Forum dyskusyjne
7 kwietnia 2012, 12:59 [cytuj]
Team news is in - and we're unchanged.
STARTING LINE-UP
Friedel; Walker, Gallas, Kaboul, Assou-Ekotto; Parker, Modric, Sandro; Van der Vaart, Adebayor, Bale.
SUBS
Cudicini, Nelsen, Kranjcar, Lennon, Livermore, Defoe, Saha.
zwycięskiego składu się nie zmienia.. ale liczyłem na Lennona
Team news is in - and we're unchanged.
STARTING LINE-UP
Friedel; Walker, Gallas, Kaboul, Assou-Ekotto; Parker, Modric, Sandro; Van der Vaart, Adebayor, Bale.
SUBS
Cudicini, Nelsen, Kranjcar, Lennon, Livermore, Defoe, Saha.
zwycięskiego składu się nie zmienia.. ale liczyłem na Lennona
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
7 kwietnia 2012, 13:01 [cytuj]
AZZA OD 60 MIN
AZZA OD 60 MIN:cwaniak:
E.F.E.N.D.I.
7 kwietnia 2012, 13:07 [cytuj]
Znowu brak Ledleya?
Znowu brak Ledleya?
7 kwietnia 2012, 13:10 [cytuj]
Jakby nie szło, na zmiany Lennon i Defoe. Przy korzystnym wyniku może Livermore?
Jakby nie szło, na zmiany Lennon i Defoe. Przy korzystnym wyniku może Livermore?
7 kwietnia 2012, 13:11 [cytuj]
czemu ma grać King który zjebał 2 mecze pod rząd a nie Gallas który zagrał dwa razy poprawnie?
czemu ma grać King który zjebał 2 mecze pod rząd a nie Gallas który zagrał dwa razy poprawnie?
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
7 kwietnia 2012, 13:13 [cytuj]
Ale brak go nawet na ławce. A do Nelsena sie nie przekonam.
Ale brak go nawet na ławce. A do Nelsena sie nie przekonam
7 kwietnia 2012, 13:15 [cytuj]
Zolter, ale Ty nie musisz się przekonywać do Nelsena. Najważniejsze, że koledzy z drużyny i manager się do niego przekonali...
Zolter, ale Ty nie musisz się przekonywać do Nelsena. Najważniejsze, że koledzy z drużyny i manager się do niego przekonali
Can't Smile Without You!!!
7 kwietnia 2012, 13:19 [cytuj]
No i trudno, dla mnie w hierarchi King stoi najwyżej, nawet mimo ostatnich dość słabych występów. W takich sprawach nie jestem i nie byłem obiektywny i przez takie myślenie na managera właśnie sie nie nadaje.
PS: jakas transmisja, bo mi nic nie działa, lecą wszedzie jakieś skróty.
No i trudno, dla mnie w hierarchi King stoi najwyżej, nawet mimo ostatnich dość słabych występów. W takich sprawach nie jestem i nie byłem obiektywny i przez takie myślenie na managera właśnie sie nie nadaje.
PS: jakas transmisja, bo mi nic nie działa, lecą wszedzie jakieś skróty
7 kwietnia 2012, 13:25 [cytuj]
Każdy ma prawo do własnego zdania...
Każdy ma prawo do własnego zdania
Can't Smile Without You!!!
7 kwietnia 2012, 13:36 [cytuj]
Gallasa doświadczenie jest nam potrzebne w końcówce sezonu. Podobało mi się co mówił że będziemy zmęczeni latem a teraz nie ma co narzekać tylko trzeba sie skupić na wygrywaniu
Gallasa doświadczenie jest nam potrzebne w końcówce sezonu. Podobało mi się co mówił że będziemy zmęczeni latem a teraz nie ma co narzekać tylko trzeba sie skupić na wygrywaniu
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
7 kwietnia 2012, 13:40 [cytuj]
O ku..a Rosłoń komentuje czyli będzie wszystko na korzyść Sunderlandu, każda decyzja powinna być dla nich, a każdy upadek Bale to symulacja, nie przepraszam on to nazywa zbrodnią
O ku..a Rosłoń komentuje czyli będzie wszystko na korzyść Sunderlandu, każda decyzja powinna być dla nich, a każdy upadek Bale to symulacja, nie przepraszam on to nazywa zbrodnią :blee:
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
7 kwietnia 2012, 13:42 [cytuj]
Sędziuje Chris Foy, ja pierdole nie mogło być gorzej!
Sędziuje Chris Foy, ja pierdole nie mogło być gorzej!
7 kwietnia 2012, 13:42 [cytuj]
Skład jak najbardziej ok, podoba mi się wizja Lennona wchodzącego "na podmęczonego rywala"

Czeka nas szalenie trudne spotkanie, ale jeśli drużyna myśli poważnie o podium to trzeba wygrywać także takie mecze, nie ma co się oglądać na wyniki Arsenalu tylko konsekwentnie grać swoje ... must win game, teoretycznie rzecz biorąc Arsenal ma jutro znacznie trudniejsze zadanie ale 3 punkty są jak najbardziej w ich zasięgu...
Skład jak najbardziej ok, podoba mi się wizja Lennona wchodzącego "na podmęczonego rywala" :) Czeka nas szalenie trudne spotkanie, ale jeśli drużyna myśli poważnie o podium to trzeba wygrywać także takie mecze, nie ma co się oglądać na wyniki Arsenalu tylko konsekwentnie grać swoje ... must win game, teoretycznie rzecz biorąc Arsenal ma jutro znacznie trudniejsze zadanie ale 3 punkty są jak najbardziej w ich zasięgu
7 kwietnia 2012, 13:44 [cytuj]
Sedzia i komentator, super...
Sedzia i komentator, super
7 kwietnia 2012, 13:45 [cytuj]
Chris Foy...
Chris Foy
7 kwietnia 2012, 13:55 [cytuj]
Ale BAE sie z nim bawił
Ale BAE sie z nim bawił
7 kwietnia 2012, 13:56 [cytuj]
hahaaha zabawa BAE w rogu

juz zaczelo sie wjezdzanie na bale..
hahaaha zabawa BAE w rogu :rotfl: juz zaczelo sie wjezdzanie na bale
7 kwietnia 2012, 13:56 [cytuj]
Kurwa znowu o tym symulowaniu, nie mogą dać innego komentatora.
Kurwa znowu o tym symulowaniu, nie mogą dać innego komentatora
7 kwietnia 2012, 13:57 [cytuj]
Nie mówiłem że Rosłoń będzie pierdolił głupoty, najczęściej karany za udawanie Gareth Bale!? Żadnej kartki nie dostał za symulacje ty pseudokibicu Arsenalu
Nie mówiłem że Rosłoń będzie pierdolił głupoty, najczęściej karany za udawanie Gareth Bale!? Żadnej kartki nie dostał za symulacje ty pseudokibicu Arsenalu
7 kwietnia 2012, 13:58 [cytuj]
Widze że dobrze zrobiłem wybierajac transmisje z angielskim komentarzem.
Widze że dobrze zrobiłem wybierajac transmisje z angielskim komentarzem