Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Sunderland vs Tottenham 07.04.2012r
7 kwietnia 2012, 13:58 [cytuj]
Gadał też na początku, że nie strzeliliśmy żadnego gola ze stałego fragmentu gry. To co było tydzień temu ze Swansea ?!
Gadał też na początku, że nie strzeliliśmy żadnego gola ze stałego fragmentu gry. To co było tydzień temu ze Swansea ?!
7 kwietnia 2012, 14:00 [cytuj]
cienki ten Sandro...
cienki ten Sandro
7 kwietnia 2012, 14:01 [cytuj]
Była reka, powinnien być dla nas karny chyba.
Była reka, powinnien być dla nas karny chyba
Zagranie ręką, gówno a nie na ciele by się zatrzymała, w siatce by się zatrzymała. Ale stronniczy komentarz, nie da się słuchać
Zagranie ręką, gówno a nie na ciele by się zatrzymała, w siatce by się zatrzymała. Ale stronniczy komentarz, nie da się słuchać
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
no to sie zaczelo... wlasciwie to pan Foy zaczal... nawet slepy by ta reke zauwazyl.
no to sie zaczelo... wlasciwie to pan Foy zaczal... nawet slepy by ta reke zauwazyl
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
7 kwietnia 2012, 14:02 [cytuj]
sop://broker.sopcast.com:3912/106723 - polecam Bloodzeeda, transmisja w HD, SkySports.
sop://broker.sopcast.com:3912/106723 - polecam Bloodzeeda, transmisja w HD, SkySports
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
7 kwietnia 2012, 14:02 [cytuj]
Ale Sandro daje dupy, cały czas oddaje piłkę!
Ale Sandro daje dupy, cały czas oddaje piłkę!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
7 kwietnia 2012, 14:03 [cytuj]
Sandro robi dzisiaj dziwne błędy. Za krótkie podania :S.
Sandro robi dzisiaj dziwne błędy. Za krótkie podania :S
7 kwietnia 2012, 14:03 [cytuj]
WYJEBAĆ SANDRO!
WYJEBAĆ SANDRO!
7 kwietnia 2012, 14:09 [cytuj]
Kurwa nie mogę słuchać tego jebanego komentatora. Robi z Bale'a Busquetsa za to, że Walijczyk w ciągu całego sezonu zanurkował dwa albo trzy razy. Nie pamiętam ani jednej sytuacji ponadto, żeby Bale symulował faul i był ZNOSZONY NA NOSZACH Z BOISKA. Co za bzdury.
Kurwa nie mogę słuchać tego jebanego komentatora. Robi z Bale'a Busquetsa za to, że Walijczyk w ciągu całego sezonu zanurkował dwa albo trzy razy. Nie pamiętam ani jednej sytuacji ponadto, żeby Bale symulował faul i był ZNOSZONY NA NOSZACH Z BOISKA. Co za bzdury
7 kwietnia 2012, 14:11 [cytuj]
ratunkuuu sopcast mi nie działa , dajcie jakiegoś linka plissss!!!
ratunkuuu sopcast mi nie działa , dajcie jakiegoś linka plissss!!!
7 kwietnia 2012, 14:12 [cytuj]
Jak napisać skargę do władz C+ na tego Rosłonia, może wtedy nie będzie komentował naszych meczy!
Jak napisać skargę do władz C+ na tego Rosłonia, może wtedy nie będzie komentował naszych meczy!
7 kwietnia 2012, 14:14 [cytuj]
Dobry pomysł z skargą, stronniczy komentator to jedna z najgorszych rzeczy(?) podcząs oglądania meczów. Tymczasem o 3 pkt bedzie cieżko z tego co widze, baaardzo ciężko.
Dobry pomysł z skargą, stronniczy komentator to jedna z najgorszych rzeczy(?) podcząs oglądania meczów. Tymczasem o 3 pkt bedzie cieżko z tego co widze, baaardzo ciężko
7 kwietnia 2012, 14:14 [cytuj]
Ja oglądam w Englisz od Blodzeeda i jest spokój :)
Ja oglądam w Englisz od Blodzeeda i jest spokój :)
7 kwietnia 2012, 14:19 [cytuj]
Ja pierrrrdole Sandro...
Ja pierrrrdole Sandro
7 kwietnia 2012, 14:19 [cytuj]
Co ten Sandro robi?!
Co ten Sandro robi?!
7 kwietnia 2012, 14:20 [cytuj]
Sandro do zmiany [*]
Sandro do zmiany [*]
7 kwietnia 2012, 14:20 [cytuj]
Roslon kiedys byl za slaby by grac w Legii to zostal komentatoren, co mu wychodzi jeszcze gorzej.
Roslon kiedys byl za slaby by grac w Legii to zostal komentatoren, co mu wychodzi jeszcze gorzej
7 kwietnia 2012, 14:21 [cytuj]
Sandro jakiś spięty dziś, wszystkie piłki wali na oślep
Sandro jakiś spięty dziś, wszystkie piłki wali na oślep
7 kwietnia 2012, 14:22 [cytuj]
Parker... ja bym za to podyktował wapno. A Bale się zapędził. Niech idzie na swoje skrzydło.
Parker... ja bym za to podyktował wapno. A Bale się zapędził. Niech idzie na swoje skrzydło
<  1  2  3  4  5    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 160 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się