Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Chelsea vs Tottenham 24.03.12r
24 marca 2012, 13:02 [cytuj]
Tottenham Hotspur team to play Chelsea is

Friedel, Assou-Ekotto, Kaboul, Gallas, Walker, Bale, Parker, Sandro, Modric, Van der Vaart, Abebayor

Subs: Defoe, Saha, Kranjcar, Cudicini, Rose, Livemore, Nelson

Modric na skrzydle :|

Chyba że zagrają 4-3-2-1 a Balem i Vdv za Ade.. z takimi dwoma free rolami, to mogło by troche zaskoczyć a w środku polu technicznie jesteśmy lepsi
Tottenham Hotspur team to play Chelsea is Friedel, Assou-Ekotto, Kaboul, Gallas, Walker, Bale, Parker, Sandro, Modric, Van der Vaart, Abebayor Subs: Defoe, Saha, Kranjcar, Cudicini, Rose, Livemore, Nelson Modric na skrzydle :| Chyba że zagrają 4-3-2-1 a Balem i Vdv za Ade.. z takimi dwoma free rolami, to mogło by troche zaskoczyć a w środku polu technicznie jesteśmy lepsi
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
24 marca 2012, 13:07 [cytuj]
Super sprawa, Modric na skrzydle...
Super sprawa, Modric na skrzydle
24 marca 2012, 13:08 [cytuj]
kuźwa... nigdy nie gramy dobrego meczu z Luką na skrzydle, mam nadzieje że dzisiaj się to odmieni
kuźwa... nigdy nie gramy dobrego meczu z Luką na skrzydle, mam nadzieje że dzisiaj się to odmieni
24 marca 2012, 13:32 [cytuj]
Mam nadzieję vebq, że masz rację. Myślę, że może nam to przynieść więcej korzyści niż Modrić na skrzydle.
Mam nadzieję vebq, że masz rację. Myślę, że może nam to przynieść więcej korzyści niż Modrić na skrzydle
24 marca 2012, 13:45 [cytuj]
Ma ktoś sopka dobrego?
Ma ktoś sopka dobrego?
24 marca 2012, 13:47 [cytuj]
Channel - 106723
Channel - 106723
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
24 marca 2012, 14:27 [cytuj]
Jest dobrze. Irytują mnie tylko dwie rzeczy, mianowicie:
brak zaangażowania przy kontratakach. Akcje, które budujemy raczej są mało efektywne. Kontrataki mogą być naszą szansą. Druga sprawa to Kaboul. Ten człowiek niemiłosiernie podnosi mi ciśnienie. Gubią go jak małego Kazia. Jak ktoś go obiegnie to gość najnormalniej w świecie go sobie odpuszcza, to jakaś parodia.
Jest dobrze. Irytują mnie tylko dwie rzeczy, mianowicie: brak zaangażowania przy kontratakach. Akcje, które budujemy raczej są mało efektywne. Kontrataki mogą być naszą szansą. Druga sprawa to Kaboul. Ten człowiek niemiłosiernie podnosi mi ciśnienie. Gubią go jak małego Kazia. Jak ktoś go obiegnie to gość najnormalniej w świecie go sobie odpuszcza, to jakaś parodia
24 marca 2012, 14:31 [cytuj]
Kuźwa, dlaczego Bale strzela panu Bogu w okno te nieprzygotowane piłki? To jego niezły mecz, ale te strzały mógłby przyprecyzować...
Kuźwa, dlaczego Bale strzela panu Bogu w okno te nieprzygotowane piłki? To jego niezły mecz, ale te strzały mógłby przyprecyzować
24 marca 2012, 14:35 [cytuj]
Ale Rafa to zjebał, w sam środek bramki ja pierdole! W każde inne miejsce to gol!
Ale Rafa to zjebał, w sam środek bramki ja pierdole! W każde inne miejsce to gol!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
24 marca 2012, 14:35 [cytuj]
prawie gol do szatni im zapodaliśmy...
prawie gol do szatni im zapodaliśmy
24 marca 2012, 14:36 [cytuj]
kurwa, stara Redknappa by to strzeliła
kurwa, stara Redknappa by to strzeliła
VDV jak mogles w srodek bramki.... 2 dobitki i tez nic .... masakra
VDV jak mogles w srodek bramki.... 2 dobitki i tez nic .... masakra
Ale żal. Prosto w bramkarza, a z dobitki to mógł VdV podbić tą piłkę i by nie trafił w zawodnika chelsea tylko do bramki :/ Trochę paniki, a szkoda.
Ale żal. Prosto w bramkarza, a z dobitki to mógł VdV podbić tą piłkę i by nie trafił w zawodnika chelsea tylko do bramki :/ Trochę paniki, a szkoda
Zaraz się zemści i będziemy się denerwować. Szkoda.
Zaraz się zemści i będziemy się denerwować. Szkoda
24 marca 2012, 14:39 [cytuj]
raku powiedział/a:
Ależ wiernych fanów mamy. Są zwycięstwa, są komentarze. Drużyna gra gorzej, nikt się nie odzywa. Gorzej od obecnej formy Tottenhamu

jest Sobota, godzina 15 i piękna pogoda za oknem w zime każdy w domu siedział i nie miał co robić
jest Sobota, godzina 15 i piękna pogoda za oknem w zime każdy w domu siedział i nie miał co robić
24 marca 2012, 14:41 [cytuj]
nie jest najgorzej, ale nie mozemy tego ani przegrac ani zremisowac, inaczej mozemy witac sie powoli z 4, jesli nie 5 miejscem...
nie jest najgorzej, ale nie mozemy tego ani przegrac ani zremisowac, inaczej mozemy witac sie powoli z 4, jesli nie 5 miejscem
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
24 marca 2012, 14:42 [cytuj]
cos sie dzisiaj Bloodzeed zawiesza...
cos sie dzisiaj Bloodzeed zawiesza
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
24 marca 2012, 14:43 [cytuj]
raku powiedział/a:
Ależ wiernych fanów mamy. Są zwycięstwa, są komentarze. Drużyna gra gorzej, nikt się nie odzywa. Gorzej od obecnej formy Tottenhamu

Też się nie odzywałeś!? Poza tym to nie bardzo było co komentować na boisku aż do ostatniej minuty
Też się nie odzywałeś!? Poza tym to nie bardzo było co komentować na boisku aż do ostatniej minuty
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
24 marca 2012, 14:43 [cytuj]
Zdązyłem na 2 połowe, uff..jak obraz gry?kto dominuje:) czemu nie ma nawet 20 komentarzy?: O
Zdązyłem na 2 połowe, uff..jak obraz gry?kto dominuje:) czemu nie ma nawet 20 komentarzy?: O
To dare is to do.
1  2  3  4  5    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 49 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się