Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham - Newcastle 18:30 11.02.12
11 lutego 2012, 18:50 [cytuj]
Saha pozdrawia forum Spursmanii!
Saha pozdrawia forum Spursmanii!
11 lutego 2012, 18:51 [cytuj]
Haha będzie pogrom
Haha będzie pogrom
11 lutego 2012, 18:51 [cytuj]
Haha będzie pogrom
Haha będzie pogrom
11 lutego 2012, 18:52 [cytuj]
Ten Harry to jednak ma nos do transferów :)
Ten Harry to jednak ma nos do transferów :)
11 lutego 2012, 18:53 [cytuj]
Ade ! Takiego meczu w jego wykonaniu daaawno nie widziałem :)
Ade ! Takiego meczu w jego wykonaniu daaawno nie widziałem :)
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
11 lutego 2012, 18:53 [cytuj]
Nie chcę nic mówić ale to chyba Newcaste coś kompletnie dnia nie mają :/ szkoda mi ich :P
Nie chcę nic mówić ale to chyba Newcaste coś kompletnie dnia nie mają :/ szkoda mi ich :P
11 lutego 2012, 18:55 [cytuj]
Parker:brawo:co on wgl robi :(
Parker:brawo:co on wgl robi :(
11 lutego 2012, 18:57 [cytuj]
cofam wszystko złe co powiedziałem na Sahe :brawo::brawo: . Oby tak dalej .
cofam wszystko złe co powiedziałem na Sahe :brawo::brawo: . Oby tak dalej
11 lutego 2012, 18:57 [cytuj]
Dobra ludzie, cofam to o Luisie. I brawo Adebayor ! ;)
Dobra ludzie, cofam to o Luisie. I brawo Adebayor ! ;)
11 lutego 2012, 18:58 [cytuj]
niech się może Pav z Baro odezwą jestem ciekaw ich opinii o Ade
niech się może Pav z Baro odezwą jestem ciekaw ich opinii o Ade
11 lutego 2012, 19:03 [cytuj]
Pierwsze co mozna zauwazyc to jak Ade i Saha sie uzupelniaja, Ade kiwa i duzo kombinuje ale za to Saha wie ze jak trzeba przywalic to poprostu to robi i jak narazie swietnie to wychodzi

Apropo tego ze Newcastle dnia nie maja, wyszli ze odwaznie do nas i ich pokaralo , mysleli ze moga nam narzucic swoja gre i grac wysoka , jednak ich obrona nie podolala temu zadaniu
Pierwsze co mozna zauwazyc to jak Ade i Saha sie uzupelniaja, Ade kiwa i duzo kombinuje ale za to Saha wie ze jak trzeba przywalic to poprostu to robi i jak narazie swietnie to wychodzi Apropo tego ze Newcastle dnia nie maja, wyszli ze odwaznie do nas i ich pokaralo , mysleli ze moga nam narzucic swoja gre i grac wysoka , jednak ich obrona nie podolala temu zadaniu
11 lutego 2012, 19:04 [cytuj]
Pogrom!
Pogrom!
Mother of God :O. 4-0 !!!
Mother of God :O. 4-0 !!!
NIKOOOOOO !!! :))))))))) :cwaniak::cwaniak::cwaniak::cwaniak:
NIKOOOOOO !!! :))))))))) :cwaniak::cwaniak::cwaniak::cwaniak:
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
11 lutego 2012, 19:08 [cytuj]
To co powiedział komntator C+ to bzdura. Walker chciałby żeby Harry odszedł do reperezentacji, bo by dostał szansę na gre w ME. Takie pier... Z tym Tour de france to miał rację, że 3 pierwsze drużyny uciekły daleko :)
To co powiedział komntator C+ to bzdura. Walker chciałby żeby Harry odszedł do reperezentacji, bo by dostał szansę na gre w ME. Takie pier... Z tym Tour de france to miał rację, że 3 pierwsze drużyny uciekły daleko :)
11 lutego 2012, 19:09 [cytuj]
Swietnie podanie Sahy ma dzien facet! Szkoda ze nie Ade bo nalezala mu sie jak cholera ta bramka, ale dobrze ze byl Niko:brawo:

Cieszy tez radosc Adebayora nawet jesli on nie strzelil

4 asysty Ade! w jednym meczu to jest klasa i niech ktos sprobuje go porownac do Pava:wysmiewacz:
Swietnie podanie Sahy ma dzien facet! Szkoda ze nie Ade bo nalezala mu sie jak cholera ta bramka, ale dobrze ze byl Niko:brawo: Cieszy tez radosc Adebayora nawet jesli on nie strzelil 4 asysty Ade! w jednym meczu to jest klasa i niech ktos sprobuje go porownac do Pava:wysmiewacz:
11 lutego 2012, 19:23 [cytuj]
No nieeeee musiałem zawieźć kumpla na studniówkę i akurat gdy nie mogłem oglądać meczu gramy jak natchnieni :wnerw: !!! Chcę to samo w drugiej połowie :brawo:
No nieeeee musiałem zawieźć kumpla na studniówkę i akurat gdy nie mogłem oglądać meczu gramy jak natchnieni :wnerw: !!! Chcę to samo w drugiej połowie :brawo:
11 lutego 2012, 19:24 [cytuj]
Szkoda że zawodnicy Newcastle nie mogą nas tylko oglądać, a pełnią rolę epizodystów na WHL. Luis Saha witamy na WHL!
Szkoda że zawodnicy Newcastle nie mogą nas tylko oglądać, a pełnią rolę epizodystów na WHL. Luis Saha witamy na WHL!
11 lutego 2012, 19:27 [cytuj]
Znam ten ból
Znam ten ból
11 lutego 2012, 19:28 [cytuj]
Macie link ?
Macie link ?
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
<  1  2  3  4  5    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 44 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się