Forum dyskusyjne
4 marca 2012, 18:43 [cytuj]
Dzisiaj AVB pożegnał się z posadą managera Chelsea. Co myślicie o tym, żeby zastąpił HR, który prawie na pewno zostanie managerem Anglii. Czy ostatni sezon pokazał, że AVB nie jest jeszcze przygotowany do pracy na tym poziomie i po prostu się nie sprawdził, czy po prostu problemem były gwiazdeczki Chelsea, a AVB zapłacił posadą za to, że pokazał odwagę i odsunął ich od składu, ale mu nie wyszło?
Jestem ciekaw waszych opinii
Dzisiaj AVB pożegnał się z posadą managera Chelsea. Co myślicie o tym, żeby zastąpił HR, który prawie na pewno zostanie managerem Anglii. Czy ostatni sezon pokazał, że AVB nie jest jeszcze przygotowany do pracy na tym poziomie i po prostu się nie sprawdził, czy po prostu problemem były gwiazdeczki Chelsea, a AVB zapłacił posadą za to, że pokazał odwagę i odsunął ich od składu, ale mu nie wyszło?
Jestem ciekaw waszych opinii :)
It is better to fail aiming high, then to succeed aiming low. Set your sights so high, in fact, that even failure will have in it an echo of glory.
4 marca 2012, 19:18 [cytuj]
Nigdy w życiu u nas, już pokazał swoje.
Nigdy w życiu u nas, już pokazał swoje
4 marca 2012, 19:24 [cytuj]
gorsza kopia Ramosa, tylko Klinsmann!
gorsza kopia Ramosa, tylko Klinsmann!
www.facebook.com/OgienOdSkaja
4 marca 2012, 19:35 [cytuj]
Nie.
Nie
4 marca 2012, 19:43 [cytuj]
Właśnie, ciężko ocenić czy zjazd alpejski Chelsea jest winą trenera, czy raczej właśnie samych gwiazdeczek. Ja osobiście nie mam przekonania do trenerów z półwyspu iberyjskiego pchających się na Wyspę. Są na pewno tacy co myślą inaczej, ale cóż, każdy ch... ma swój strój.
Ciekawostką natomiast jest pojawienie się Special One'a (tfu)na mglistej Wyspie. Co ten tu szuka? Chyba nie do Spurs zapuka ?
Właśnie, ciężko ocenić czy zjazd alpejski Chelsea jest winą trenera, czy raczej właśnie samych gwiazdeczek. Ja osobiście nie mam przekonania do trenerów z półwyspu iberyjskiego pchających się na Wyspę. Są na pewno tacy co myślą inaczej, ale cóż, każdy ch... ma swój strój.
Ciekawostką natomiast jest pojawienie się Special One'a (tfu)na mglistej Wyspie. Co ten tu szuka? Chyba nie do Spurs zapuka ?
4 marca 2012, 20:05 [cytuj]
AVB=NIE
Benitez=może
Mou=TAK
AVB=NIE
Benitez=może
Mou=TAK
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
4 marca 2012, 20:47 [cytuj]
Nie!!! Chlopak sobie nie poradzil, trudno.
Nie!!! Chlopak sobie nie poradzil, trudno
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
4 marca 2012, 21:13 [cytuj]
Jak najbardziej tak... przecież gdyby miał choć troche podobną sytuacje do tej co miał Mourinho w Chelsea to też by coś wykrzesał z tej drużyny..u nas nie ma kapryśnych, bojących się zejść ze "sceny" gwiazd, może dobrze dogadał by się z młodym zespołem Spurs..może..
co nie zmienia faktu ze wdupiliśmy z mó...
Jak najbardziej tak... przecież gdyby miał choć troche podobną sytuacje do tej co miał Mourinho w Chelsea to też by coś wykrzesał z tej drużyny..u nas nie ma kapryśnych, bojących się zejść ze "sceny" gwiazd, może dobrze dogadał by się z młodym zespołem Spurs..może..
co nie zmienia faktu ze wdupiliśmy z mó...:(
To dare is to do.
4 marca 2012, 21:16 [cytuj]
Bo za mądry jest dla poszczególnych "grup trzymających władzę". Nie po to taki Terry, Lampard czy u nas King podporządkowywali sobie klub żeby jakiś młokos mówił im co maja robić.
Papiery ma, trzeba tylko ambitnych graczy, którzy za nim pójdą.
Bo za mądry jest dla poszczególnych "grup trzymających władzę". Nie po to taki Terry, Lampard czy u nas King podporządkowywali sobie klub żeby jakiś młokos mówił im co maja robić.
Papiery ma, trzeba tylko ambitnych graczy, którzy za nim pójdą
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
4 marca 2012, 22:27 [cytuj]
Z całym szacunkiem dla AVB, ale został on po prostu przereklamowany po świetnym sezonie z Porto. Ja go u nas nie widzę wolę Klinsmanna czy Mourinho. Czego mu zabrakło, wydaje mi się, że najbardziej zmotywowania zespołu w ważnych momentach. Co prawda konflikt z największymi gwiazdami z The Blues miał wielkie znaczenie, no ale jak się ma w przypadku tego pana 35 lat to ciężko dyrygować kimś kto jest niedużo młodszy od niego i siedzi w zespole tyle lat. Na jego miejscu zastanowiłbym się nad pracą we Włoszech albo objęciem posady selekcjonera reprezentacji Portugalii po EURO 2012, w zależności jak ona tam wypadnie.
Z całym szacunkiem dla AVB, ale został on po prostu przereklamowany po świetnym sezonie z Porto. Ja go u nas nie widzę wolę Klinsmanna czy Mourinho. Czego mu zabrakło, wydaje mi się, że najbardziej zmotywowania zespołu w ważnych momentach. Co prawda konflikt z największymi gwiazdami z The Blues miał wielkie znaczenie, no ale jak się ma w przypadku tego pana 35 lat to ciężko dyrygować kimś kto jest niedużo młodszy od niego i siedzi w zespole tyle lat. Na jego miejscu zastanowiłbym się nad pracą we Włoszech albo objęciem posady selekcjonera reprezentacji Portugalii po EURO 2012, w zależności jak ona tam wypadnie
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
4 marca 2012, 22:45 [cytuj]
Dla mnie jeśli HR w reprze, to AVB jak najbardziej na tak u nas, zwłaszcza w pakiecie z Radamelem Falcao ^^^
Dla mnie jeśli HR w reprze, to AVB jak najbardziej na tak u nas, zwłaszcza w pakiecie z Radamelem Falcao ^^^
4 marca 2012, 22:53 [cytuj]
Naprawdę wierzycie, że Tottenham zatrudni Mourinho? Przecież to abstrakcja.
AVB raczej bym nie brał, ale go nie skreślam. Lepszy on niż jakiś inny Benitez.
Naprawdę wierzycie, że Tottenham zatrudni Mourinho? Przecież to abstrakcja.
AVB raczej bym nie brał, ale go nie skreślam. Lepszy on niż jakiś inny Benitez
4 marca 2012, 23:09 [cytuj]
Wkurza mnie takie krytykowanie trenera AVB. Jest młody i przychodząc na wyspy do Chelsea miał zdobyć mistrzostwo i coś ugrać w Europie. Nie udało mu się, odpadł z walki o mistrza ale na którym miejscu jest Chelsea dwa mecze straty do 4 miejsca? AVB to bardzo dobry trener. Życzę mu rozwoju. A jak przyjdzie do nas to go będziemy rozliczać. Tottenham stać na zatrudnienie tego pana, nie stać nas raczej na mourino i klinsmanna. A jak Klinsmann do nas przyjdzie to ja go będę za wszystkie złe decyzje i tak bronił
Wkurza mnie takie krytykowanie trenera AVB. Jest młody i przychodząc na wyspy do Chelsea miał zdobyć mistrzostwo i coś ugrać w Europie. Nie udało mu się, odpadł z walki o mistrza ale na którym miejscu jest Chelsea dwa mecze straty do 4 miejsca? AVB to bardzo dobry trener. Życzę mu rozwoju. A jak przyjdzie do nas to go będziemy rozliczać. Tottenham stać na zatrudnienie tego pana, nie stać nas raczej na mourino i klinsmanna. A jak Klinsmann do nas przyjdzie to ja go będę za wszystkie złe decyzje i tak bronił :)
5 marca 2012, 08:07 [cytuj]
Żaden AVB, tylko Mourinho jak będzie ktoś inny niż "the special one" to się wkurzę. Jestem teraz w opozycji więc mogę krytykować wszystkich za wszystko

Villas-Boas był głupi że przyszedł do Chelsea, Ancelotti wygrał ligę i puchar i jak skończył, a on myślał że dostanie czas na wdrożenie swoich pomysłów. Ale pewnie Romuś zaświecił kasą a ten poleciał. Poza tym AVB dostanie porządne odszkodowanie więc nie wiem czemu miałbym go żałować
Żaden AVB, tylko Mourinho jak będzie ktoś inny niż "the special one" to się wkurzę. Jestem teraz w opozycji więc mogę krytykować wszystkich za wszystko :D Villas-Boas był głupi że przyszedł do Chelsea, Ancelotti wygrał ligę i puchar i jak skończył, a on myślał że dostanie czas na wdrożenie swoich pomysłów. Ale pewnie Romuś zaświecił kasą a ten poleciał. Poza tym AVB dostanie porządne odszkodowanie więc nie wiem czemu miałbym go żałować
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
5 marca 2012, 16:11 [cytuj]
Nie stać nas na Mourinho ? Myślę że właśnie na dobrego trenera to nas stać. Liczę że jak odejdzie Harry to właśnie Jose zostanie naszym "coachem" i nauczy chłopaków taktyki, bo teraz to grają radosny football, a papiery na grę to mają całkiem spore.
Nas nie stać na wynalazki typu AVB, ten trener będzie świetnym fachowcem, ale dopiero wtedy gdy będzie miał do czynienia z młodszymi zawodnikami co mu na głowę nie wejdą. A to że Harry odejdzie to już praktycznie pewne. Fa podała że wybiorą trenera na miesiąc przed mistrzostwami, czyli po zakończeniu sezonu ligowego. Levy głupi nie jest, nie chciał puścić Luki do Chelsea, tak i w połowie sezonu nie chce puścić HR dla repry.
Nie stać nas na Mourinho ? Myślę że właśnie na dobrego trenera to nas stać. Liczę że jak odejdzie Harry to właśnie Jose zostanie naszym "coachem" i nauczy chłopaków taktyki, bo teraz to grają radosny football, a papiery na grę to mają całkiem spore.
Nas nie stać na wynalazki typu AVB, ten trener będzie świetnym fachowcem, ale dopiero wtedy gdy będzie miał do czynienia z młodszymi zawodnikami co mu na głowę nie wejdą. A to że Harry odejdzie to już praktycznie pewne. Fa podała że wybiorą trenera na miesiąc przed mistrzostwami, czyli po zakończeniu sezonu ligowego. Levy głupi nie jest, nie chciał puścić Luki do Chelsea, tak i w połowie sezonu nie chce puścić HR dla repry
5 marca 2012, 16:24 [cytuj]
AVB to dobry trener, przeciez to byly asystent The Special One. po prostu trafil na gowniany klub.
AVB to dobry trener, przeciez to byly asystent The Special One. po prostu trafil na gowniany klub
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
5 marca 2012, 16:41 [cytuj]
Dobry trener. Dobry trener staje się dobrym trenerem po kilku udanych sezonach nie jednym czy dwóch. To, że Jacek Zieliński wygrał z lechem mistrza i ogrywał City nie robi z niego od razu dobrego trenera.
Dobry trener. Dobry trener staje się dobrym trenerem po kilku udanych sezonach nie jednym czy dwóch. To, że Jacek Zieliński wygrał z lechem mistrza i ogrywał City nie robi z niego od razu dobrego trenera
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
5 marca 2012, 17:20 [cytuj]
A jak Bakero radził sobie z rezerwami Barcelony to nie znaczy że z Polonią i Lechem musiało mu pójść
A jak Bakero radził sobie z rezerwami Barcelony to nie znaczy że z Polonią i Lechem musiało mu pójść
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
6 marca 2012, 20:04 [cytuj]
Tylko Mou !!! na WHL - jeśli HR odejdzie w maju ... i jestem przekonany, że za 2, 3 lata mamy mistrza Anglii
Tylko Mou !!! na WHL - jeśli HR odejdzie w maju ... i jestem przekonany, że za 2, 3 lata mamy mistrza Anglii:cwaniak:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
6 marca 2012, 20:04 [cytuj]
już widzę zmarszczone kako ANALSÓW:hejka::hejka::hejka:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!