Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  3  4  5  6  7    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham vs Stoke City 21.03.12r
21 marca 2012, 22:45 [cytuj]
A tak sie śmialiśmy z Arsenalu , a jesli na koniec wypadniemy z top 3 to cała anglia będzie sie śmiała z nas .
A tak sie śmialiśmy z Arsenalu , a jesli na koniec wypadniemy z top 3 to cała anglia będzie sie śmiała z nas
21 marca 2012, 22:46 [cytuj]
Generalnie zenada. A obawiam sie, ze moze byc gorzej Nie ma formy i nie ma komu strzelac bramek.
Generalnie zenada. A obawiam sie, ze moze byc gorzej Nie ma formy i nie ma komu strzelac bramek
21 marca 2012, 22:47 [cytuj]
Taka prawda że gdyby nie Adebayor to byście dziś nie martwili się, że spadniecie z top 4 bo by was tam zwyczajnie nie było. A geniusz Redknappa wychodzi na jaw ;p
Taka prawda że gdyby nie Adebayor to byście dziś nie martwili się, że spadniecie z top 4 bo by was tam zwyczajnie nie było. A geniusz Redknappa wychodzi na jaw ;p
21 marca 2012, 22:48 [cytuj]
Zolter powiedział/a:
Nie wiem co bedzie z cfc na wyjeździe

Znając życie znowu staniemy się pośmiewiskiem wszystkich w Anglii
Znając życie znowu staniemy się pośmiewiskiem wszystkich w Anglii
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
21 marca 2012, 22:49 [cytuj]
Nie ma tego błysku i szybkości którą imponowaliśmy jakiś czas temu , przypomnijcie sobie mecz z Newcastle , wtedy piłka chodziła aż miło było patrzeć a teraz wszystko takie ospałe .
Nie ma tego błysku i szybkości którą imponowaliśmy jakiś czas temu , przypomnijcie sobie mecz z Newcastle , wtedy piłka chodziła aż miło było patrzeć a teraz wszystko takie ospałe
Marzag powiedział/a:

zdrowo pierdolisz kolego :)
zdrowo pierdolisz kolego :)
Marzag powiedział/a:

Jeżeli jesteś kolejnym napinaczem, to zmień stronę
Jeżeli jesteś kolejnym napinaczem, to zmień stronę
21 marca 2012, 22:51 [cytuj]
Marzag powiedział/a:

z tego co mi sie wydaje, chyba jesteś kanonierem (ale nie jestem pewien). Więc jeśli tak, to nie wiem gdzie wy byście byli bez RVP.
z tego co mi sie wydaje, chyba jesteś kanonierem (ale nie jestem pewien). Więc jeśli tak, to nie wiem gdzie wy byście byli bez RVP
21 marca 2012, 22:51 [cytuj]
QPR 3:2

Patrzec i sie uczyc gamonie z WHL

Pan u góry. Geniusz to pokazał A Wenger sprowadzając Parka z Monaco Poza tym jak to mówił RVP w Holenderskiej TV : nie wiem gdzie będę grał w przyszłym sezonie na pewno nie jestem przyklejony na stałe do Arsenalu...
QPR 3:2 Patrzec i sie uczyc gamonie z WHL Pan u góry. Geniusz to pokazał A Wenger sprowadzając Parka z Monaco Poza tym jak to mówił RVP w Holenderskiej TV : nie wiem gdzie będę grał w przyszłym sezonie na pewno nie jestem przyklejony na stałe do Arsenalu
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
21 marca 2012, 22:52 [cytuj]
Cisse pokazał że ma jeszcze coś do powiedzenia w Anglii.
Cisse pokazał że ma jeszcze coś do powiedzenia w Anglii
Cisse pokazał że ma jeszcze coś do powiedzenia w Anglii.
Cisse pokazał że ma jeszcze coś do powiedzenia w Anglii
Zolter, tyle ze RvP jest zawodnikiem Arsenalu, a Ade przyszedl tylko dlatego ze sie mancini wkurzyl za jego wypowiedz ze chcialby zostac w Realu. Trzymajcie sie chlopaki, ja spadam :-)
Zolter, tyle ze RvP jest zawodnikiem Arsenalu, a Ade przyszedl tylko dlatego ze sie mancini wkurzyl za jego wypowiedz ze chcialby zostac w Realu. Trzymajcie sie chlopaki, ja spadam :-)
21 marca 2012, 22:53 [cytuj]
W trakcie meczu Arsenal-Liverpool komentator mówił że wyliczono że gdyby nie RVP to arsenal byłby na 16tym miejscu . Więc daruj sobie te teksty o Ade
W trakcie meczu Arsenal-Liverpool komentator mówił że wyliczono że gdyby nie RVP to arsenal byłby na 16tym miejscu . Więc daruj sobie te teksty o Ade
21 marca 2012, 22:54 [cytuj]
Haha QPRy wpier. Spuscili czerwonym. To sie nazywa gra "do samego konca ich lub naszego".
Haha QPRy wpier. Spuscili czerwonym. To sie nazywa gra "do samego konca ich lub naszego"
21 marca 2012, 22:55 [cytuj]
Pajac ma jedynie satysfakcję. Lepiej sobie dać spokój z internetowym napinaczem.
Pajac ma jedynie satysfakcję. Lepiej sobie dać spokój z internetowym napinaczem
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
21 marca 2012, 22:56 [cytuj]
Miejsce w tabeli odzwierciedla mozliwości drużyny. Nie piszcie o słabym arsenalu - ta drużyna rozbiła nas, pokonała kolejno jeszcze na wyjeździe liverpool i everton i newcastle u siebie. Wiec nie sa słabi, mieli kiepski początek, środek - ale teraz finiszują super, pewnie ze dzieki głownie Van Persiemu, ale jednak - oni go mają - my nie mamy i pewnie to zadecyduje na finiszu. Zadnymi frajerami nie bedziemy jak nie zajmiemy III miejsca, nie takie drużyny jak my rozwalały przewagę punktową. Liga to maraton - wygrywa ten kto zachowa najwięcej sił, odpowiednio je rozłoży i ma trochę szczęścia. mamy 9 kolejek i 5 punktów nad chelsea - lepszy kalendarz - pilnujmy tego - bo w to że arsenal, który jest w gazie wyprzedzimy - nie wierzę. Musimy znać swoje miejsce w szeregu, ono jest za arsenalem - a jezeli uda się wyprzedzić wyjadaczy z chelsea - to i tak bedzie mega sukces.
Miejsce w tabeli odzwierciedla mozliwości drużyny. Nie piszcie o słabym arsenalu - ta drużyna rozbiła nas, pokonała kolejno jeszcze na wyjeździe liverpool i everton i newcastle u siebie. Wiec nie sa słabi, mieli kiepski początek, środek - ale teraz finiszują super, pewnie ze dzieki głownie Van Persiemu, ale jednak - oni go mają - my nie mamy i pewnie to zadecyduje na finiszu. Zadnymi frajerami nie bedziemy jak nie zajmiemy III miejsca, nie takie drużyny jak my rozwalały przewagę punktową. Liga to maraton - wygrywa ten kto zachowa najwięcej sił, odpowiednio je rozłoży i ma trochę szczęścia. mamy 9 kolejek i 5 punktów nad chelsea - lepszy kalendarz - pilnujmy tego - bo w to że arsenal, który jest w gazie wyprzedzimy - nie wierzę. Musimy znać swoje miejsce w szeregu, ono jest za arsenalem - a jezeli uda się wyprzedzić wyjadaczy z chelsea - to i tak bedzie mega sukces
21 marca 2012, 22:56 [cytuj]
tak, tylko że bez rvp gdzie wy byście byli...nigdzie. Co ja pisze zresztą, my tracimy pkt i być może gre w LM, a tu jakiś typek pierdoli...
tak, tylko że bez rvp gdzie wy byście byli...nigdzie. Co ja pisze zresztą, my tracimy pkt i być może gre w LM, a tu jakiś typek pierdoli
21 marca 2012, 22:58 [cytuj]
Mówiłem już ponad roku temu, że nie można szkodować kasy na piłkarzy, a teraz to wychodzi.
Mówiłem już ponad roku temu, że nie można szkodować kasy na piłkarzy, a teraz to wychodzi
22 marca 2012, 08:34 [cytuj]
Zastanawiam się co się tak właściwie stało. Bo przypominam sobie idealny mecz z Newcastle, a po chwili 4 mecze bez zwycięstwa.

A tak właściwie, ile w końcu było tych rożnych?
Zastanawiam się co się tak właściwie stało. Bo przypominam sobie idealny mecz z Newcastle, a po chwili 4 mecze bez zwycięstwa. A tak właściwie, ile w końcu było tych rożnych?
22 marca 2012, 11:46 [cytuj]
Zapraszamy do obejrzenia skrótu meczu:

http://fbhl.pl/tottenham-hotspur-11-stoke-city-21-03-2012/
Zapraszamy do obejrzenia skrótu meczu: http://fbhl.pl/tottenham-hotspur-11-stoke-city-21-03-2012/
Codzienna dawka najlepszych skrótów tylko na naszym fanpage'u! http://www.facebook.com/footballhl
|<  <<  <  3  4  5  6  7    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 56 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się