo by cos strzelic ale z taka gra to my mozemy co najwyzej stracic bramke
6 lutego 2012, 21:56 [cytuj]
Bale koniecznie na prawą i na lewą - jak wolny elektron - musimy wykorzystać jego szybkość, Luka bliżej ADE jak podwieszony napastnik --- Livermore musi ogarniać

dużo więcej wtedy - ale trudno musimy zaryzykować

- na razie LFC ma przewagę, ale wynik jest sprawą otwartą...
Bale koniecznie na prawą i na lewą - jak wolny elektron - musimy wykorzystać jego szybkość, Luka bliżej ADE jak podwieszony napastnik --- Livermore musi ogarniać:plotki: dużo więcej wtedy - ale trudno musimy zaryzykować :zly: - na razie LFC ma przewagę, ale wynik jest sprawą otwartą
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
6 lutego 2012, 21:57 [cytuj]
Niebezpieczne jest to, że mamy tak mało piłki, wiadomo nie masz piłki to gola nie strzelisz, a Liverpool trochę jak walec pcha piłkę do przodu i tam próbuje trochę na Carrolla, a trochę na zamieszanie. Na razie mamy trochę szczęścia bo dwa wolne z 17 metrów i strzał Spearinga zdały się na nic. Brakuje nam szybkości w grze i nie mamy pomysłu na bardzo szybko wracających Liverpoolczyków. Dnia niestety nie ma Ade, bo podejmuje złe wybory, chyba trzeba liczyć na jakąś akcję Walkera, bo nie widzę zawodnika na ławce, który mógłby odmienić naszą grę. Trochę niepokoi mnie również żółta kartka Scotta, ale mam nadzieję że dotrwa.
COYS!
Niebezpieczne jest to, że mamy tak mało piłki, wiadomo nie masz piłki to gola nie strzelisz, a Liverpool trochę jak walec pcha piłkę do przodu i tam próbuje trochę na Carrolla, a trochę na zamieszanie. Na razie mamy trochę szczęścia bo dwa wolne z 17 metrów i strzał Spearinga zdały się na nic. Brakuje nam szybkości w grze i nie mamy pomysłu na bardzo szybko wracających Liverpoolczyków. Dnia niestety nie ma Ade, bo podejmuje złe wybory, chyba trzeba liczyć na jakąś akcję Walkera, bo nie widzę zawodnika na ławce, który mógłby odmienić naszą grę. Trochę niepokoi mnie również żółta kartka Scotta, ale mam nadzieję że dotrwa.
COYS!
6 lutego 2012, 22:00 [cytuj]
Cos czuje ze Saha jest kluczem do zwyciestwa

ogolnie nie ma dramatu choc Parker jak dla mnie slabo dzisiaj Jake tez za malo widoczny, Bale tez takiej drugiej slabej polowy chybe nie zagra, he? Na plus Niko pewnie gra z pilka.
Dalismy the Reds sie wyszalec w pierwszej polowie w drugiej bedzie wiecej miejsca na boisku i licze ze ktorys z naszych superstars zrobi roznice
Cos czuje ze Saha jest kluczem do zwyciestwa ;) ogolnie nie ma dramatu choc Parker jak dla mnie slabo dzisiaj Jake tez za malo widoczny, Bale tez takiej drugiej slabej polowy chybe nie zagra, he? Na plus Niko pewnie gra z pilka.
Dalismy the Reds sie wyszalec w pierwszej polowie w drugiej bedzie wiecej miejsca na boisku i licze ze ktorys z naszych superstars zrobi roznice
http://wilczki.tumblr.com/
6 lutego 2012, 22:01 [cytuj]
Co wy tak na tego Bale najeżdżacie, sam całej obrony Liverpoolu nie objedzie, tak samo Ade. Nie mamy piłki i to jest problem. Mamy 5 piłkarzy w środku pola a Liverpool wchodzi pod nasze pole karne bez żadnego problemu, po bronimy od 25 metra, a Liverpool ciśnie nas od razu po stracie piłki. Nie ma piłki to nie ma akcji ofensywnych. Na Bale siedzi dwóch obrońców i na Ade też bo o resztę nie muszą się martwić
Co wy tak na tego Bale najeżdżacie, sam całej obrony Liverpoolu nie objedzie, tak samo Ade. Nie mamy piłki i to jest problem. Mamy 5 piłkarzy w środku pola a Liverpool wchodzi pod nasze pole karne bez żadnego problemu, po bronimy od 25 metra, a Liverpool ciśnie nas od razu po stracie piłki. Nie ma piłki to nie ma akcji ofensywnych. Na Bale siedzi dwóch obrońców i na Ade też bo o resztę nie muszą się martwić
6 lutego 2012, 22:08 [cytuj]
Bale jak Messi...
Bale jak Messi
6 lutego 2012, 22:15 [cytuj]
Jestem ciekaw co Agger powiedzial Garethowi ze tak sie wkurwil
Jestem ciekaw co Agger powiedzial Garethowi ze tak sie wkurwil
6 lutego 2012, 22:16 [cytuj]
Bale i Ade robia co moga, narzekanie na ich gre to juz przegiecie. Ade sie cholernie stara, wraca, pomaga w pomocy, potrzebuje tylko kogos do klepy. Mnie martwi Niko, bo gra po prostu slabo.
Bale i Ade robia co moga, narzekanie na ich gre to juz przegiecie. Ade sie cholernie stara, wraca, pomaga w pomocy, potrzebuje tylko kogos do klepy. Mnie martwi Niko, bo gra po prostu slabo
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
6 lutego 2012, 22:16 [cytuj]
Niko gra dziś dobrze w obronie!
Niko gra dziś dobrze w obronie!
6 lutego 2012, 22:18 [cytuj]
Kranjcar to dzisiaj nawet w obronie coś gra
Kranjcar to dzisiaj nawet w obronie coś gra :D
6 lutego 2012, 22:20 [cytuj]
Niko jest świetną alternatywą dla Lennona, nieco bardziej defensywną, ale swoje zadania spełnia. A na Bale wcale nie najeżdżam, co nie zmienia faktu że w pierwszej połowie mu nie wyszło, jak mógłbym narzekać na ulubionego Koguta
Niko jest świetną alternatywą dla Lennona, nieco bardziej defensywną, ale swoje zadania spełnia. A na Bale wcale nie najeżdżam, co nie zmienia faktu że w pierwszej połowie mu nie wyszło, jak mógłbym narzekać na ulubionego Koguta ;)