Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Sunderland vs Tottenham 07.04.2012r
7 kwietnia 2012, 14:25 [cytuj]
No, mim zdaniem, nie ma i za Chiny nie będzie łatwiej. Twardy orzech do zgryzienia, ale stawiam optymistycznie na 2:0 dla nas. COME ON YOU SPURS ! :brawo:
No, mim zdaniem, nie ma i za Chiny nie będzie łatwiej. Twardy orzech do zgryzienia, ale stawiam optymistycznie na 2:0 dla nas. COME ON YOU SPURS ! :brawo:
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
7 kwietnia 2012, 14:27 [cytuj]
OMG co ten Parker robi? :/ Podaje ciągle do przeciwników.
OMG co ten Parker robi? :/ Podaje ciągle do przeciwników
7 kwietnia 2012, 14:27 [cytuj]
dawac Azze na druga polowe i jakas pomoc dla Ade w srodku..
dawac Azze na druga polowe i jakas pomoc dla Ade w srodku
7 kwietnia 2012, 14:29 [cytuj]
Luka Modrić gra dziś świetne zawody, Ekotto zrobił więcej w ataku niż on!
Luka Modrić gra dziś świetne zawody, Ekotto zrobił więcej w ataku niż on!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
7 kwietnia 2012, 14:33 [cytuj]
widze że BAE prowadzi ataki
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
Kurwa Bale znowu biega w środku, zamiast rozciągać do skrzydła.
Kurwa Bale znowu biega w środku, zamiast rozciągać do skrzydła
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
7 kwietnia 2012, 14:37 [cytuj]
Nie ma co się podpalać za bardzo, nie możemy tego przegrać, jeden punkt to nie trzy, ale nadal daje nam przewagę nad Analami.
Nie ma co się podpalać za bardzo, nie możemy tego przegrać, jeden punkt to nie trzy, ale nadal daje nam przewagę nad Analami
7 kwietnia 2012, 14:38 [cytuj]
Dobry mecz w wykonaniu kogutów. Nie ma dużo bezsensownych długich podań, które nie dochodzą do adresata natomiast jest dużo składnych akcji. Tylko niektórzy nie wytrzymują tempa- Sandro
Dobry mecz w wykonaniu kogutów. Nie ma dużo bezsensownych długich podań, które nie dochodzą do adresata natomiast jest dużo składnych akcji. Tylko niektórzy nie wytrzymują tempa- Sandro
7 kwietnia 2012, 14:40 [cytuj]
Azza w drugiej połowie by się przydał. Ale najważniejsze to załapać spokój
Azza w drugiej połowie by się przydał. Ale najważniejsze to załapać spokój
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
7 kwietnia 2012, 14:48 [cytuj]
Na razie jest hujowo - nie było jeszcze ataku żebyśmy nie mieli do przejścia 9 - 10 piłkarzy Sund --- do tego Foj drukarz p.erd.lony:zly:
Na razie jest hujowo - nie było jeszcze ataku żebyśmy nie mieli do przejścia 9 - 10 piłkarzy Sund --- do tego Foj drukarz p.erd.lony:zly:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
7 kwietnia 2012, 14:54 [cytuj]
Co ten Sandro robi
Co ten Sandro robi
7 kwietnia 2012, 14:54 [cytuj]
O'Neill mądrze ich ustawił na własnej połowie nie dają nam miejsca do rozgrywania piłek i Bale nie ma gdzie się rozpędzić. Sandro znowu strata. Daj Redknapp Jake!
O'Neill mądrze ich ustawił na własnej połowie nie dają nam miejsca do rozgrywania piłek i Bale nie ma gdzie się rozpędzić. Sandro znowu strata. Daj Redknapp Jake!
7 kwietnia 2012, 14:59 [cytuj]
Po cholerę Modrić grał do tyłu w polu karnym?
Po cholerę Modrić grał do tyłu w polu karnym?
7 kwietnia 2012, 15:00 [cytuj]
Jedno zejście do boku Bale i już jest zagrożenie. Modrić ma paniczny strach przed zdobywaniem bramek
Jedno zejście do boku Bale i już jest zagrożenie. Modrić ma paniczny strach przed zdobywaniem bramek
7 kwietnia 2012, 15:00 [cytuj]
Dawać tu Lennona, Defoe i Sahe !
Dawać tu Lennona, Defoe i Sahe !
7 kwietnia 2012, 15:06 [cytuj]
Sandro bez sensu, ale ten Kot też przyaktorzył konkretnie.
Sandro bez sensu, ale ten Kot też przyaktorzył konkretnie
7 kwietnia 2012, 15:06 [cytuj]
Sandro bez sensu, ale ten Kot też przyaktorzył konkretnie.
Sandro bez sensu, ale ten Kot też przyaktorzył konkretnie
7 kwietnia 2012, 15:07 [cytuj]
Sandro natychmiast do zmiany
Sandro natychmiast do zmiany
7 kwietnia 2012, 15:07 [cytuj]
jednak czas juz zdjac Sandro Harry.
jednak czas juz zdjac Sandro Harry
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
<  1  2  3  4  5    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 149 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się