Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  3  4  5  6  7  
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham - Everton
10 marca 2012, 20:49 [cytuj]
Nie rozumiem co Bale robi na prawej stronie? Przez ostatnie 10 minut nz lewym skrzydle zrobił więcej niz przez cały mecz. I to jego gwiazdorzenie... Niesamowicie mnie dziś wkurwiał, co zagranie to strata
Nie rozumiem co Bale robi na prawej stronie? Przez ostatnie 10 minut nz lewym skrzydle zrobił więcej niz przez cały mecz. I to jego gwiazdorzenie... Niesamowicie mnie dziś wkurwiał, co zagranie to strata
10 marca 2012, 20:50 [cytuj]
Zolter powiedział/a:
szczesny frajer wrzuca nie tylko na nas, na cfc też. Niech przepadnie na tym euro, nie pamietam by fabiański sie tak wyrażał

Zolter Fabianski to nie ta liga co szczesny. To czlowiek z intelektem i widac, ze wyniosl z domu duzo wiecej niz Nieszczesny. NBA All star weekend Lukasz w roli komentatora w studio. Wypowiadal sie tak, ze nawet wybaczylbym mu to woolwiczostwo we krwi(w sumie nie ma czego wybaczac, bo poszedl badz co badz do jednego z lepszych klubow wtedy)

Jak mowil Zewlak u Kuby u nas w domu rodzice pilnowali kwestii edukacji i nauki. Widocznie Szczesnego nikt w domu nie nauczyl ani kultury ani elementarnej wiedzy.
Zolter Fabianski to nie ta liga co szczesny. To czlowiek z intelektem i widac, ze wyniosl z domu duzo wiecej niz Nieszczesny. NBA All star weekend Lukasz w roli komentatora w studio. Wypowiadal sie tak, ze nawet wybaczylbym mu to woolwiczostwo we krwi(w sumie nie ma czego wybaczac, bo poszedl badz co badz do jednego z lepszych klubow wtedy) Jak mowil Zewlak u Kuby u nas w domu rodzice pilnowali kwestii edukacji i nauki. Widocznie Szczesnego nikt w domu nie nauczyl ani kultury ani elementarnej wiedzy
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
10 marca 2012, 20:57 [cytuj]
Zapraszamy do obejrzenia skrótu meczu:

http://fbhl.pl/everton-10-tottenham-hotspur-10-03-2012/
Zapraszamy do obejrzenia skrótu meczu: http://fbhl.pl/everton-10-tottenham-hotspur-10-03-2012/
Codzienna dawka najlepszych skrótów tylko na naszym fanpage'u! http://www.facebook.com/footballhl
10 marca 2012, 21:17 [cytuj]
Football Highlights powiedział/a:
Zapraszamy do obejrzenia skrótu meczu:

http://fbhl.pl/everton-10-tottenham-hotspur-10-03-2012/

Chyba sobie z nas kpisz...
Chyba sobie z nas kpisz
The boys from Tottenham, The boys from Tottenham, The boys from White Hart Lane!
10 marca 2012, 21:18 [cytuj]
szczesny kiedyś dostanie w końcu lekcje i przestanie cwaniakować, mam nadzieje.
szczesny kiedyś dostanie w końcu lekcje i przestanie cwaniakować, mam nadzieje
10 marca 2012, 21:34 [cytuj]
Nie kojarzy się Wam coś Panowie?
22.02.2011 - porażka z Blackpool na wyjeździe i od tamtej pory jedynie trzy zwycięstwa w kolejnych meczach... (fakt, że przegraliśmy potem dwa razy, ale remisowaliśmy z ogórami i... koniec marzeń o LM).
25.02.2012 - porażka z "dziadostwem" i kolejne dwa mecze w lidze też plecki...
Historia lubi się powtarzać niestety. Oby jednak nie tym razem.
Nie kojarzy się Wam coś Panowie? 22.02.2011 - porażka z Blackpool na wyjeździe i od tamtej pory jedynie trzy zwycięstwa w kolejnych meczach... (fakt, że przegraliśmy potem dwa razy, ale remisowaliśmy z ogórami i... koniec marzeń o LM). 25.02.2012 - porażka z "dziadostwem" i kolejne dwa mecze w lidze też plecki... Historia lubi się powtarzać niestety. Oby jednak nie tym razem
Can't Smile Without You!!!
10 marca 2012, 21:42 [cytuj]
Och, jak to sie powtórzy to...tak spieprzyć sobie przewage.
Och, jak to sie powtórzy to...tak spieprzyć sobie przewage
11 marca 2012, 13:48 [cytuj]
;(
;(
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
|<  <<  <  3  4  5  6  7  

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 21 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się