Forum dyskusyjne
26 lutego 2012, 15:59 [cytuj]
może teraz my odrobimy 2 bramki
może teraz my odrobimy 2 bramki :)
26 lutego 2012, 16:00 [cytuj]
ja już nie wyrabiam
ja już nie wyrabiam
Problemy w przetrzymaniu piłki w środku pola, drewniany obrońcy potrafiący grać tylko głową i się przepychać, niewidoczni piłkarze z przodu, ktoś się chyba za pewnie poczuł przed tym meczem, a ostrzegałem.
Problemy w przetrzymaniu piłki w środku pola, drewniany obrońcy potrafiący grać tylko głową i się przepychać, niewidoczni piłkarze z przodu, ktoś się chyba za pewnie poczuł przed tym meczem, a ostrzegałem
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
Kurwa derby a im się nie chce wracać do obrony, ja pierdole! Co to kurwa ma być. Ale bramka Bale, bo jak debil chce oszukać system. Ma piłkę przy linii zamiast zagrać silną piłkę to nie on myśli że jest za dobry na zwykłe dośrodkowanie, lepiej stracić a obrona nie ustawiona!
Kurwa derby a im się nie chce wracać do obrony, ja pierdole! Co to kurwa ma być. Ale bramka Bale, bo jak debil chce oszukać system. Ma piłkę przy linii zamiast zagrać silną piłkę to nie on myśli że jest za dobry na zwykłe dośrodkowanie, lepiej stracić a obrona nie ustawiona!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
no kurwa
no kurwa :(
26 lutego 2012, 16:01 [cytuj]
Dawać lennona i tak nie mamy już czego bronić
Dawać lennona i tak nie mamy już czego bronić
To są kurwa jakieś jaja
To są kurwa jakieś jaja
ŻENADA
ŻENADA
Kurwa, pierdole to już. Po prostu masakra.
Kurwa, pierdole to już. Po prostu masakra
26 lutego 2012, 16:02 [cytuj]
Nie no kurwa, może 10-2 od razu?!
Nie no kurwa, może 10-2 od razu?!
Kurwa mać niech nam tego nie robią można przegrać ale nie tak!
Kurwa mać niech nam tego nie robią można przegrać ale nie tak!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
Obiektywnie, tym meczem udowodniamy, że nasze miejsce to przypadek. Piłkare Spurs grają takie drewno dzisiaj
Obiektywnie, tym meczem udowodniamy, że nasze miejsce to przypadek. Piłkare Spurs grają takie drewno dzisiaj
5:2 ? ;/ wstyd wstyd wstyd
5:2 ? ;/ wstyd wstyd wstyd
26 lutego 2012, 16:03 [cytuj]
26 lutego 2012, 16:05 [cytuj]
Nie rozumiem dlaczego nie gra Lennon, z drużyną dobrą technicznie i szybkimi skrzydłowymi?
Nie rozumiem dlaczego nie gra Lennon, z drużyną dobrą technicznie i szybkimi skrzydłowymi?
26 lutego 2012, 16:05 [cytuj]
Jakie jest prawdopodobienstwo, ze strzelimy cztery bramki w dwadziescia min.
Jakie jest prawdopodobienstwo, ze strzelimy cztery bramki w dwadziescia min
26 lutego 2012, 16:06 [cytuj]
Chelsea po tym meczu ma już tylko 4 pkt straty do nas.
Chelsea po tym meczu ma już tylko 4 pkt straty do nas
Wstyd! Kto by się takiego wyniku spodziewał po 5-0 z N'castle i przegranej Anali z Milanem 0-4? I moderatorzy wywalcie proszę tego imbecyla z artykułu przedmeczowego.
Wstyd! Kto by się takiego wyniku spodziewał po 5-0 z N'castle i przegranej Anali z Milanem 0-4? I moderatorzy wywalcie proszę tego imbecyla z artykułu przedmeczowego
O mało nie spaliłem kuchni przez ich grę, człowiek wkur... to i nie słyszy ze czajnik się spala. brak mi słów. niech ta żenada się już skończy...
O mało nie spaliłem kuchni przez ich grę, człowiek wkur... to i nie słyszy ze czajnik się spala. brak mi słów. niech ta żenada się już skończy
26 lutego 2012, 16:07 [cytuj]
Jak 4 jak 7, rozumiem emocje ale ogarnij sie ozzy
Jak 4 jak 7, rozumiem emocje ale ogarnij sie ozzy