Forum dyskusyjne
7 kwietnia 2012, 15:40 [cytuj]
nie ma co zrzucać winy na sędziego, graliśmy dziś jak ostatnie sieroty, niemoc była widoczna gołym okiem, właśnie tak się traci podium
nie ma co zrzucać winy na sędziego, graliśmy dziś jak ostatnie sieroty, niemoc była widoczna gołym okiem, właśnie tak się traci podium ;)
7 kwietnia 2012, 15:41 [cytuj]
Liczę na Szejków jutro.
Liczę na Szejków jutro
7 kwietnia 2012, 15:42 [cytuj]
Piłkarz atakujący Bale'a, uderzył na początku piłkę, ale to było na tyle brutalne wejście, że mógł, a nawet powinien wyrzucić zawodnika z boiska, za wejście, które mogło się skończyć złamaniem Pepe dostał czerwoną kartkę na Alvesu. Nie rozumiem absolutnie decyzji sędziego.
Piłkarz atakujący Bale'a, uderzył na początku piłkę, ale to było na tyle brutalne wejście, że mógł, a nawet powinien wyrzucić zawodnika z boiska, za wejście, które mogło się skończyć złamaniem Pepe dostał czerwoną kartkę na Alvesu. Nie rozumiem absolutnie decyzji sędziego
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
7 kwietnia 2012, 15:43 [cytuj]
Słaby mecz, teraz musi wygrać Man City i wtedy my musimy wygrać resztę meczy do końca sezonu. Łatwo nie będzie bo kilka drużyn z którymi gramy walczy o życie, a wtedy zawsze zdarzają się niespodzianki
Słaby mecz, teraz musi wygrać Man City i wtedy my musimy wygrać resztę meczy do końca sezonu. Łatwo nie będzie bo kilka drużyn z którymi gramy walczy o życie, a wtedy zawsze zdarzają się niespodzianki
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
7 kwietnia 2012, 15:44 [cytuj]
Kurwa gramy jak pizdy. 92 minuta a bramkarz sunderlandu prowadzi sobie przez pół minuty piłke nieatakowany. 95 minuta i parker podaje do bramkarza nieatakowany. Jakby zliczyć to pewnie z 15 albo 20 minut w ciagu tej połowy graliśmy sobie na swojej połowie wszerz. A jak nam sie nudziło to długa piłka z pominięciem drugiej linii do bramkarza przeciwników. Zero ruchu bez piłki, biega tylko ten co akurat ją ma przy nodze, a czasami jemu się nawet nie chce więc sobie stoi i chuj wie na co czeka. Tempo tego meczu było żałosne! Już mi sie tego gównianego meczu nie chciało oglądać na koniec bo to jest kurwa skandal jak można miec tak total;nie wyjabane na wynik jak nasi piłkarze w tym meczu. ZERO AMBICJI!
Kurwa gramy jak pizdy. 92 minuta a bramkarz sunderlandu prowadzi sobie przez pół minuty piłke nieatakowany. 95 minuta i parker podaje do bramkarza nieatakowany. Jakby zliczyć to pewnie z 15 albo 20 minut w ciagu tej połowy graliśmy sobie na swojej połowie wszerz. A jak nam sie nudziło to długa piłka z pominięciem drugiej linii do bramkarza przeciwników. Zero ruchu bez piłki, biega tylko ten co akurat ją ma przy nodze, a czasami jemu się nawet nie chce więc sobie stoi i chuj wie na co czeka. Tempo tego meczu było żałosne! Już mi sie tego gównianego meczu nie chciało oglądać na koniec bo to jest kurwa skandal jak można miec tak total;nie wyjabane na wynik jak nasi piłkarze w tym meczu. ZERO AMBICJI!
7 kwietnia 2012, 15:46 [cytuj]
mosaj powiedział/a:
nie ma co zrzucać winy na sędziego, graliśmy dziś jak ostatnie sieroty, niemoc była widoczna gołym okiem, właśnie tak się traci podium

Zobacz co grał Sunderland, rzadko więcej niż 3 piłkarzy opuszczało własną połowę. Skupili się na przeszkadzaniu nam i niestety im to wyszło. W sumie to mieliśmy tylko jedną sytuację do strzelenia gola i Rafa trochę słabo się zachował.
Zobacz co grał Sunderland, rzadko więcej niż 3 piłkarzy opuszczało własną połowę. Skupili się na przeszkadzaniu nam i niestety im to wyszło. W sumie to mieliśmy tylko jedną sytuację do strzelenia gola i Rafa trochę słabo się zachował
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
7 kwietnia 2012, 15:49 [cytuj]
Varba masz rację Sunderland bronił się całym zespołem, ale ja mam podobne odczucia jak Walu brak widocznego zaangażowania i woli walki. Jeden walczy reszta się patrzy jakby w głowach mieli jeden punkt to dla nas wystarczająco
Varba masz rację Sunderland bronił się całym zespołem, ale ja mam podobne odczucia jak Walu brak widocznego zaangażowania i woli walki. Jeden walczy reszta się patrzy jakby w głowach mieli jeden punkt to dla nas wystarczająco
7 kwietnia 2012, 15:55 [cytuj]
A no i przepraszam za przekleństwa ale to i tak było lagodnie w porównaniu z tym co sobie pod nosem mówiłem -.-
A no i przepraszam za przekleństwa ale to i tak było lagodnie w porównaniu z tym co sobie pod nosem mówiłem -.-
7 kwietnia 2012, 15:55 [cytuj]
Varba, zgadzam się z Twoją opinią odnośnie gry Sunderlandu, okropnie się to oglądało, ale ... naszych oglądało się równie kiepsko, w zasadzie Walu dosadniej ujął to, co myślę na temat naszej postawy w tym meczu ... Parker kopiący do bramkarza w końcówce meczu? Bez jaj ...
Varba, zgadzam się z Twoją opinią odnośnie gry Sunderlandu, okropnie się to oglądało, ale ... naszych oglądało się równie kiepsko, w zasadzie Walu dosadniej ujął to, co myślę na temat naszej postawy w tym meczu ... Parker kopiący do bramkarza w końcówce meczu? Bez jaj
7 kwietnia 2012, 16:00 [cytuj]
Z taką grą Sunderlandu powinniśmy grać o zwycięstwo, ale zachowanie Parkera w ostatniej minucie udowodniło, że na zwycięstwie nam nie zależało.
Z taką grą Sunderlandu powinniśmy grać o zwycięstwo, ale zachowanie Parkera w ostatniej minucie udowodniło, że na zwycięstwie nam nie zależało
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
7 kwietnia 2012, 16:29 [cytuj]
Zapraszamy do obejrzenia skrótu meczu:
http://fbhl.pl/sunderland-00-tottenham-hotspur-07-04-2012/
Zapraszamy do obejrzenia skrótu meczu:
http://fbhl.pl/sunderland-00-tottenham-hotspur-07-04-2012/
Codzienna dawka najlepszych skrótów tylko na naszym fanpage'u! http://www.facebook.com/footballhl