Forum dyskusyjne
11 lutego 2012, 17:47 [cytuj]
Team news przedmeczowe
Full team news on the way - one change from Anfield - Louis Saha full debut, comes in for Jake Livermore. Jermain Defoe and Aaron Lennon return on bench.
Team news przedmeczowe
Full team news on the way - one change from Anfield - Louis Saha full debut, comes in for Jake Livermore. Jermain Defoe and Aaron Lennon return on bench
11 lutego 2012, 17:51 [cytuj]
Henry strzelił w końcówce dla Arsenalu
Henry strzelił w końcówce dla Arsenalu :zly:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
11 lutego 2012, 17:52 [cytuj]
Friedel - Walker - Dawson - King - BAE ; Niko - Modric - Parker - Bale ; Adebayor - Saha
Ławka : Cudicini , Bongani , Nelsen , Rose , Livermore , Lennon , Defoe
Friedel - Walker - Dawson - King - BAE ; Niko - Modric - Parker - Bale ; Adebayor - Saha
Ławka : Cudicini , Bongani , Nelsen , Rose , Livermore , Lennon , Defoe
11 lutego 2012, 17:54 [cytuj]
No to co, walczymy o remis
No to co, walczymy o remis ;)
11 lutego 2012, 17:55 [cytuj]
To jakiś żart, co robi Saha zamiast JD w pierwszym składzie...Mam nadzieje że to tylko ze względu na to iż dopiero co wrócił razem z Lennonem.
To jakiś żart, co robi Saha zamiast JD w pierwszym składzie...Mam nadzieje że to tylko ze względu na to iż dopiero co wrócił razem z Lennonem
11 lutego 2012, 17:56 [cytuj]
varba powiedział/a:
Henry strzelił w końcówce dla Arsenalu

Co nas obchodzą mecze w środku tabeli?
Co nas obchodzą mecze w środku tabeli? :)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
11 lutego 2012, 17:57 [cytuj]
Mysle ze jak mecz nie bedzie dobrze ukladal dla nas to wchodza Defoe i Lennon i robia naprawde niezly wiatr.
A jak bedzie dobrze to Harry kogos sciagnie i wpusci Jake'a
Swoja droga martwie sie o Kaboul'a
Mysle ze jak mecz nie bedzie dobrze ukladal dla nas to wchodza Defoe i Lennon i robia naprawde niezly wiatr.
A jak bedzie dobrze to Harry kogos sciagnie i wpusci Jake'a
Swoja droga martwie sie o Kaboul'a:stres:
11 lutego 2012, 17:57 [cytuj]
Zolter trafiłeś w sedno

Rekonwalescent nie zagra od 1 min. Chociaż będziemy mogli zobaczyć na co Sahe stać.
Zolter trafiłeś w sedno :) Rekonwalescent nie zagra od 1 min. Chociaż będziemy mogli zobaczyć na co Sahe stać
11 lutego 2012, 17:58 [cytuj]
Bajt powiedział/a:
Zolter trafiłeś w sedno

Rekonwalescent nie zagra od 1 min. Chociaż będziemy mogli zobaczyć na co Sahe stać
Coś czuję, że nie zobaczymy za wiele
Coś czuję, że nie zobaczymy za wiele :D
11 lutego 2012, 18:00 [cytuj]
Mam nadzieje że Saha strzeli bramkę i zobaczymy co wtedy będziecie pisać
Mam nadzieje że Saha strzeli bramkę i zobaczymy co wtedy będziecie pisać :P
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
11 lutego 2012, 18:02 [cytuj]
Ja przewiduje przyszlosc i napisze po strzeleniu gola przez Saha : fuks i tyle
Ja przewiduje przyszlosc i napisze po strzeleniu gola przez Saha : fuks i tyle
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
11 lutego 2012, 18:08 [cytuj]
Saha tylko i wyłącznie dlatego , że Defoe może w jeszcze nie gotowy do gry od początku . Podobnie pewnie z Lennonem , za którego po raz kolejny zagra Niko , oby w końcu pokazał coś więcej niż przeciętność ( bo ostatnio mnie trochę zawiódł) .
Saha tylko i wyłącznie dlatego , że Defoe może w jeszcze nie gotowy do gry od początku . Podobnie pewnie z Lennonem , za którego po raz kolejny zagra Niko , oby w końcu pokazał coś więcej niż przeciętność ( bo ostatnio mnie trochę zawiódł)
11 lutego 2012, 18:08 [cytuj]
Oczywiście niech strzela, przecież nikt się nie pogniewa.
Oczywiście niech strzela, przecież nikt się nie pogniewa
11 lutego 2012, 18:10 [cytuj]
Dobrze mieć takich piłkarzy jak Defoe i Lennon na ławce, przynajmniej jest jakaś opcja jakby mecz nam się nie układał. Szybkość Lennona i Defoe w końcówce może być bardzo pożyteczna.
Dobrze mieć takich piłkarzy jak Defoe i Lennon na ławce, przynajmniej jest jakaś opcja jakby mecz nam się nie układał. Szybkość Lennona i Defoe w końcówce może być bardzo pożyteczna
11 lutego 2012, 18:22 [cytuj]
Rafa sobie zrobił urodzinowy melanż na trydunach, fajny ma kapelusik
Rafa sobie zrobił urodzinowy melanż na trydunach, fajny ma kapelusik :)
11 lutego 2012, 18:33 [cytuj]
gol gol gol ;D
gol gol gol ;D
11 lutego 2012, 18:33 [cytuj]
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL !!!!!!!!!!!!!!!!!!! BAE
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL !!!!!!!!!!!!!!!!!!! BAE
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
11 lutego 2012, 18:34 [cytuj]
BAE!
BAE!
11 lutego 2012, 18:35 [cytuj]
Muszę cześciej psioczyć na Adebayora!