Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham - Everton
10 marca 2012, 17:48 [cytuj]
Starting XI

Friedel ; Walker - King - Kaboul - BAE ; Modric - Parker - Sandro - Bale ; Defoe - Adebayor

Ławka: Cudicini , Nelsen , Rose , Kranjcar , Livermore , Rafael Van der Vaart , Saha
Starting XI Friedel ; Walker - King - Kaboul - BAE ; Modric - Parker - Sandro - Bale ; Defoe - Adebayor Ławka: Cudicini , Nelsen , Rose , Kranjcar , Livermore , Rafael Van der Vaart , Saha
10 marca 2012, 18:02 [cytuj]
Znowu Modrić na boku. Zawsze jak któregoś ze skrzydłowych braknie, równocześnie braknie nam rozgrywającego. Fajnie, że Defoe gra.
Znowu Modrić na boku. Zawsze jak któregoś ze skrzydłowych braknie, równocześnie braknie nam rozgrywającego. Fajnie, że Defoe gra
10 marca 2012, 18:03 [cytuj]
Czemu tak jest że wtedy jak my gramy to przeważnie jest mecz Borussii w tym samym czasie. Staram się oglądać ich wszystkie mecze, ale taka sytuacja mi ją uniemożliwia.
Czemu tak jest że wtedy jak my gramy to przeważnie jest mecz Borussii w tym samym czasie. Staram się oglądać ich wszystkie mecze, ale taka sytuacja mi ją uniemożliwia
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
10 marca 2012, 18:08 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
Znowu Modrić na boku. Zawsze jak któregoś ze skrzydłowych braknie, równocześnie braknie nam rozgrywającego. Fajnie, że Defoe gra

Ale będzie jakiś pressing w środku pola i wysoki Sandro przy rzutach rożnych, jak będzie słabo w ataku to zawsze można zrobić zmianę. Poza tym bez Lennona i tak nie mamy typowego skrzydłowego co by rozciągał grę. Bale musi trzymać się skrzydła i schodzić tylko jak jest to konieczne.
Ale będzie jakiś pressing w środku pola i wysoki Sandro przy rzutach rożnych, jak będzie słabo w ataku to zawsze można zrobić zmianę. Poza tym bez Lennona i tak nie mamy typowego skrzydłowego co by rozciągał grę. Bale musi trzymać się skrzydła i schodzić tylko jak jest to konieczne
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
10 marca 2012, 18:12 [cytuj]
Rzuty rożne ? Ile ich w tym sezonie strzeliliśmy 2 ? na 53 bramek tylko 2 głową niestety , ale zawsze rzuty rozne to byla nasza pieta achillesowa licze na ładne , składne akcje , szybkość w kontrataku Defoe i Bale'a . Come On You Spurs !
Rzuty rożne ? Ile ich w tym sezonie strzeliliśmy 2 ? na 53 bramek tylko 2 głową niestety , ale zawsze rzuty rozne to byla nasza pieta achillesowa licze na ładne , składne akcje , szybkość w kontrataku Defoe i Bale'a . Come On You Spurs !
10 marca 2012, 18:15 [cytuj]
Z rożnymi to varba dałeś :D

Nawet przy średniej wzrostu 3.05m nie potrafiliby strzelić.

Linki:

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=146992&part=sports
Z rożnymi to varba dałeś :D Nawet przy średniej wzrostu 3.05m nie potrafiliby strzelić. Linki: http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=146992&part=sports
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
10 marca 2012, 18:17 [cytuj]
Chodziło mi o ich bronienie, jakbyś oglądał ostatni mecz przeciwko Stevenage to byś zaczaił!
Chodziło mi o ich bronienie, jakbyś oglądał ostatni mecz przeciwko Stevenage to byś zaczaił!
10 marca 2012, 18:21 [cytuj]
Mecz nie ma tu nic do rzeczy. Po prostu napisałeś o rożnych, a jak wiadomo, mają je przeważnie obie drużyny, ale nie sprzeczajmy się o takie pierdoły. Zaraz mecz ;)

PS. Mecz oglądałem.
Mecz nie ma tu nic do rzeczy. Po prostu napisałeś o rożnych, a jak wiadomo, mają je przeważnie obie drużyny, ale nie sprzeczajmy się o takie pierdoły. Zaraz mecz ;) PS. Mecz oglądałem
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
10 marca 2012, 18:31 [cytuj]
http://www.drhtv.com.pl/transmisja-9550.html

całkiem niezła transmisja
http://www.drhtv.com.pl/transmisja-9550.html całkiem niezła transmisja
Tottenham Tottenham, no one can stop them
10 marca 2012, 18:33 [cytuj]
Znowu nas czeka stronniczy komentarz, bo jest fan anali na stanowisku komentatorskim
Znowu nas czeka stronniczy komentarz, bo jest fan anali na stanowisku komentatorskim
10 marca 2012, 18:47 [cytuj]
Mecz się zapowiada ciekawie tak na 0-0 mam nadzieje że się ogarniemy bo słabo to wygląda!
Mecz się zapowiada ciekawie tak na 0-0 mam nadzieje że się ogarniemy bo słabo to wygląda!
10 marca 2012, 18:49 [cytuj]
Modrić i te jego przekładanki, zanim uderzy 10 razy musi przełożyć piłkę. Szkoda że Defoe nie dostał tej piłki!
Modrić i te jego przekładanki, zanim uderzy 10 razy musi przełożyć piłkę. Szkoda że Defoe nie dostał tej piłki!
10 marca 2012, 18:53 [cytuj]
Nie jest dobrze.
Nie jest dobrze
10 marca 2012, 18:54 [cytuj]
No i ch...wykrakałem : XX
No i ch...wykrakałem : XX
10 marca 2012, 18:55 [cytuj]
Gramy piach i to musiało się tak skończyć! jeszcze Rosłoń mnie dobija tym stronniczy komentarzem
Gramy piach i to musiało się tak skończyć! jeszcze Rosłoń mnie dobija tym stronniczy komentarzem
do widzenia Ligo Mistrzów
do widzenia Ligo Mistrzów
Co za kur... glupi zespol !!!!! OMG ! W dupe dostańmy i bedzie dobrze.
Co za kur... glupi zespol !!!!! OMG ! W dupe dostańmy i bedzie dobrze
:/ żałosne . Dalej wszyscy mysla, ze to dobre okienko transferowe bylo?
:/ żałosne . Dalej wszyscy mysla, ze to dobre okienko transferowe bylo?
piękna akcja, piękna bramka tylko szkoda że do naszej siatki.. :bezradny:
piękna akcja, piękna bramka tylko szkoda że do naszej siatki.. :bezradny:
Tottenham Tottenham, no one can stop them
Ja pie...gdzie byl king i kaboul "
Ja pie...gdzie byl king i kaboul "
1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 160 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się