Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  2  3  4  5  6    >  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Arsenal - Tottenham 26.02.2012
26 lutego 2012, 15:24 [cytuj]
Licze że w drugiej połowie sie obudzimy i jazda.
Licze że w drugiej połowie sie obudzimy i jazda
26 lutego 2012, 15:27 [cytuj]
Taktyka strzelmy i przeczekajmy nie daje rady nie w Anglii. Trzeba zacząć strzelać i trzymać piłkę w środku pola a nie pod własną bramką.
Taktyka strzelmy i przeczekajmy nie daje rady nie w Anglii. Trzeba zacząć strzelać i trzymać piłkę w środku pola a nie pod własną bramką
26 lutego 2012, 15:27 [cytuj]
Ekotto trochę skiksował przy golu Van Persie, wystarczyło dalej wybić tą piłkę! Kurwa szkoda ale nie wszystko stracone. Trzeba grać swoje i nie dać tak się spychać!
Ekotto trochę skiksował przy golu Van Persie, wystarczyło dalej wybić tą piłkę! Kurwa szkoda ale nie wszystko stracone. Trzeba grać swoje i nie dać tak się spychać!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
26 lutego 2012, 15:28 [cytuj]
Zajebiście w huj na dodatek rozjebałem ze złości jedyne wejście do ładowarki Nokii kurrrwa
Zajebiście w huj na dodatek rozjebałem ze złości jedyne wejście do ładowarki Nokii kurrrwa
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
26 lutego 2012, 15:29 [cytuj]
Cholera, ale mecz!!! Zreszta jak zwykle - to zdecydowanie najlepsze derby na swiecie, dwoch godnych siebie rywali, zawsze walka, fantastyczna atmosfera, uwielbiam to!

Po pierwszej polowie jestem wkurzony, ale po prawdzie sami jestesmy sobie winni - za kazdym razem, gdy cofalismy sie zbyt gleboko, byly problemy, no i nas pokarali. Pocieszajace jest to, ze w Arsenalu zagrozenie stwarza w zasadzie tylko van Persie, u nas jest z tym duzo lepiej. Ogolnie na razie mecz paradoksalny - pierwszy gol po pieknej akcji, ale jednak rykoszet, potem gdy Arsenal mial przewage, wpada druga bramka (dla mnie na pograniczu nurkowania, taki przynajmniej mial zamiar Bale, ale jednak mimo wszystko karny - swoja droga ostatnio coraz czesciej Bale szuka wymuszen, nieladnie), a potem pokarali nas za zbyt glebokie cofniecie sie. Przerwa w idealnym momencie, Harry powinien powiedziec - panowie, zapominamy o pierwszych 45. minutach, jestesmy lepszym zespolem, jedziemy z nimi. Ps. Napisalbym, jaki ten Walcott beznadziejny (co sie z nim stalo?), ale nie chce zapeszac :) Ps2 - Adebayor to dzis najwiekszy paradoks, gra totalna padake, ale gdy juz sie pokazal, to asysta i gol :)
Cholera, ale mecz!!! Zreszta jak zwykle - to zdecydowanie najlepsze derby na swiecie, dwoch godnych siebie rywali, zawsze walka, fantastyczna atmosfera, uwielbiam to! Po pierwszej polowie jestem wkurzony, ale po prawdzie sami jestesmy sobie winni - za kazdym razem, gdy cofalismy sie zbyt gleboko, byly problemy, no i nas pokarali. Pocieszajace jest to, ze w Arsenalu zagrozenie stwarza w zasadzie tylko van Persie, u nas jest z tym duzo lepiej. Ogolnie na razie mecz paradoksalny - pierwszy gol po pieknej akcji, ale jednak rykoszet, potem gdy Arsenal mial przewage, wpada druga bramka (dla mnie na pograniczu nurkowania, taki przynajmniej mial zamiar Bale, ale jednak mimo wszystko karny - swoja droga ostatnio coraz czesciej Bale szuka wymuszen, nieladnie), a potem pokarali nas za zbyt glebokie cofniecie sie. Przerwa w idealnym momencie, Harry powinien powiedziec - panowie, zapominamy o pierwszych 45. minutach, jestesmy lepszym zespolem, jedziemy z nimi. Ps. Napisalbym, jaki ten Walcott beznadziejny (co sie z nim stalo?), ale nie chce zapeszac :) Ps2 - Adebayor to dzis najwiekszy paradoks, gra totalna padake, ale gdy juz sie pokazal, to asysta i gol :)
26 lutego 2012, 15:30 [cytuj]
Było już tak pięknie , no cóż w drugiej połowie trzeba być bardziej skoncentrowanym i upolować coś .
Było już tak pięknie , no cóż w drugiej połowie trzeba być bardziej skoncentrowanym i upolować coś
26 lutego 2012, 15:34 [cytuj]
Dać LENNONA na boisko i od razu gra się zmieni więcej będzie piłki w środku i więcej dynamicznych akcji które jak widać było po pierwszej bramce mylą Arsenal kompletnie.
Dać LENNONA na boisko i od razu gra się zmieni więcej będzie piłki w środku i więcej dynamicznych akcji które jak widać było po pierwszej bramce mylą Arsenal kompletnie
26 lutego 2012, 15:35 [cytuj]
Podstawowa zasada, jeśli wygrywasz nie możesz się cofać, brakuje przetrzymania piłki w środku pola, względnie tacy piłkarze jak Modrić czy Parker nie powinni mieć takich problemów, jedyne czego mi szkoda, że straciliśmy 2 gole przed zejściem do szatni na przerwę, ale liczę, że Harry zrobi w szatni burze mózgów i wszystko wróci po przerwie do normy.
Podstawowa zasada, jeśli wygrywasz nie możesz się cofać, brakuje przetrzymania piłki w środku pola, względnie tacy piłkarze jak Modrić czy Parker nie powinni mieć takich problemów, jedyne czego mi szkoda, że straciliśmy 2 gole przed zejściem do szatni na przerwę, ale liczę, że Harry zrobi w szatni burze mózgów i wszystko wróci po przerwie do normy
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
26 lutego 2012, 15:38 [cytuj]
Rafa i Sandro?Hmmm
Rafa i Sandro?Hmmm
26 lutego 2012, 15:40 [cytuj]
Super sie zaczyna...
Super sie zaczyna
26 lutego 2012, 15:40 [cytuj]
Arsenal nadal ciśnie ja pierdole i Sandro nie pomaga!
Arsenal nadal ciśnie ja pierdole i Sandro nie pomaga!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
26 lutego 2012, 15:43 [cytuj]
Kyle Walker nie wygląda najlepiej, mam nadzieję, że nic mu się nie stało i zaraz wróci do gry.
Kyle Walker nie wygląda najlepiej, mam nadzieję, że nic mu się nie stało i zaraz wróci do gry
26 lutego 2012, 15:44 [cytuj]
Jasny szlak.
Jasny szlak
NO KURWA !
NO KURWA !
NO KURWA i 3! Ja pierdole, jak można stracić taką przewagę i jeszcze przegrywać!
NO KURWA i 3! Ja pierdole, jak można stracić taką przewagę i jeszcze przegrywać!
Nasza obrona to jakas zenada w tym meczu
Nasza obrona to jakas zenada w tym meczu
pierdole,nie ogląam, za duże nerwy..
pierdole,nie ogląam, za duże nerwy
To dare is to do.
To musiało się tak skończyć, gramy wielki chuj. Ustawić się też nie potrafimy ani w obronie ani w ataku!
To musiało się tak skończyć, gramy wielki chuj. Ustawić się też nie potrafimy ani w obronie ani w ataku!
|<  <  2  3  4  5  6    >  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 156 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się