Forum dyskusyjne
10 marca 2012, 18:56 [cytuj]
...no pięknie, teraz walczyc..!
no pięknie, teraz walczyc..!
To dare is to do.
10 marca 2012, 18:57 [cytuj]
Kurwa gdzie jest środek obronny stoi sobie sam zawodnik Evertonu i czeka na piłkę, zero dyscypliny taktycznej dwóch defensywnych obrońców żaden nie zaasekuruje! Idź w chuj z tymi piłkarzami bez jaj!
Kurwa gdzie jest środek obronny stoi sobie sam zawodnik Evertonu i czeka na piłkę, zero dyscypliny taktycznej dwóch defensywnych obrońców żaden nie zaasekuruje! Idź w chuj z tymi piłkarzami bez jaj!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
10 marca 2012, 18:59 [cytuj]
Jak mozna grac caly sezon bardzo dobrze a potem nagle zaczac kopac sie po glowie jak trampkarze to tylko nasi zawodnicy wiedza. Zero jaj , zero ambicje , zero checi. Jak tak dalej bede grac to chuja dostaniemy a nie lige mistrzow
Jak mozna grac caly sezon bardzo dobrze a potem nagle zaczac kopac sie po glowie jak trampkarze to tylko nasi zawodnicy wiedza. Zero jaj , zero ambicje , zero checi. Jak tak dalej bede grac to chuja dostaniemy a nie lige mistrzow
10 marca 2012, 18:59 [cytuj]
i tak wygramy 3:1.
i tak wygramy 3:1
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
10 marca 2012, 19:00 [cytuj]
Przemas1988@ jak dla mnie to o lidze mistrzów nie ma już co myśleć.
Przemas1988@ jak dla mnie to o lidze mistrzów nie ma już co myśleć
10 marca 2012, 19:01 [cytuj]
To BAE lecial do srodka w luke po srodkowych obroncach. Tak to my skonczymy sezon na 4, 5 miejscu kur...
To BAE lecial do srodka w luke po srodkowych obroncach. Tak to my skonczymy sezon na 4, 5 miejscu kur
10 marca 2012, 19:02 [cytuj]
No tak 3 miejsce i 4 punkty przewagi i odrazu nie ma co myslec. W druga strone tez nie ma co przeginac. Ale jeszcze ze 2 takie odpuszczone mecze i bedziemy frajerami roku
No tak 3 miejsce i 4 punkty przewagi i odrazu nie ma co myslec. W druga strone tez nie ma co przeginac. Ale jeszcze ze 2 takie odpuszczone mecze i bedziemy frajerami roku
10 marca 2012, 19:02 [cytuj]
LM już mamy zapewniona, top 3 też. Chłopaki przecież walczymy o mistrzostwo kraju! Nie pamiętacie?
Patrzac na ostatnie mecze po straceniu bramki duże prawdopodobienstwo, ze przegramy mecz i dostaniemy baty :/
LM już mamy zapewniona, top 3 też. Chłopaki przecież walczymy o mistrzostwo kraju! Nie pamiętacie?
Patrzac na ostatnie mecze po straceniu bramki duże prawdopodobienstwo, ze przegramy mecz i dostaniemy baty :/
10 marca 2012, 19:04 [cytuj]
Mazur01 powiedział/a:
Przemas1988@ jak dla mnie to o lidze mistrzów nie ma już co myśleć
Ty na pewno już powinieneś przestać myśleć, najlepiej oddajmy walkowerem resztę meczy usiądźmy na WHL i płaczmy nad zmarnowanym sezonem!
Ty na pewno już powinieneś przestać myśleć, najlepiej oddajmy walkowerem resztę meczy usiądźmy na WHL i płaczmy nad zmarnowanym sezonem! :brawo:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
10 marca 2012, 19:05 [cytuj]
varba jeszcze wspomnisz moje słowa.zobaczysz
Co to kurwa za lamagi w bialych koszulkach? jeden sie potyka , drugi gubi pilke, trzeci puszcza ja miedzy nogami , czwarty nie widzi a piaty podac prosto nie umie. Ktos im podmienil ? graja na kacu? czy o co tu kurwa chodzi?
Co to kurwa za lamagi w bialych koszulkach? jeden sie potyka , drugi gubi pilke, trzeci puszcza ja miedzy nogami , czwarty nie widzi a piaty podac prosto nie umie. Ktos im podmienil ? graja na kacu? czy o co tu kurwa chodzi?
aby do przerwy zejsc z tym 1:0, w szatni Harry sie za nich wezmie i wyjdzie inna druzyna.
aby do przerwy zejsc z tym 1:0, w szatni Harry sie za nich wezmie i wyjdzie inna druzyna
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
10 marca 2012, 19:07 [cytuj]
To niemożliwe, żeby z tak wspaniałego meczu z Newcastle, zacząć grać taki piach. Dla mnie to dziwne, wyczuwam spisek !
To niemożliwe, żeby z tak wspaniałego meczu z Newcastle, zacząć grać taki piach. Dla mnie to dziwne, wyczuwam spisek !
10 marca 2012, 19:09 [cytuj]
5,5 mln funtów piłkarz potrafi uderzyć na bramkę z rzutu wolnego a u nas gwiazdeczki walą po trybunach. Vdv nie potrafi dośrodkować jednej porządnej piłki! Ze Stevenage szlak mnie trafiał albo za blisko albo w drugi out.
5,5 mln funtów piłkarz potrafi uderzyć na bramkę z rzutu wolnego a u nas gwiazdeczki walą po trybunach. Vdv nie potrafi dośrodkować jednej porządnej piłki! Ze Stevenage szlak mnie trafiał albo za blisko albo w drugi out
10 marca 2012, 19:10 [cytuj]
Mazur01 powiedział/a:
Co mam kurwa wspominać że poddałeś się na 10 meczów przed końcem, a od piłkarzy oczekujesz walki, chyba na tym nie powinno ci zależeć żeby ci to przypominał!
Co mam kurwa wspominać że poddałeś się na 10 meczów przed końcem, a od piłkarzy oczekujesz walki, chyba na tym nie powinno ci zależeć żeby ci to przypominał!
10 marca 2012, 19:11 [cytuj]
ja pierdole nieważne chyba ktoś tu nie umie panować nad emocjami
ja pierdole nieważne chyba ktoś tu nie umie panować nad emocjami
10 marca 2012, 19:12 [cytuj]
Trudno panować nad emocjami jak gramy takie padło, jestem bardzo wkurwiony. A ty nie!? to się zastanów nad sobą i swoim kibicowaniem!?
Trudno panować nad emocjami jak gramy takie padło, jestem bardzo wkurwiony. A ty nie!? to się zastanów nad sobą i swoim kibicowaniem!?
10 marca 2012, 19:14 [cytuj]
Kłócicie się o byle gówno.
Kłócicie się o byle gówno
10 marca 2012, 19:14 [cytuj]
jestem to fakt ale co ja moge zrobić?od ostatnich 3 kolejek gramy piach albo mamy pecha.
jestem to fakt ale co ja moge zrobić?od ostatnich 3 kolejek gramy piach albo mamy pecha
10 marca 2012, 19:15 [cytuj]
i to powody by odbierać nam Lm?
i to powody by odbierać nam Lm?
To dare is to do.