Forum dyskusyjne
4 marca 2012, 13:25 [cytuj]
Dzisiaj to bardzo ważne spotkanie, wierzycie jeszcze w mistrzostwo? Ja o nim nawet nie myślę, myśle tylko o TOP4, zaczyna się nerwowo, Arsenal w wielkiej formie, Chelsea zawsze będzie groźna..
Cóż, obysmy wygrali, Spurs !
Dzisiaj to bardzo ważne spotkanie, wierzycie jeszcze w mistrzostwo? Ja o nim nawet nie myślę, myśle tylko o TOP4, zaczyna się nerwowo, Arsenal w wielkiej formie, Chelsea zawsze będzie groźna..
To dare is to do.
4 marca 2012, 13:37 [cytuj]
TOTTENHAM JESTEŚMY Z WAMI!!!! Liczę na otrząśnięcie się Kogutów z ostatniego spotkania z Analami, i wygraną z Diabłami, chociaż remis nie będzie zły.
TOTTENHAM JESTEŚMY Z WAMI!!!! Liczę na otrząśnięcie się Kogutów z ostatniego spotkania z Analami, i wygraną z Diabłami, chociaż remis nie będzie zły. :wnerw:
4 marca 2012, 14:53 [cytuj]
Tak z innej beczki, właśnie Villas-Boas stracił pracę, ciekawe kogo zatrudnią na zastępstwo!?
Tak z innej beczki, właśnie Villas-Boas stracił pracę, ciekawe kogo zatrudnią na zastępstwo!?
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
4 marca 2012, 14:56 [cytuj]
saikor powiedział/a:
Arsenal w wielkiej formie, chyba van Persie w wielkiej formie. Z Liverpoolem grali gorszą padakę niż my z nimi tylko Van Persie uratował i dupę. Bez tego kolesia anale bili by się ze spadkiem
Arsenal w wielkiej formie, chyba van Persie w wielkiej formie. Z Liverpoolem grali gorszą padakę niż my z nimi tylko Van Persie uratował i dupę. Bez tego kolesia anale bili by się ze spadkiem
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
4 marca 2012, 15:19 [cytuj]
Nikogo nie ściagną, podobno asystent di Matteo ma prowadzić cfc.
Nikogo nie ściagną, podobno asystent di Matteo ma prowadzić cfc
4 marca 2012, 16:21 [cytuj]
Tak tymczasowo on ma prowadzić, ale nie wierzysz chyba że Abramoiwicz jemu piowierzy zadanie wprowadzenia Chelsea do ligi mistrzów
Tak tymczasowo on ma prowadzić, ale nie wierzysz chyba że Abramoiwicz jemu piowierzy zadanie wprowadzenia Chelsea do ligi mistrzów
4 marca 2012, 16:28 [cytuj]
Here's our team v United - Friedel; Walker, Kaboul, King, Assou-Ekotto; Lennon, Livermore, Sandro, Modric; Adebayor, Saha.
Here's our team v United - Friedel; Walker, Kaboul, King, Assou-Ekotto; Lennon, Livermore, Sandro, Modric; Adebayor, Saha
Come On You Spurs !
4 marca 2012, 16:30 [cytuj]
A jest skład Man utd już podany? ciekawi mnie czy gra nani czy też nie . czyli gramy bez Bale'a ;/
A jest skład Man utd już podany? ciekawi mnie czy gra nani czy też nie . czyli gramy bez Bale'a ;/
4 marca 2012, 16:34 [cytuj]
De Gea - Jones, Evans, Ferdinand, Evra - Young, Carrick, Scholes, Nani - Rooney, Welbeck.
Rezerwowi: Amos, Anderson, Giggs, Park, Hernandez, Fabio, Rafael.
De Gea - Jones, Evans, Ferdinand, Evra - Young, Carrick, Scholes, Nani - Rooney, Welbeck.
Rezerwowi: Amos, Anderson, Giggs, Park, Hernandez, Fabio, Rafael
4 marca 2012, 16:36 [cytuj]
Chyba można śmiało powiedzieć ze united wychodzi obecnie najmocniejszym składem , no nic ciekaw jestem jak pogramy bez Vdv i Bale'a , damy rade
Chyba można śmiało powiedzieć ze united wychodzi obecnie najmocniejszym składem , no nic ciekaw jestem jak pogramy bez Vdv i Bale'a , damy rade :)
4 marca 2012, 16:38 [cytuj]
qurwa co z Bale?? kontuzja - czy jakś zasłona i wejdzie na 2 połowe??
qurwa co z Bale?? kontuzja - czy jakś zasłona i wejdzie na 2 połowe??:bezradny:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
4 marca 2012, 16:39 [cytuj]
Sandro na skrzydle czy Liver?
Sandro na skrzydle czy Liver?
4 marca 2012, 16:39 [cytuj]
nie ma Garetha, nie ma VdV, będzie bardzo, bardzo ciężko...
nie ma Garetha, nie ma VdV, będzie bardzo, bardzo ciężko
4 marca 2012, 16:40 [cytuj]
Jestem pesymistą, z tym składem dobry będzie remis.
Jestem pesymistą, z tym składem dobry będzie remis
4 marca 2012, 16:43 [cytuj]
"Chyba można śmiało powiedzieć ze united wychodzi obecnie najmocniejszym składem , no nic ciekaw jestem jak pogramy bez Vdv i Bale'a , damy rade"
Do najmocniejszego skladu brakuje Vidica i Valencii
"Chyba można śmiało powiedzieć ze united wychodzi obecnie najmocniejszym składem , no nic ciekaw jestem jak pogramy bez Vdv i Bale'a , damy rade"
Do najmocniejszego skladu brakuje Vidica i Valencii :)
4 marca 2012, 16:44 [cytuj]
No patrz zapomniałem o Valencii
No patrz zapomniałem o Valencii :)
4 marca 2012, 16:47 [cytuj]
Bale jest na ławie????
Bale jest na ławie????
4 marca 2012, 16:48 [cytuj]
Jak wygląda nasza ławka?
Jak wygląda nasza ławka?
4 marca 2012, 16:50 [cytuj]
Marnie

Cudicini, Giovani, Defoe, Dawson, Kranjcar, Rose, Nelsen.
Marnie :) Cudicini, Giovani, Defoe, Dawson, Kranjcar, Rose, Nelsen
4 marca 2012, 16:52 [cytuj]
Tak czy siak - jedno skrzydło wyłączone, ktokolwiek by tam nie grał. Modrić na boku to cień samego siebie. Nie wiem czemu akurat dziś na boku nie znalazł się Krancjar.
Tak czy siak - jedno skrzydło wyłączone, ktokolwiek by tam nie grał. Modrić na boku to cień samego siebie. Nie wiem czemu akurat dziś na boku nie znalazł się Krancjar