Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Chelsea vs Tottenham 24.03.12r
24 marca 2012, 14:43 [cytuj]
mecz poza ostatnią jest ch...owy. Różnica z oczekiwaniami jak niebo i ziemia. Bale bez pomysłu, BAE gra jak ostatnia cipa, a Gallas się potyka o własne nogi. VdV się stara, ale ostatnią akcję powinien zamknąć. Na plus Walker, który haruje za dwóch.

PS A tymczasem Pawluczenko zdobywa gola w derbach z CSKA na wyjeździe. Lokomtiv prowadzi już 2:0 :hejka:
mecz poza ostatnią jest ch...owy. Różnica z oczekiwaniami jak niebo i ziemia. Bale bez pomysłu, BAE gra jak ostatnia cipa, a Gallas się potyka o własne nogi. VdV się stara, ale ostatnią akcję powinien zamknąć. Na plus Walker, który haruje za dwóch. PS A tymczasem Pawluczenko zdobywa gola w derbach z CSKA na wyjeździe. Lokomtiv prowadzi już 2:0 :hejka:
24 marca 2012, 14:44 [cytuj]
Trochę za dużo machania rękami, kto komu ma podać, a mało własnej inicjatywy, żeby się pokazać do gry. Czasami mam wrażenie, że boją się piłki.
Trochę za dużo machania rękami, kto komu ma podać, a mało własnej inicjatywy, żeby się pokazać do gry. Czasami mam wrażenie, że boją się piłki
24 marca 2012, 14:48 [cytuj]
nie wyglada to zle,szkoda tej ostatniej akcji, nic druga polowa na ostro i 3 punkty
nie wyglada to zle,szkoda tej ostatniej akcji, nic druga polowa na ostro i 3 punkty
24 marca 2012, 14:49 [cytuj]
TrueYid powiedział/a:
nie jest najgorzej, ale nie mozemy tego ani przegrac ani zremisowac, inaczej mozemy witac sie powoli z 4, jesli nie 5 miejscem

Czemu nie możemy zremisować!? Z czwartym już się przywitaliśmy i teraz trzeba je obronić. Pierwsza połowa bardzo dobra, tak się gra z drużynami z czołówki, tylko trzeba wykorzystywać swoje sytuacje. Jakby Chelsea miała taką piłkę to było by było 1-0 dla nich. My potrzebujemy 10 takich sytuacji żeby zdobyć jedną bramkę. Remis daje nam 5 punktów przewagi, to Chelsea musi to wygrać!
Czemu nie możemy zremisować!? Z czwartym już się przywitaliśmy i teraz trzeba je obronić. Pierwsza połowa bardzo dobra, tak się gra z drużynami z czołówki, tylko trzeba wykorzystywać swoje sytuacje. Jakby Chelsea miała taką piłkę to było by było 1-0 dla nich. My potrzebujemy 10 takich sytuacji żeby zdobyć jedną bramkę. Remis daje nam 5 punktów przewagi, to Chelsea musi to wygrać!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
24 marca 2012, 14:50 [cytuj]
Raku poczułem się wywołany do tablicy. Mianowicie zastanawia mnie postawa Sandro w dzisiejszym meczu, no dla mnie póki co zawodnik widmo(aż tęskni się za Big Tomem). Walker ciągle gubi krycie w defensywie i po prostu nie wiem czy jest to kwestią braku umiejętności czy zmęczenia bo w końcu musi biegać po tej prawej stronie za dwóch. Można by rzec że kontuzja Lennona odbija się na ustawieniu całej drużyny.
Raku poczułem się wywołany do tablicy. Mianowicie zastanawia mnie postawa Sandro w dzisiejszym meczu, no dla mnie póki co zawodnik widmo(aż tęskni się za Big Tomem). Walker ciągle gubi krycie w defensywie i po prostu nie wiem czy jest to kwestią braku umiejętności czy zmęczenia bo w końcu musi biegać po tej prawej stronie za dwóch. Można by rzec że kontuzja Lennona odbija się na ustawieniu całej drużyny
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
24 marca 2012, 14:51 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
mecz poza ostatnią jest ch...owy. Różnica z oczekiwaniami jak niebo i ziemia. Bale bez pomysłu, BAE gra jak ostatnia cipa, a Gallas się potyka o własne nogi. VdV się stara, ale ostatnią akcję powinien zamknąć. Na plus Walker, który haruje za dwóch.

PS A tymczasem Pawluczenko zdobywa gola w derbach z CSKA na wyjeździe. Lokomtiv prowadzi już 2:0 :hejka:

Żeby nie Gallas to już byśmy przegrywali, wykonał więcej roboty niż Kaboul w pierwszej połowie!
Żeby nie Gallas to już byśmy przegrywali, wykonał więcej roboty niż Kaboul w pierwszej połowie!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
24 marca 2012, 14:58 [cytuj]
varba powiedział/a:

ech kilka razy się wg mnie spóźnił, ale co tam - ważne, że na razie zero z tyłu.

A teraz z dedykacją dla Zbynia, varby i slojkowskiego

http://www.youtube.com/watch?v=C0sK9mIIXyk
ech kilka razy się wg mnie spóźnił, ale co tam - ważne, że na razie zero z tyłu. A teraz z dedykacją dla Zbynia, varby i slojkowskiego http://www.youtube.com/watch?v=C0sK9mIIXyk
24 marca 2012, 14:59 [cytuj]
raku powiedział/a:
Ależ wiernych fanów mamy. Są zwycięstwa, są komentarze. Drużyna gra gorzej, nikt się nie odzywa. Gorzej od obecnej formy Tottenhamu

raku - pewnie większość w pubie siedzi i nie ma dostępu. ja sam bym w tej chwili sączył piwko w irishu, gdyby mi bank nie nawalił z przelewem. komentarze nic tu nie znaczą
raku - pewnie większość w pubie siedzi i nie ma dostępu. ja sam bym w tej chwili sączył piwko w irishu, gdyby mi bank nie nawalił z przelewem. komentarze nic tu nie znaczą
24 marca 2012, 15:01 [cytuj]
Chciałem zauważyć, że Ade ma dzisiaj naprawdę świetny dzień.
Chciałem zauważyć, że Ade ma dzisiaj naprawdę świetny dzień
24 marca 2012, 15:02 [cytuj]
Bale zajebiście podał.. mało brakowało
Bale zajebiście podał.. mało brakowało
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
24 marca 2012, 15:04 [cytuj]
Nosh kurwa Bale!
Nosh kurwa Bale!
wkurwia mnie gwiazdorzenie Bale'a . gdzie ten skromny chłopak?
wkurwia mnie gwiazdorzenie Bale'a . gdzie ten skromny chłopak?
.upadamy na dno by odbić się od niego.
Racja, świetna akcja Bale'a, a potem kolejny (chyba trzeci) tragiczny strzał. Szkoda.
Racja, świetna akcja Bale'a, a potem kolejny (chyba trzeci) tragiczny strzał. Szkoda
24 marca 2012, 15:08 [cytuj]
Ja pierdole co za zjebany komentator
24 marca 2012, 15:08 [cytuj]
varba powiedział/a:
ale ja ciagle wierze w magiczne 3 miejsce na koniec sezonu, a jesli tutaj padnie remis to niestety zostanie ogromny kac moralny,ze stracilismy ogromna przewage nad analami i szanse na wyprzedzenie ich beda minimalne.
ale ja ciagle wierze w magiczne 3 miejsce na koniec sezonu, a jesli tutaj padnie remis to niestety zostanie ogromny kac moralny,ze stracilismy ogromna przewage nad analami i szanse na wyprzedzenie ich beda minimalne
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
24 marca 2012, 15:09 [cytuj]
Mazur01 powiedział/a:

Nahorny cos gada?
Nahorny cos gada?
24 marca 2012, 15:13 [cytuj]
BAE prawie podarował karnego i jeszcze brutalnie faulował - co się dzieje z tym piłkarzem? Nie wie z kim gra http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2012/03/23/2987732/tottenhams-foreign-players-dont-understand-chelsea-rivalry
BAE prawie podarował karnego i jeszcze brutalnie faulował - co się dzieje z tym piłkarzem? Nie wie z kim gra? http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2012/03/23/2987732/tottenhams-foreign-players-dont-understand-chelsea-rivalry
24 marca 2012, 15:15 [cytuj]
Komentator za Chelsea, mówi o karnych w sytuacjach, gdzie w Hiszpanii nawet sędzia by nie podyktował.
Komentator za Chelsea, mówi o karnych w sytuacjach, gdzie w Hiszpanii nawet sędzia by nie podyktował
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
24 marca 2012, 15:15 [cytuj]
Wkurwia mnie Bale , Walker i Ade od niego dwa razy wiecej biegaja
Wkurwia mnie Bale , Walker i Ade od niego dwa razy wiecej biegaja
24 marca 2012, 15:18 [cytuj]
Prawie zapakowal...
Prawie zapakowal
<  1  2  3  4  5    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 54 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się