Forum dyskusyjne
4 marca 2012, 18:39 [cytuj]
Co za zenujaca druzyna , wystarczy na wloic jedna bramke a potem to juz wystawiamy dupsko i lejcie nas ile wlezie... Zenada
Co za zenujaca druzyna , wystarczy na wloic jedna bramke a potem to juz wystawiamy dupsko i lejcie nas ile wlezie... Zenada
4 marca 2012, 18:39 [cytuj]
to wszysko kur... przez te gadania o mistrzostwie. wymienic ten srodek obrony bo az glowa boli... to jest zalosne patrzac jak gowno graja od kilku meczy :/ bylo tak dobrze, a juz do nas wszyscy dochodza i znow pewnie bedzie 5 miejsce bo arsenal nas wyprzedzi :/ i kibicuj tu kur..

na dokladke to juz nie pierwsze sromotne baty na WHL, wstyd !
to wszysko kur... przez te gadania o mistrzostwie. wymienic ten srodek obrony bo az glowa boli... to jest zalosne patrzac jak gowno graja od kilku meczy :/ bylo tak dobrze, a juz do nas wszyscy dochodza i znow pewnie bedzie 5 miejsce bo arsenal nas wyprzedzi :/ i kibicuj tu kur.. ;( ;( na dokladke to juz nie pierwsze sromotne baty na WHL, wstyd !
4 marca 2012, 18:41 [cytuj]
Julkos spokojnie to przecież stary dobry Tottenham, a ja bałem się, że w tym sezonie zmienił się ...
Julkos spokojnie to przecież stary dobry Tottenham, a ja bałem się, że w tym sezonie zmienił się
4 marca 2012, 18:43 [cytuj]
o właśnie STARY ! chyba jednak jestem już za odejściem starszych (King np.).. jeeeb, a przed nami kolejne ciężkie mecze..
o właśnie STARY ! chyba jednak jestem już za odejściem starszych (King np.).. jeeeb, a przed nami kolejne ciężkie mecze
To dare is to do.
4 marca 2012, 18:43 [cytuj]
Ech, tragiczna obrona... ;') Nie przejmować się! Dwa mecze w dupsko, to teraz przyjdzie czas na słabsze drużyny! Jeśli znów zawiodą to będzie co narzekać!
Ech, tragiczna obrona... ;') Nie przejmować się! Dwa mecze w dupsko, to teraz przyjdzie czas na słabsze drużyny! Jeśli znów zawiodą to będzie co narzekać!
4 marca 2012, 18:46 [cytuj]
Jakie to uczucie dostac 2 takie wpierdole pod rzad?
Jakie to uczucie dostac 2 takie wpierdole pod rzad?
4 marca 2012, 18:47 [cytuj]
zwyczajnie, emocje opadną, nie zmienimy barw, jak by to zrobił Marzag..
zwyczajnie, emocje opadną, nie zmienimy barw, jak by to zrobił Marzag..:*
To dare is to do.
4 marca 2012, 18:48 [cytuj]
Najbardziej boli to, że w tym meczu nie jesteśmy słabsi... Ba! Nawet lepsi moim zdaniem ;/
Najbardziej boli to, że w tym meczu nie jesteśmy słabsi... Ba! Nawet lepsi moim zdaniem ;/
4 marca 2012, 18:49 [cytuj]
Przyznam, ze obrona jest dziurawa, ale potrzebuemy tez kogos kto bedzie strzelal bramki. Ade nie jest ta osoba bardziej lezal by mi defoe ktory naprawde wuykonuje dobra robote.
Przyznam, ze obrona jest dziurawa, ale potrzebuemy tez kogos kto bedzie strzelal bramki. Ade nie jest ta osoba bardziej lezal by mi defoe ktory naprawde wuykonuje dobra robote
4 marca 2012, 18:49 [cytuj]
Musiales mnie z kims pomylic, wszedlem tu bo bylem ciekaw :-)
Musiales mnie z kims pomylic, wszedlem tu bo bylem ciekaw :-)
4 marca 2012, 18:50 [cytuj]
oj już widzę że nic z tego nie będzie. byle dalej długimi piłkami szukamy Ade. to już jest koniec

świetne zakończenie weekendu po raz drugi. dziękuję Koguciki

kochamy Was
oj już widzę że nic z tego nie będzie. byle dalej długimi piłkami szukamy Ade. to już jest koniec ;) świetne zakończenie weekendu po raz drugi. dziękuję Koguciki :* kochamy Was
.upadamy na dno by odbić się od niego.
4 marca 2012, 18:51 [cytuj]
Z serii 5 trudnych meczów: City, N'castle, Live, Aresnal i MU wyciągnęliśmy tylko 4 punkty. Msakra.
Z serii 5 trudnych meczów: City, N'castle, Live, Aresnal i MU wyciągnęliśmy tylko 4 punkty. Msakra
matthias95 dobrze gadasz ale to nie my strzelamy bramki. Potrzebujemy eliminatora ktory bedzie wykanczal 100% sytuacje. Za jakosc gry bysmy wygrali natomiast za wynik kazdy wie.
matthias95 dobrze gadasz ale to nie my strzelamy bramki. Potrzebujemy eliminatora ktory bedzie wykanczal 100% sytuacje. Za jakosc gry bysmy wygrali natomiast za wynik kazdy wie
matthias95 dobrze gadasz ale to nie my strzelamy bramki. Potrzebujemy eliminatora ktory bedzie wykanczal 100% sytuacje. Za jakosc gry bysmy wygrali natomiast za wynik kazdy wie.
matthias95 dobrze gadasz ale to nie my strzelamy bramki. Potrzebujemy eliminatora ktory bedzie wykanczal 100% sytuacje. Za jakosc gry bysmy wygrali natomiast za wynik kazdy wie
Nie moge uwierzyc poprostu.... Wysilek wiecej niz polowy sezony przejebac w dwa spotkania? well done!
Nie moge uwierzyc poprostu.... Wysilek wiecej niz polowy sezony przejebac w dwa spotkania? well done!
4 marca 2012, 18:57 [cytuj]
JD na pocieszenie, może powinien grać zamiast Saha'y?
JD na pocieszenie, może powinien grać zamiast Saha'y?
Ade na ławke, Defoe w pole.
Ade na ławke, Defoe w pole
Brawo Defoe, uratował honor! Na niego zawsze można liczyć! Mówiłem żeby grać po ziemi, Defoe powinien grać w pierwszym składzie!
Brawo Defoe, uratował honor! Na niego zawsze można liczyć! Mówiłem żeby grać po ziemi, Defoe powinien grać w pierwszym składzie!
4 marca 2012, 19:03 [cytuj]
Ade jest zwrotny jak słoń. O niebo lepiej gra defoe
Ade jest zwrotny jak słoń. O niebo lepiej gra defoe
4 marca 2012, 19:05 [cytuj]
I my mamy grać w Lidze Mistrzów? Przychodzą lepsze drużyny to tak łoją nam dupy, że odechciewa się rozmowy o Tottenhamie przez następny tydzień, do następnego meczu. Jak nie będziemy w pierwszej trójce i wyprzedzi nas ten pierdolony Arsenal, to nie wiem co zrobię. Już można dostać kurwicy, ciągle nas ogrywają te pieprzone MUły, a my się niczego nie uczymy !
I my mamy grać w Lidze Mistrzów? Przychodzą lepsze drużyny to tak łoją nam dupy, że odechciewa się rozmowy o Tottenhamie przez następny tydzień, do następnego meczu. Jak nie będziemy w pierwszej trójce i wyprzedzi nas ten pierdolony Arsenal, to nie wiem co zrobię. Już można dostać kurwicy, ciągle nas ogrywają te pieprzone MUły, a my się niczego nie uczymy !