Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  
Forum dyskusyjne » Premier League » Andre Villas-Boas w Tottenhamie?
7 marca 2012, 11:31 [cytuj]
Mimo że nie cierpie gościa to tak jednoznacznie bym go nie skreslał. Przyszedł by zacząć budować nową drużynę. Kręgosłup Czech/Terry/Lampard/Drogba trzeszczy i wymaga wymiany. Romuś o tym wie a jednak nie dał mu wystarczająco czasu. Ruski sam nie wie czego chce. Każdy nastepny trener bedzie miał ten sam problem. Jak by nie było "grupa trzymająca władzę" nie chciał pójść za młodym trenerem. I go wyautowali. Nigdy do końca nie mozemy być pewni czy by mu się nie powiodło.
P.S. Ciekaw jestem kiedy Romusiowu znudzi się dorzucanie kasy i czekanie na wypragnione zwycięstwo w LM. Teraz to pewnie nie prędko (w perspektywie 2-3 lat). ...A może wezmie to i pieprznie...i kupi Wisłe Kraków (bez obrazy)
Mimo że nie cierpie gościa to tak jednoznacznie bym go nie skreslał. Przyszedł by zacząć budować nową drużynę. Kręgosłup Czech/Terry/Lampard/Drogba trzeszczy i wymaga wymiany. Romuś o tym wie a jednak nie dał mu wystarczająco czasu. Ruski sam nie wie czego chce. Każdy nastepny trener bedzie miał ten sam problem. Jak by nie było "grupa trzymająca władzę" nie chciał pójść za młodym trenerem. I go wyautowali. Nigdy do końca nie mozemy być pewni czy by mu się nie powiodło. P.S. Ciekaw jestem kiedy Romusiowu znudzi się dorzucanie kasy i czekanie na wypragnione zwycięstwo w LM. Teraz to pewnie nie prędko (w perspektywie 2-3 lat). ...A może wezmie to i pieprznie...i kupi Wisłe Kraków (bez obrazy)
8 marca 2012, 20:00 [cytuj]
Te zwolnienie i tak nastąpiło za późno , Chelsea gra fatalnie a personalnie skład ma umożliwiający mocną walkę o majstra . Tymczasem mogą nawet nie zakwalifikować się do ligi mistrzów , co byłoby policzkiem dla Abramowicza , który wyłożył na transfery olbrzymią kasę . Kto będzie ich wybawcą ? Dużo się mówi że Mourinho z chęcią wróciłby do Anglii i to nie w kontekście objęcia posady Tottenhamu , tylko właśnie Chelsea .W tym sezonie raczej to jest już nie realne , ale w przyszłym to jest bardzo prawdopodobna opcja .
Te zwolnienie i tak nastąpiło za późno , Chelsea gra fatalnie a personalnie skład ma umożliwiający mocną walkę o majstra . Tymczasem mogą nawet nie zakwalifikować się do ligi mistrzów , co byłoby policzkiem dla Abramowicza , który wyłożył na transfery olbrzymią kasę . Kto będzie ich wybawcą ? Dużo się mówi że Mourinho z chęcią wróciłby do Anglii i to nie w kontekście objęcia posady Tottenhamu , tylko właśnie Chelsea .W tym sezonie raczej to jest już nie realne , ale w przyszłym to jest bardzo prawdopodobna opcja
9 marca 2012, 07:42 [cytuj]
Też mi się wydaje, że Mou jest trochę utopijnym marzeniem. Jeśli już odejdzie z Realu, to pewnie do tonącej Chelsea, która zdecydowanie potrzebuje wymiany połowy kadry. Jestem kibicem Porto i jestem bardzo wdzięczny AVB. Darzę go wielkim szacunkiem za to co zrobił dla Porto. Ciężko mi racjonalnie ocenić, czy bym go chciał. Wydaje mi się, że u nas by sobie poradził, choć jak zauważyliście stary to on nie jest. Tyle, że on nie był piłkarze i od razu wziął się za trenowanie. Ja jestem na tak, ale dużą rolę gra w tym moja sympatia do AVB.
Też mi się wydaje, że Mou jest trochę utopijnym marzeniem. Jeśli już odejdzie z Realu, to pewnie do tonącej Chelsea, która zdecydowanie potrzebuje wymiany połowy kadry. Jestem kibicem Porto i jestem bardzo wdzięczny AVB. Darzę go wielkim szacunkiem za to co zrobił dla Porto. Ciężko mi racjonalnie ocenić, czy bym go chciał. Wydaje mi się, że u nas by sobie poradził, choć jak zauważyliście stary to on nie jest. Tyle, że on nie był piłkarze i od razu wziął się za trenowanie. Ja jestem na tak, ale dużą rolę gra w tym moja sympatia do AVB
<  1  2  

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 107 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się