Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham - MU
4 marca 2012, 17:46 [cytuj]
Poda mi ktos jakis kanal na sopie ? Prosze :)
Poda mi ktos jakis kanal na sopie ? Prosze :)
4 marca 2012, 17:48 [cytuj]
No żesz kurwa!!!
No żesz kurwa!!!
4 marca 2012, 17:50 [cytuj]
Channel - 106723
Channel - 106723
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
Szkoda tego też, tak blisko.
Szkoda tego też, tak blisko
Ręka była, ale założę się że jakby piłkarz MU tak zagrał w obronie to karnego by nie było!
Ręka była, ale założę się że jakby piłkarz MU tak zagrał w obronie to karnego by nie było!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
4 marca 2012, 17:56 [cytuj]
Jeb, po zabawie.
Jeb, po zabawie
4 marca 2012, 17:57 [cytuj]
No żesz kurwa! Co za chujstwo, grać cały mecz lepiej, przeważać w każdym elemencie i na koniec pierwszej połowy stracić. Jestem wkurwiony.
No żesz kurwa! Co za chujstwo, grać cały mecz lepiej, przeważać w każdym elemencie i na koniec pierwszej połowy stracić. Jestem wkurwiony
no kurwa NO!
no kurwa NO!
W chu... wiedziaem ze tak bedzie. Macie stale fragmenty. KUR !!!!!!!!!! NIGDY Z NIMI NIE WYGRAMY :(

W pizdu wszystko kur... !
W chu... wiedziaem ze tak bedzie. Macie stale fragmenty. KUR !!!!!!!!!! NIGDY Z NIMI NIE WYGRAMY :( W pizdu wszystko kur... !
4 marca 2012, 17:58 [cytuj]
Kurwa mać jedna akcja jeden gol
Kurwa mać jedna akcja jeden gol
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
4 marca 2012, 17:58 [cytuj]
niesprawiedliwe, naprawdę niesprawiedliwe, ale tak to jest jak się z rożnych NIC nie strzela i nie potrafi się przed nimi bronić
niesprawiedliwe, naprawdę niesprawiedliwe, ale tak to jest jak się z rożnych NIC nie strzela i nie potrafi się przed nimi bronić
4 marca 2012, 17:59 [cytuj]
Nie nauczyliśmy się nic na swoich błędach, w tym sezonie ze stałych fragmentów tracimy bramki jak na zawołanie
Nie nauczyliśmy się nic na swoich błędach, w tym sezonie ze stałych fragmentów tracimy bramki jak na zawołanie
4 marca 2012, 18:00 [cytuj]
Wiedziałem, że jak nie upilnują grubasa to się tak skończy kurwa
Wiedziałem, że jak nie upilnują grubasa to się tak skończy kurwa
4 marca 2012, 18:00 [cytuj]
Jebane chuje zawsze muszą wygrać na oszustwie!
Jebane chuje zawsze muszą wygrać na oszustwie!
4 marca 2012, 18:02 [cytuj]
to jest tak jak z van P, tych kolesi nie można odstępować na krok, kiedy to k.. zrozumieją
to jest tak jak z van P, tych kolesi nie można odstępować na krok, kiedy to k.. zrozumieją
4 marca 2012, 18:04 [cytuj]
ja to kurwa mam już tego wszystkiego dość :c
ja to kurwa mam już tego wszystkiego dość :c
4 marca 2012, 18:07 [cytuj]
Jeszcze 45 minut, może coś się wtoczy. Oby nie znów do naszej bramki, bo to będzie już żenada.
Jeszcze 45 minut, może coś się wtoczy. Oby nie znów do naszej bramki, bo to będzie już żenada
4 marca 2012, 18:08 [cytuj]
Bramka Ade powinna byc uznana
Bramka Ade powinna byc uznana
Obyśmy coś strzelili, bo normalnie będzie cienko wtedy już :(hujhujhuj Roneey..!:(
Obyśmy coś strzelili, bo normalnie będzie cienko wtedy już :(hujhujhuj Roneey..!:(
To dare is to do.
Przed tym rożnym sobie pomyślałem że zamiast nas chwalić za świetnie rozegraną połowę to będę musiał zganić za brak koncentracji do ostatniego gwizdka i niestety wykrakałem... Mimo wszystko jest trochę pozytywów w naszej grze, Livermore fajnie rozgrywa, Modric mimo że gra na skrzydle to trzyma swój poziom i ManU ma z nim spory problem, BAE świetnie hasa na skrzydelku bo Modric schodząc do środka robi mu miejsce. Źle się stało że nie wykorzystaliśmy tej przewagi bo w przerwie SAF pewnie ich ustawi tak żeby to 1:0 dowieźli. Szkoda że Saha akurat trafił w Adebayora i w dodatku w rękę. Gdyby go tam nie bło to piłka by wpadła ale Ręka Ade była ewidentna. Jak na taki skład to gramy bardzo dobrze, spodziewałem się że my zagramy tak jak zagrał ManU a oni tak jak zagraliśmy my. Świetnie że kreujemy gre, trzeba to tylko wykorzystać. Jestem dobrej mysli, oni są dzisiaj do stuknięcia spokojnie!
Przed tym rożnym sobie pomyślałem że zamiast nas chwalić za świetnie rozegraną połowę to będę musiał zganić za brak koncentracji do ostatniego gwizdka i niestety wykrakałem... Mimo wszystko jest trochę pozytywów w naszej grze, Livermore fajnie rozgrywa, Modric mimo że gra na skrzydle to trzyma swój poziom i ManU ma z nim spory problem, BAE świetnie hasa na skrzydelku bo Modric schodząc do środka robi mu miejsce. Źle się stało że nie wykorzystaliśmy tej przewagi bo w przerwie SAF pewnie ich ustawi tak żeby to 1:0 dowieźli. Szkoda że Saha akurat trafił w Adebayora i w dodatku w rękę. Gdyby go tam nie bło to piłka by wpadła ale Ręka Ade była ewidentna. Jak na taki skład to gramy bardzo dobrze, spodziewałem się że my zagramy tak jak zagrał ManU a oni tak jak zagraliśmy my. Świetnie że kreujemy gre, trzeba to tylko wykorzystać. Jestem dobrej mysli, oni są dzisiaj do stuknięcia spokojnie!
<  1  2  3  4  5    >  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 141 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się