Forum dyskusyjne
10 marca 2012, 19:31 [cytuj]
pewnie ze mozna wygrac w końcu różnica mała a do końca meczu jeszcze 180 went + doliczony
pewnie ze mozna wygrac w końcu różnica mała a do końca meczu jeszcze 180 went + doliczony :P
10 marca 2012, 19:32 [cytuj]
Ochrzancie mnie ale poprostu z harrego poraz kolejny wychodzi zacofanie i idiotyzm taktyczny. Modric powinnen grac w srodku a Bale na lewej i koniec kurwa kropka. A nie Garetha wrzucamy na prawa gdzie traci , Modrica na lewa gdzie tez traci i czego my oczekujemy ? ze jakos to bedzie?
Ochrzancie mnie ale poprostu z harrego poraz kolejny wychodzi zacofanie i idiotyzm taktyczny. Modric powinnen grac w srodku a Bale na lewej i koniec kurwa kropka. A nie Garetha wrzucamy na prawa gdzie traci , Modrica na lewa gdzie tez traci i czego my oczekujemy ? ze jakos to bedzie?
10 marca 2012, 19:32 [cytuj]
KURWA - Luka na środek!!! - Sandro pod prysznic - na skrzydło Rose albo Gio ---- w 60 minucie za Ade - Saha i jedziemy z tym niebieskim szajsem ... i podania celne - dołem szybko gramy :ok: jak o życie --- to może wyciągniemy jakieś pkt - inaczej będzie 0-1 albo 0-2:zly::zly::zly:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
10 marca 2012, 19:35 [cytuj]
tez jestem zdania ze Modric marnuje sie na skrzydle. Ni ma komu rozdzielac pilek w srodku pola. Bale swoimi centrami lewa noga z prawej flanki tez pokazuje ze nie czuje sie tu naturalnie.
tez jestem zdania ze Modric marnuje sie na skrzydle. Ni ma komu rozdzielac pilek w srodku pola. Bale swoimi centrami lewa noga z prawej flanki tez pokazuje ze nie czuje sie tu naturalnie
10 marca 2012, 19:36 [cytuj]
Panowie na ESPN bardzo ladnie to wytlumaczyli , ale dziadek harry za glupi na to jest
Panowie na ESPN bardzo ladnie to wytlumaczyli , ale dziadek harry za glupi na to jest
10 marca 2012, 19:37 [cytuj]
Co byś nie ustawił jak nie pokażesz jaj i chęci do gry to nic z tego nie będzie w tej lidze. Nie ma co tłumaczyć Modricia bo ma wolną rękę dziś i chuja gra i więcej obowiązków w obronie na środku pola tego nie zmieni
Co byś nie ustawił jak nie pokażesz jaj i chęci do gry to nic z tego nie będzie w tej lidze. Nie ma co tłumaczyć Modricia bo ma wolną rękę dziś i chuja gra i więcej obowiązków w obronie na środku pola tego nie zmieni
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
Adebayor to wygląda od paru meczy jakby zioło zaczął jarać ,mota się chłopaczyna ,wywraca ,jak strzeli to piłka albo się dokula albo poleci w trybuny...jeszcze kilka takich meczy i odesłałbym go do city w paczce z bananami.
Adebayor to wygląda od paru meczy jakby zioło zaczął jarać ,mota się chłopaczyna ,wywraca ,jak strzeli to piłka albo się dokula albo poleci w trybuny...jeszcze kilka takich meczy i odesłałbym go do city w paczce z bananami
No ale otwieram Harnasia i moze bedzie lepiej w tej polowie.
No ale otwieram Harnasia i moze bedzie lepiej w tej polowie
10 marca 2012, 19:40 [cytuj]
Modric ma nawyk schodzenia do srodka , wiec to robi i dostaje pilke , ale nie ma gdzie podac podac na lewej nie ma nikogo. Wraca sie tam Defoe , ktorym z kolei traci swoja pozycje i tak o to zamiast grac do przodu cofamy sie , bo harry tak to ustawil
Modric ma nawyk schodzenia do srodka , wiec to robi i dostaje pilke , ale nie ma gdzie podac podac na lewej nie ma nikogo. Wraca sie tam Defoe , ktorym z kolei traci swoja pozycje i tak o to zamiast grac do przodu cofamy sie , bo harry tak to ustawil
10 marca 2012, 19:42 [cytuj]
Rosłoń to pedał z Arsenalu, nie mogę słuchać jego pierdolenia!
Rosłoń to pedał z Arsenalu, nie mogę słuchać jego pierdolenia!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
10 marca 2012, 19:44 [cytuj]
Defoe ma jednak jaja. Moze ustrzeli dzisiaj cos.
Defoe ma jednak jaja. Moze ustrzeli dzisiaj cos
10 marca 2012, 19:45 [cytuj]
I dobrze ze Ade schodzi. Nic nie gral
I dobrze ze Ade schodzi. Nic nie gral
10 marca 2012, 19:45 [cytuj]
Mam nadzieje że Harry wie co robi z tą zmianą!
Mam nadzieje że Harry wie co robi z tą zmianą!
10 marca 2012, 19:48 [cytuj]
Narobili dymu w mediach z odejściem Redknappa, a to się teraz przekłada na wyniki
Narobili dymu w mediach z odejściem Redknappa, a to się teraz przekłada na wyniki
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
10 marca 2012, 19:49 [cytuj]
napastnik za napastnika, trzeba bylo Sandro Harry sciagnac...
napastnik za napastnika, trzeba bylo Sandro Harry sciagnac
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
pajac nie widzi że to kibice Spurs?!
pajac nie widzi że to kibice Spurs?!
To dare is to do.
Co za debil z komentatora
10 marca 2012, 19:50 [cytuj]
nie umiemy grać rzutów rożnych..
Zolter powiedział/a:
dokładnie.. jak można mylić kibiców Tottenhamu z kibicami Evertonu, szczególnie że było widać barwy..
dokładnie.. jak można mylić kibiców Tottenhamu z kibicami Evertonu, szczególnie że było widać barwy
Tottenham Tottenham, no one can stop them
10 marca 2012, 19:51 [cytuj]
Kiedy my sie nauczymy stwarzac xzagrozenie ze stalych fragmentow ?
Kiedy my sie nauczymy stwarzac xzagrozenie ze stalych fragmentow ?
10 marca 2012, 19:52 [cytuj]
wlaczcie Bloodzeeda a nie c+.
wlaczcie Bloodzeeda a nie c+
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...