Forum dyskusyjne
1 kwietnia 2012, 17:49 [cytuj]
Mogło być 2:0 do szatni, szkoda. Ostatnia akcja i znowu pokaz szybkości Bale'a, w końcu Walijczykowi się w głowie poukładało, oby nie tylko na tę jedną połową, ani nawet na drugą, ale na całe życie ;p
Mogło być 2:0 do szatni, szkoda. Ostatnia akcja i znowu pokaz szybkości Bale'a, w końcu Walijczykowi się w głowie poukładało, oby nie tylko na tę jedną połową, ani nawet na drugą, ale na całe życie ;p
1 kwietnia 2012, 17:50 [cytuj]
Swietna akcja , Bale wkoncu robi to co powinnien , szkoda ze nie bylo strzalu tylko
Swietna akcja , Bale wkoncu robi to co powinnien , szkoda ze nie bylo strzalu tylko
1 kwietnia 2012, 17:50 [cytuj]
To jest właśnie jest bolączka Modricia nie ma piłki wykończającej, świetnie rozgrywa ale jak przychodzi do sytuacji podbramkowej to podejmuje złe decyzje, albo wykonanie ma sporo do życzenia. Powinno być 2-0 i jestem trochę wkurwiony mimo że zagraliśmy całkiem przyzwoicie!
To jest właśnie jest bolączka Modricia nie ma piłki wykończającej, świetnie rozgrywa ale jak przychodzi do sytuacji podbramkowej to podejmuje złe decyzje, albo wykonanie ma sporo do życzenia. Powinno być 2-0 i jestem trochę wkurwiony mimo że zagraliśmy całkiem przyzwoicie!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
1 kwietnia 2012, 17:51 [cytuj]
w końcu walczą, co Parker robi to ja nie mam pytań!!
w końcu walczą, co Parker robi to ja nie mam pytań!!
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
1 kwietnia 2012, 17:52 [cytuj]
Dokładnie, świetna postawa Parkera, aż miło się patrzy na jego waleczność i niesamowite odbiory. Przyzwyczaił nas już do pewnego poziomu, ale dzisiaj gra naprawdę wyśmienicie.
Dokładnie, świetna postawa Parkera, aż miło się patrzy na jego waleczność i niesamowite odbiory. Przyzwyczaił nas już do pewnego poziomu, ale dzisiaj gra naprawdę wyśmienicie
1 kwietnia 2012, 17:54 [cytuj]
Pierwsza połowa bardzo ładna, mamy dużo przechwytów w środku pola i chyba pod każdym względem jesteśmy dziś lepsi od Swansea. Ładna bramka Rafy. Szkoda, że Modrić nie podawał tylko strzelał(co wyszło mu fatalnie). Bale gra bardzo przyzwoicie, co mi się podoba. Oby tak dalej to druga bramka z naszej strony padnie na pewno.
Pierwsza połowa bardzo ładna, mamy dużo przechwytów w środku pola i chyba pod każdym względem jesteśmy dziś lepsi od Swansea. Ładna bramka Rafy. Szkoda, że Modrić nie podawał tylko strzelał(co wyszło mu fatalnie). Bale gra bardzo przyzwoicie, co mi się podoba. Oby tak dalej to druga bramka z naszej strony padnie na pewno
1 kwietnia 2012, 18:03 [cytuj]
Poratujcie linkiem z dobrą jakością...
Poratujcie linkiem z dobrą jakością... ;)
1 kwietnia 2012, 18:05 [cytuj]
Ja klasycznie meczyki.pl i realtvsport.
Ja klasycznie meczyki.pl i realtvsport
1 kwietnia 2012, 18:05 [cytuj]
http://atomo.tv/?page_id=128
jakość nie powala, ale nie tnie i da się oglądać
http://atomo.tv/?page_id=128
jakość nie powala, ale nie tnie i da się oglądać
1 kwietnia 2012, 18:07 [cytuj]
@wersus, dzięki, tyle, że stronka ma wirusika
@wersus, dzięki, tyle, że stronka ma wirusika ;)
1 kwietnia 2012, 18:08 [cytuj]
Cudownie Rafa przytrzymał tą piłkę brawo za waleczność!
Cudownie Rafa przytrzymał tą piłkę brawo za waleczność!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
1 kwietnia 2012, 18:10 [cytuj]
Friedel! Ależ nam dupę poratował...
Friedel! Ależ nam dupę poratował
Ale to Friedel wyjął!!
Ale to Friedel wyjął!!
Kurwa ale mielismy farta
Kurwa ale mielismy farta
Świetnie Brad Friedel, ale się wyciągnął!
Świetnie Brad Friedel, ale się wyciągnął!
1 kwietnia 2012, 18:11 [cytuj]
Friedel klasa sama w sobie
Friedel klasa sama w sobie
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
Trzeba odzyskac srodek
Trzeba odzyskac srodek
Świetny wślizg Gallasa, ależ Francuz robi różnicę w ostatnich meczach.
Świetny wślizg Gallasa, ależ Francuz robi różnicę w ostatnich meczach
1 kwietnia 2012, 18:13 [cytuj]
szarib powiedział/a:
Kurwa ale mielismy farta
Nie mieliśmy farta, mieliśmy Friedela!
Nie mieliśmy farta, mieliśmy Friedela!
1 kwietnia 2012, 18:14 [cytuj]
Sandro do zmiany
Sandro do zmiany