Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham vs Swansea 1.04.2012 r
1 kwietnia 2012, 16:11 [cytuj]
Here's our team v Swansea - Friedel; Walker, Kaboul, Gallas, Assou-Ekotto; Parker, Sandro; van der Vaart, Modric, Bale; Adebayor.

And here are our subs this afternoon - Cudicini, Nelsen, Rose, Lennon, Livermore, Defoe, Saha.

No to jedziemy :) 2-0 dla nas , ostatnio bardzo fajnie graliśmy w tym ustawieniu , a i na ławce jest Aaron gdyby cos poszło nie tak.
Here's our team v Swansea - Friedel; Walker, Kaboul, Gallas, Assou-Ekotto; Parker, Sandro; van der Vaart, Modric, Bale; Adebayor. And here are our subs this afternoon - Cudicini, Nelsen, Rose, Lennon, Livermore, Defoe, Saha. No to jedziemy :) 2-0 dla nas , ostatnio bardzo fajnie graliśmy w tym ustawieniu , a i na ławce jest Aaron gdyby cos poszło nie tak
Come On You Spurs !
1 kwietnia 2012, 16:23 [cytuj]
nie ma Ledleya widze, hm.
nie ma Ledleya widze, hm
1 kwietnia 2012, 16:36 [cytuj]
Nie rozumiem tego zdziwienia brakiem Kinga w składzie, przecież on nigdy nie gra dwóch meczów w tygodniu, poza tym nasza obrona spisała się dobrze z Chelsea więc Harry zostawił tak jak jest. Środek pola trochę bardziej zaskoczył, a może i nie, bo gramy podobną taktyką co z Boltonem. 4-2-3-1 z Modriciem na środku za Ade.
Nie rozumiem tego zdziwienia brakiem Kinga w składzie, przecież on nigdy nie gra dwóch meczów w tygodniu, poza tym nasza obrona spisała się dobrze z Chelsea więc Harry zostawił tak jak jest. Środek pola trochę bardziej zaskoczył, a może i nie, bo gramy podobną taktyką co z Boltonem. 4-2-3-1 z Modriciem na środku za Ade
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
1 kwietnia 2012, 16:53 [cytuj]
Nie dziwie sie brakiem Ledleya, myśle tylko czy musi odpocząć czy znowu jakiś uraz (oby nie.)
Nie dziwie sie brakiem Ledleya, myśle tylko czy musi odpocząć czy znowu jakiś uraz (oby nie.)
1 kwietnia 2012, 16:59 [cytuj]
Rzuć ktoś transmisją najlepiej po polsku i nie DrHTV.
Rzuć ktoś transmisją najlepiej po polsku i nie DrHTV
1 kwietnia 2012, 16:59 [cytuj]
Rzuć ktoś transmisją najlepiej po polsku i nie DrHTV.
Rzuć ktoś transmisją najlepiej po polsku i nie DrHTV
1 kwietnia 2012, 17:10 [cytuj]
Co się dzieje z VdV kiedyś takie piłki trzepotały w siatce
Co się dzieje z VdV kiedyś takie piłki trzepotały w siatce
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
1 kwietnia 2012, 17:11 [cytuj]
Poczatek wyglada jakby nasi pilkarze wczoraj popili.. ospale , masa niedokładnych podań ; o
Poczatek wyglada jakby nasi pilkarze wczoraj popili.. ospale , masa niedokładnych podań ; o
1 kwietnia 2012, 17:14 [cytuj]
moim zdaniem wpadła by do siatki gdyby nie noga obrońcy :)
moim zdaniem wpadła by do siatki gdyby nie noga obrońcy :)
1 kwietnia 2012, 17:15 [cytuj]
Czemu zrezygnowaliśmy zupełnie z dośrorodkowań górą?
1 kwietnia 2012, 17:16 [cytuj]
Buli powiedział/a:

Bo sprzedalismy Croucha? :D haha
Bo sprzedalismy Croucha? :D haha
1 kwietnia 2012, 17:18 [cytuj]
Kurwa gdzie jest naszych dwóch defensywnych pomocników, bo na pewno nie bronią naszej bramki.
Kurwa gdzie jest naszych dwóch defensywnych pomocników, bo na pewno nie bronią naszej bramki
1 kwietnia 2012, 17:20 [cytuj]
Parker na razie jedyny który potrafi odebrać piłkę. Swansea daje nam lekcje pressingu i szanowania piłki!
Parker na razie jedyny który potrafi odebrać piłkę. Swansea daje nam lekcje pressingu i szanowania piłki!
1 kwietnia 2012, 17:21 [cytuj]
0:1 powinno byc, we wlasnym polu karnym miec mniej zawodnikow niz przeciwnik, gratulacje
0:1 powinno byc, we wlasnym polu karnym miec mniej zawodnikow niz przeciwnik, gratulacje
No brawo Rafa !!!
No brawo Rafa !!!
JEST VdV!
W końcu Bale gra jak wcześniej, nie gwiazdorzy na siłę, poszedł lewym skrzydłem, dośrodkowanie i mamy bramkę! Oby tak dalej.
JEST VdV! W końcu Bale gra jak wcześniej, nie gwiazdorzy na siłę, poszedł lewym skrzydłem, dośrodkowanie i mamy bramkę! Oby tak dalej
1 kwietnia 2012, 17:22 [cytuj]
Jest!!
Jest!!
Jest!!
Jest!!
Gooool!!! Zjebałem Rafe i zaraz zamknął mi usta muszę częściej to robić!!!
Gooool!!! Zjebałem Rafe i zaraz zamknął mi usta muszę częściej to robić!!!
1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 45 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się