Forum dyskusyjne
11 lutego 2012, 18:50 [cytuj]
Saha pozdrawia forum Spursmanii!
Saha pozdrawia forum Spursmanii!
11 lutego 2012, 18:51 [cytuj]
Haha będzie pogrom
Haha będzie pogrom
11 lutego 2012, 18:51 [cytuj]
Haha będzie pogrom
Haha będzie pogrom
11 lutego 2012, 18:52 [cytuj]
Ten Harry to jednak ma nos do transferów
Ten Harry to jednak ma nos do transferów :)
11 lutego 2012, 18:53 [cytuj]
Ade ! Takiego meczu w jego wykonaniu daaawno nie widziałem
Ade ! Takiego meczu w jego wykonaniu daaawno nie widziałem :)
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
11 lutego 2012, 18:53 [cytuj]
Nie chcę nic mówić ale to chyba Newcaste coś kompletnie dnia nie mają :/ szkoda mi ich
Nie chcę nic mówić ale to chyba Newcaste coś kompletnie dnia nie mają :/ szkoda mi ich :P
11 lutego 2012, 18:55 [cytuj]
Parker

co on wgl robi
Parker:brawo:co on wgl robi :(
11 lutego 2012, 18:57 [cytuj]
cofam wszystko złe co powiedziałem na Sahe

. Oby tak dalej .
cofam wszystko złe co powiedziałem na Sahe :brawo::brawo: . Oby tak dalej
11 lutego 2012, 18:57 [cytuj]
Dobra ludzie, cofam to o Luisie. I brawo Adebayor !
Dobra ludzie, cofam to o Luisie. I brawo Adebayor ! ;)
11 lutego 2012, 18:58 [cytuj]
niech się może Pav z Baro odezwą jestem ciekaw ich opinii o Ade
niech się może Pav z Baro odezwą jestem ciekaw ich opinii o Ade
11 lutego 2012, 19:03 [cytuj]
Pierwsze co mozna zauwazyc to jak Ade i Saha sie uzupelniaja, Ade kiwa i duzo kombinuje ale za to Saha wie ze jak trzeba przywalic to poprostu to robi i jak narazie swietnie to wychodzi
Apropo tego ze Newcastle dnia nie maja, wyszli ze odwaznie do nas i ich pokaralo , mysleli ze moga nam narzucic swoja gre i grac wysoka , jednak ich obrona nie podolala temu zadaniu
Pierwsze co mozna zauwazyc to jak Ade i Saha sie uzupelniaja, Ade kiwa i duzo kombinuje ale za to Saha wie ze jak trzeba przywalic to poprostu to robi i jak narazie swietnie to wychodzi
Apropo tego ze Newcastle dnia nie maja, wyszli ze odwaznie do nas i ich pokaralo , mysleli ze moga nam narzucic swoja gre i grac wysoka , jednak ich obrona nie podolala temu zadaniu
11 lutego 2012, 19:04 [cytuj]
Pogrom!
Pogrom!
Mother of God :O. 4-0 !!!
Mother of God :O. 4-0 !!!
NIKOOOOOO !!! :))))))))) :cwaniak::cwaniak::cwaniak::cwaniak:
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
11 lutego 2012, 19:08 [cytuj]
To co powiedział komntator C+ to bzdura. Walker chciałby żeby Harry odszedł do reperezentacji, bo by dostał szansę na gre w ME. Takie pier... Z tym Tour de france to miał rację, że 3 pierwsze drużyny uciekły daleko
To co powiedział komntator C+ to bzdura. Walker chciałby żeby Harry odszedł do reperezentacji, bo by dostał szansę na gre w ME. Takie pier... Z tym Tour de france to miał rację, że 3 pierwsze drużyny uciekły daleko :)
11 lutego 2012, 19:09 [cytuj]
Swietnie podanie Sahy ma dzien facet! Szkoda ze nie Ade bo nalezala mu sie jak cholera ta bramka, ale dobrze ze byl Niko
Cieszy tez radosc Adebayora nawet jesli on nie strzelil
4 asysty Ade! w jednym meczu to jest klasa i niech ktos sprobuje go porownac do Pava
Swietnie podanie Sahy ma dzien facet! Szkoda ze nie Ade bo nalezala mu sie jak cholera ta bramka, ale dobrze ze byl Niko:brawo:
Cieszy tez radosc Adebayora nawet jesli on nie strzelil
4 asysty Ade! w jednym meczu to jest klasa i niech ktos sprobuje go porownac do Pava:wysmiewacz:
11 lutego 2012, 19:23 [cytuj]
No nieeeee musiałem zawieźć kumpla na studniówkę i akurat gdy nie mogłem oglądać meczu gramy jak natchnieni

!!! Chcę to samo w drugiej połowie
No nieeeee musiałem zawieźć kumpla na studniówkę i akurat gdy nie mogłem oglądać meczu gramy jak natchnieni :wnerw: !!! Chcę to samo w drugiej połowie :brawo:
11 lutego 2012, 19:24 [cytuj]
Szkoda że zawodnicy Newcastle nie mogą nas tylko oglądać, a pełnią rolę epizodystów na WHL. Luis Saha witamy na WHL!
Szkoda że zawodnicy Newcastle nie mogą nas tylko oglądać, a pełnią rolę epizodystów na WHL. Luis Saha witamy na WHL!
11 lutego 2012, 19:27 [cytuj]
Znam ten ból
Znam ten ból
11 lutego 2012, 19:28 [cytuj]
Macie link ?
Macie link ?
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.