Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  2  3  4  5  6    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Liverpool - Tottenham @ 21:00 - 06.02.12
6 lutego 2012, 22:26 [cytuj]
Ja pierdole nic nie gramy, nie możemy wyprowadzić piłki z własnej połowy
Ja pierdole nic nie gramy, nie możemy wyprowadzić piłki z własnej połowy
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
6 lutego 2012, 22:28 [cytuj]
Parker to ma przesrane, co i rusz to dostanie... oby nie było nic poważnego.
Parker to ma przesrane, co i rusz to dostanie... oby nie było nic poważnego
6 lutego 2012, 22:30 [cytuj]
Dla mnie to jest czerwień tam nawet nie było piłki! Ciesze się że wchodzi Saha ale nie za Ade powinien wejść
Dla mnie to jest czerwień tam nawet nie było piłki! Ciesze się że wchodzi Saha ale nie za Ade powinien wejść
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
Ciekawe co pokaże Saha.
Ciekawe co pokaże Saha
No to zobaczymy co ten Saha pokaże
No to zobaczymy co ten Saha pokaże
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
6 lutego 2012, 22:31 [cytuj]
Bardzo zla zmiana... nie chodzi mi ze Saha wchodzi, bardziej o to ze Ade schodzi
Bardzo zla zmiana... nie chodzi mi ze Saha wchodzi, bardziej o to ze Ade schodzi
6 lutego 2012, 22:31 [cytuj]
Więcej takich akcji Bale'a! Podczas gdy cisną nas w środku pola i pod własnym polem karnym trzeba liczyć na takie kontry.
Więcej takich akcji Bale'a! Podczas gdy cisną nas w środku pola i pod własnym polem karnym trzeba liczyć na takie kontry
6 lutego 2012, 22:42 [cytuj]
Kurwa, który to już raz klepiemy w środku na boki i do tyłu i tracimy piłkę?
Kurwa, który to już raz klepiemy w środku na boki i do tyłu i tracimy piłkę?
6 lutego 2012, 22:44 [cytuj]
Kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa BAle!!
Kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa BAle!!
Ale Bale to zjebał mimo że nie widziałem !
Ale Bale to zjebał mimo że nie widziałem !
Co to było...
Co to było
6 lutego 2012, 22:46 [cytuj]
jak mi ktos powie ze bale gra dzis dobrze.. a zreszta..
jak mi ktos powie ze bale gra dzis dobrze.. a zreszta
6 lutego 2012, 22:46 [cytuj]
Ja pierdole w samego bramkarza zajebał
Ja pierdole w samego bramkarza zajebał
6 lutego 2012, 22:51 [cytuj]
Ja pierdole zaraz zawał serca.
Ja pierdole zaraz zawał serca
6 lutego 2012, 22:53 [cytuj]
Należy dziękować Liverpoolowi że Carroll to drewno niezłej kategorii bo gdyby nie jego kiksy byłoby źle... szczęście że remis, po takiej grze naszego zespołu niczego innego nie oczekiwałem.
Należy dziękować Liverpoolowi że Carroll to drewno niezłej kategorii bo gdyby nie jego kiksy byłoby źle... szczęście że remis, po takiej grze naszego zespołu niczego innego nie oczekiwałem
6 lutego 2012, 22:54 [cytuj]
Well done Fellas
Well done Fellas
6 lutego 2012, 22:56 [cytuj]
Akcja Bale = Akcja Defoe
Akcja Bale = Akcja Defoe
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
6 lutego 2012, 22:56 [cytuj]
No i dobry 1 punkt. Kranjcar by mial asyste bo podanie do Bale'a bylo epickie, szkoda, że walijczyk trafil w bramkarza, nie podobne do niego.
No i dobry 1 punkt. Kranjcar by mial asyste bo podanie do Bale'a bylo epickie, szkoda, że walijczyk trafil w bramkarza, nie podobne do niego
6 lutego 2012, 22:59 [cytuj]
Nie chcę nic mówić, ale Saha też padakę pokazał... Bale zjebał i nie ma co go usprawiedliwiać, zawodnik jego klasy nie powinien NIE STRZELAĆ STÓW. Szczęście że przez ostatnie 4 minuty była obrona Częstochowy i mamy punkt. Zachowaliśmy dystans od Chelsea i do ManUtd. Jak na dobrze grającego przeciwnika i nic nie grającego naszego zespołu można powiedzieć że nie jest źle. Ale stówa... ech.
Nie chcę nic mówić, ale Saha też padakę pokazał... Bale zjebał i nie ma co go usprawiedliwiać, zawodnik jego klasy nie powinien NIE STRZELAĆ STÓW. Szczęście że przez ostatnie 4 minuty była obrona Częstochowy i mamy punkt. Zachowaliśmy dystans od Chelsea i do ManUtd. Jak na dobrze grającego przeciwnika i nic nie grającego naszego zespołu można powiedzieć że nie jest źle. Ale stówa... ech
|<  <  2  3  4  5  6    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 45 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się