Forum dyskusyjne
10 marca 2012, 19:16 [cytuj]
Mam nadzieje że Redknapp zrobi im suszarę w szatni i się w końcu obudzą!
Mam nadzieje że Redknapp zrobi im suszarę w szatni i się w końcu obudzą!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
10 marca 2012, 19:16 [cytuj]
Ade foch na Cahilla widze
Ade foch na Cahilla widze
10 marca 2012, 19:17 [cytuj]
a wyobrażasz sobie LM z taką grą do końca sezonu?
a wyobrażasz sobie LM z taką grą do końca sezonu?
10 marca 2012, 19:17 [cytuj]
To sie nazywa Panowie alpejski zjazd formy. I nic kurwa nie poradzimy na to. Chocbysmy rzucali tu kurwami i chujami to nie zmienia to faktu, ze Koguty to nie ta sama druzyna. Mozna tylko zastanawiac sie cz jest tego jakies glebsze dno czy nie. Anale tez mieli kryzys i sie kur.y podniosly. Mozy i my sie podniesiemy. Oby szybko.
To sie nazywa Panowie alpejski zjazd formy. I nic kurwa nie poradzimy na to. Chocbysmy rzucali tu kurwami i chujami to nie zmienia to faktu, ze Koguty to nie ta sama druzyna. Mozna tylko zastanawiac sie cz jest tego jakies glebsze dno czy nie. Anale tez mieli kryzys i sie kur.y podniosly. Mozy i my sie podniesiemy. Oby szybko
10 marca 2012, 19:18 [cytuj]
Jesteśmy na 3 miejscu z 4 punktami przewagi, mecz z Evertonem jest do wygrania o ile Harry jakoś ich zmotywuje w przerwie a taki Arsenal też nie jest klubem który wszystko wygrywa. Co prawda ostatnio dobrze im idzie ale np. Newcastle to nie Blackburn. Trochę wiary. 3 miejsce powinniśmy mieć i tak.
Jesteśmy na 3 miejscu z 4 punktami przewagi, mecz z Evertonem jest do wygrania o ile Harry jakoś ich zmotywuje w przerwie a taki Arsenal też nie jest klubem który wszystko wygrywa. Co prawda ostatnio dobrze im idzie ale np. Newcastle to nie Blackburn. Trochę wiary. 3 miejsce powinniśmy mieć i tak
10 marca 2012, 19:19 [cytuj]
Tylko, że oni mieli kryzys i ciągle jakoś ciułali te punkty, a my mamy kryzys, i dostajemy wpierdol od każdego ! Przecież nas prawie Stevenage wyrzuciło z pucharu ..
Tylko, że oni mieli kryzys i ciągle jakoś ciułali te punkty, a my mamy kryzys, i dostajemy wpierdol od każdego ! Przecież nas prawie Stevenage wyrzuciło z pucharu
Dobra, przerwa. Na drugą połowe Harry ma ich tak zmotywować, by było 2:1 a nie kurwa brak ochoty na gre.
Dobra, przerwa. Na drugą połowe Harry ma ich tak zmotywować, by było 2:1 a nie kurwa brak ochoty na gre
Taka sytuacje mozna sobie tolerowac jak gramy raz w tygodniu z kolezkami na orliku , a nie kurwa jak banda doroslych profesjonalistow za gruba kase odstawia takie jaja.
Taka sytuacje mozna sobie tolerowac jak gramy raz w tygodniu z kolezkami na orliku , a nie kurwa jak banda doroslych profesjonalistow za gruba kase odstawia takie jaja
10 marca 2012, 19:20 [cytuj]
drugie 45 minut bedzie zupelnie inne,Panowie trzeba podejsc do tego ze spokojem, klac i klocic sie bedziemy w 90 minucie jesli wynik sie nie zmieni.
drugie 45 minut bedzie zupelnie inne,Panowie trzeba podejsc do tego ze spokojem, klac i klocic sie bedziemy w 90 minucie jesli wynik sie nie zmieni
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
10 marca 2012, 19:21 [cytuj]
Jest w ogóle Modrić na boisku!? Nasz super rozgrywający!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
10 marca 2012, 19:21 [cytuj]
10 marca 2012, 19:23 [cytuj]
80% pilek idzie dzis przez Parkera, Modric chyba skupia sie na grze obronnej
80% pilek idzie dzis przez Parkera, Modric chyba skupia sie na grze obronnej :rotfl:
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
10 marca 2012, 19:23 [cytuj]
bez paniki, Everton jeszcze maks z 10 minut pociągnie w takim tempie, dobrze, że jest tylko 1:0, remis nie byłby taki zły, mam nadzieję, że Bale się w końcu obudzi, bo bez Garetha w formie, tracimy ~50% siły rażenia
bez paniki, Everton jeszcze maks z 10 minut pociągnie w takim tempie, dobrze, że jest tylko 1:0, remis nie byłby taki zły, mam nadzieję, że Bale się w końcu obudzi, bo bez Garetha w formie, tracimy ~50% siły rażenia
10 marca 2012, 19:24 [cytuj]
Wystawienie Modricia na skrzydle to najlepszy pomysł, na jaki kiedykolwiek wpadł Harry. Nigdy jeszcze nie zagrał tam dobrego meczu. Nie dość, że nie ma rozgrywającego, to jeszcze dodatkowo gramy bez skrzydła.
Wystawienie Modricia na skrzydle to najlepszy pomysł, na jaki kiedykolwiek wpadł Harry. Nigdy jeszcze nie zagrał tam dobrego meczu. Nie dość, że nie ma rozgrywającego, to jeszcze dodatkowo gramy bez skrzydła
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
10 marca 2012, 19:25 [cytuj]
najbardziej martwi to ,że wyglądamy jakby nam nie zależało... jak drużyna która jest w środku tabeli i nie gra już o nic ... o co qrwa chodziii? żeby nie móc w ataku pobiegać ,poszukać jakiejś luki , a oni stoją i klepią ...i tak już 5 mecz , no może oprócz newcastle gdzie mieliśmy trochę farta na początku i się rozkręcili ... męcze się oglądając nasze mecze , od 7 lat jak jestem kibicem spurs jeszcze czegoś takiego nie miałem ,nawet jak dostawalaśmy wp.....l!!!
najbardziej martwi to ,że wyglądamy jakby nam nie zależało... jak drużyna która jest w środku tabeli i nie gra już o nic ... o co qrwa chodziii? żeby nie móc w ataku pobiegać ,poszukać jakiejś luki , a oni stoją i klepią ...i tak już 5 mecz , no może oprócz newcastle gdzie mieliśmy trochę farta na początku i się rozkręcili ... męcze się oglądając nasze mecze , od 7 lat jak jestem kibicem spurs jeszcze czegoś takiego nie miałem ,nawet jak dostawalaśmy wp.....l!!!
10 marca 2012, 19:25 [cytuj]
Zmiany zmiany i jeszcze raz zmiany! tylko ze harry jak robi zmiany to w 89 minucie jak juz jest po ptokach , a nawet jeśli wtedy przegrywamy to on i tak wpuszcza obrońce co by wiecej nie stracić
Zmiany zmiany i jeszcze raz zmiany! tylko ze harry jak robi zmiany to w 89 minucie jak juz jest po ptokach , a nawet jeśli wtedy przegrywamy to on i tak wpuszcza obrońce co by wiecej nie stracić :)
10 marca 2012, 19:26 [cytuj]
tak to wyglada jak Modric gra na skrzydle, tam nie ma jak rozgrywac. bez niego na środku nasz każdy mecz wyglada tak samo chaotycznie, Parker coś sie stara ale to nie ta technika i wizja co luka, już livermore albo kranjcar by isę bardziej nadał zamiast parkera/sandro.
tak to wyglada jak Modric gra na skrzydle, tam nie ma jak rozgrywac. bez niego na środku nasz każdy mecz wyglada tak samo chaotycznie, Parker coś sie stara ale to nie ta technika i wizja co luka, już livermore albo kranjcar by isę bardziej nadał zamiast parkera/sandro
10 marca 2012, 19:27 [cytuj]
Cały sezon graliśmy z Luką i Scottem w środku to teraz Harremu zachciało się niszczyć ten dobrze funkcjonujący schemat. Kurcze dawać Lukę do środka, Bale na lewo i Rafael za Sandro! Z taką dwójką środkowych pomocników nic nie zdziałamy. Ale jak znam życie to po przerwie Livermore wejdzie, jasna cholera

Załamuje mnie taki Tottenham
Cały sezon graliśmy z Luką i Scottem w środku to teraz Harremu zachciało się niszczyć ten dobrze funkcjonujący schemat. Kurcze dawać Lukę do środka, Bale na lewo i Rafael za Sandro! Z taką dwójką środkowych pomocników nic nie zdziałamy. Ale jak znam życie to po przerwie Livermore wejdzie, jasna cholera :( Załamuje mnie taki Tottenham:bezradny:
10 marca 2012, 19:28 [cytuj]
E tam, Gareth pierdolnie dwie bramki i ich rozjedziemy. Na początku grają na pełnych obrotach ale to się musi skończyć. Trochę wiary.
E tam, Gareth pierdolnie dwie bramki i ich rozjedziemy. Na początku grają na pełnych obrotach ale to się musi skończyć. Trochę wiary
10 marca 2012, 19:29 [cytuj]
ja to bym Rose'a wpuścił ,jedyny gość na ławie ,który może ponieść drużynęi przyspieszyć grę ...jeśli nie przyspieszymy tempa to wyjedziemy bez punktów...
ja to bym Rose'a wpuścił ,jedyny gość na ławie ,który może ponieść drużynęi przyspieszyć grę ...jeśli nie przyspieszymy tempa to wyjedziemy bez punktów