Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Chelsea vs Tottenham 24.03.12r
24 marca 2012, 15:32 [cytuj]
Nylon powiedział/a:
przy tym zamieszaniu w polu karnym i poprzeczce zatęskniłem za Romanem :P tak Barometr za Romanem :P

:)
:)
24 marca 2012, 15:32 [cytuj]
wersus powiedział/a:
NO I ZNOWU. Jestem gorącym poplecznikiem pomysłu wsadzenia Walijczyka na kilka meczów na ławkę. Niech sodówa mu z główki wyparuje

nigdy w życiu. i tak jest cholernie blisko strzelenia gola. takiego piłkarza trzeba trzymać na boisku do samego końca
nigdy w życiu. i tak jest cholernie blisko strzelenia gola. takiego piłkarza trzeba trzymać na boisku do samego końca
24 marca 2012, 15:34 [cytuj]
ale trzeba przyznać że niepokoi jego postawa. egoizm na boisku i teraz dochodzą jakieś symulowane faule... oj oj
ale trzeba przyznać że niepokoi jego postawa. egoizm na boisku i teraz dochodzą jakieś symulowane faule... oj oj
.upadamy na dno by odbić się od niego.
24 marca 2012, 15:34 [cytuj]
Wytłumaczcie mi decyzje Modricia, to ma być nasz lider 3 minuty do końca Chelsea musi wygrać a ten oddaje strzał z 35 metrów. Teraz Chelsea ma piłkę i może atakować.
Wytłumaczcie mi decyzje Modricia, to ma być nasz lider 3 minuty do końca Chelsea musi wygrać a ten oddaje strzał z 35 metrów. Teraz Chelsea ma piłkę i może atakować
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
24 marca 2012, 15:35 [cytuj]
"Jeśli Brad Friedel jest Clintem Eastwoodem to Huerlo Gomes jest jak Jaś Fasola" hahahahahhahahahha
"Jeśli Brad Friedel jest Clintem Eastwoodem to Huerlo Gomes jest jak Jaś Fasola" hahahahahhahahahha
24 marca 2012, 15:36 [cytuj]
i znowu Bale. i znowu Cahill. Gary jak najbardziej zawodnik meczu
i znowu Bale. i znowu Cahill. Gary jak najbardziej zawodnik meczu
24 marca 2012, 15:37 [cytuj]
Znowu mu sodówka odwala
Znowu mu sodówka odwala
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
Bale zapomniał jak się podaje piłkę, gwiazdeczka!
Bale zapomniał jak się podaje piłkę, gwiazdeczka!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
Bale! Ależ szkoda, Cahill nam mecz zepsuł.
Bale! Ależ szkoda, Cahill nam mecz zepsuł
24 marca 2012, 15:40 [cytuj]
kurwa ,strzelcie to Panowie!
kurwa ,strzelcie to Panowie!
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
Gallas jest niesamowity jak tłuczaczy wszystkim jak część boiska mają pokryć, co grać, prawdziwy kapitan!!!
Gallas jest niesamowity jak tłuczaczy wszystkim jak część boiska mają pokryć, co grać, prawdziwy kapitan!!!
JAK! CO ZA PECH!
JAK! CO ZA PECH!
byliśmy lepsi - szkoda trochę zwycięstwa
byliśmy lepsi - szkoda trochę zwycięstwa
24 marca 2012, 15:41 [cytuj]
Mam wrażenie, że Gareth Bale chce być nowym Cristiano Ronaldo Premier League.
Mam wrażenie, że Gareth Bale chce być nowym Cristiano Ronaldo Premier League
Obiektywnie, jeśli chodzi o naszą grę to bardzo dobry mecz, ale zabrakło szczęścia (skuteczności).
Obiektywnie, jeśli chodzi o naszą grę to bardzo dobry mecz, ale zabrakło szczęścia (skuteczności)
Jestem dumny, ze jestem kibicem takigo klubu jak Tottenham! No i co ze remis, tak tak, Anale przed nami ! Ale to był futbol, bylem od drugiej poowe, ale 70 /30 mowi wszystko ! panowie, pieknie !
Jestem dumny, ze jestem kibicem takigo klubu jak Tottenham! No i co ze remis, tak tak, Anale przed nami ! Ale to był futbol, bylem od drugiej poowe, ale 70 /30 mowi wszystko ! panowie, pieknie !
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
24 marca 2012, 15:42 [cytuj]
szkoda tych wszystkich szans, szkoda jak cholera...
szkoda tych wszystkich szans, szkoda jak cholera
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
Szkoda tych sytuacji , ale rownie dobrze moglobyc gorzej. Chyba mimo wszystko powoli wychodzimy z tego kryzysu. Gralismy o zwyciestwo i zremisowalismy , lepsze to niz grac na remis i przejebac
Szkoda tych sytuacji , ale rownie dobrze moglobyc gorzej. Chyba mimo wszystko powoli wychodzimy z tego kryzysu. Gralismy o zwyciestwo i zremisowalismy , lepsze to niz grac na remis i przejebac
do Ronaldo brakuje mu wiele.
do Ronaldo brakuje mu wiele
24 marca 2012, 15:43 [cytuj]
Mogliśmy przełamać te długą passe bez zwycięstwa na SB, ale szkoda. Miejmy nadzieje teraz zaczną zgarniać po 3 pkt.
Mogliśmy przełamać te długą passe bez zwycięstwa na SB, ale szkoda. Miejmy nadzieje teraz zaczną zgarniać po 3 pkt
<  1  2  3  4  5    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 49 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się