Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham - Norwich @ 16.00
9 kwietnia 2012, 12:14 [cytuj]
Nie ma co się oszukiwać, wczoraj Arsenal wygrał i uciekł na 2 punkty, Chelsea dogoniła nas na 3 i dzisiejszy mecz musimy wygrać jeżeli chcemy walczyć o 3 miejsce. Prawdopodobne jest, że na koniec sezonu możemy mieć taką samą ilość punktów jak anale więc dobrze by było powalczyć o bilans bramkowy bo mamy tylko o 2 bramki gorszy niż oni, dzisiaj jest ku temu mecz, gramy z beniaminkiem który byt w przyszłym sezonie mają zapewniony, więc grają żeby grać, my mamy nóż na gardle więc jest szansa aby się postarać i wygrać jakieś 3-0 tym bardziej, że gramy u siebie. Liczę na Ade I Sahe z przodu i grę jak za czasów kiedy Newcastle nas odwiedziło.
Nie ma co się oszukiwać, wczoraj Arsenal wygrał i uciekł na 2 punkty, Chelsea dogoniła nas na 3 i dzisiejszy mecz musimy wygrać jeżeli chcemy walczyć o 3 miejsce. Prawdopodobne jest, że na koniec sezonu możemy mieć taką samą ilość punktów jak anale więc dobrze by było powalczyć o bilans bramkowy bo mamy tylko o 2 bramki gorszy niż oni, dzisiaj jest ku temu mecz, gramy z beniaminkiem który byt w przyszłym sezonie mają zapewniony, więc grają żeby grać, my mamy nóż na gardle więc jest szansa aby się postarać i wygrać jakieś 3-0 tym bardziej, że gramy u siebie. Liczę na Ade I Sahe z przodu i grę jak za czasów kiedy Newcastle nas odwiedziło
9 kwietnia 2012, 15:15 [cytuj]
Here's our team v Norwich - Friedel; Walker, Kaboul, King, Assou-Ekotto; Lennon, Livermore, Modric, Bale; Defoe, Saha.

And here are our subs today - Cudicini, Nelsen, Rose, Kranjcar, Sandro, Adebayor, van der Vaart.
Here's our team v Norwich - Friedel; Walker, Kaboul, King, Assou-Ekotto; Lennon, Livermore, Modric, Bale; Defoe, Saha. And here are our subs today - Cudicini, Nelsen, Rose, Kranjcar, Sandro, Adebayor, van der Vaart
9 kwietnia 2012, 15:20 [cytuj]
Cieszy obecność Azzy w wyjściowej 11-stce . Ciekawe jak zaprezentuje sie duet Defoe-Saha .Mysle że inny scenariusz niż 3 pkt nie wchodzi w gre .COME ON SPURS !
Cieszy obecność Azzy w wyjściowej 11-stce . Ciekawe jak zaprezentuje sie duet Defoe-Saha .Mysle że inny scenariusz niż 3 pkt nie wchodzi w gre .COME ON SPURS !
9 kwietnia 2012, 15:21 [cytuj]
A co z Parkerem ? zawieszony czy jakiś drobny uraz ?
A co z Parkerem ? zawieszony czy jakiś drobny uraz ?
9 kwietnia 2012, 15:26 [cytuj]
must win game ...
must win game
9 kwietnia 2012, 15:52 [cytuj]
Parker musi odpocząć ma swoje lata. Martwi mnie duet Defoe - Saha bo słabo wygląda nasz atak bez Adebayora wolałbym jakby zaczynał mecz potem ewentualnie został zmieniony
Parker musi odpocząć ma swoje lata. Martwi mnie duet Defoe - Saha bo słabo wygląda nasz atak bez Adebayora wolałbym jakby zaczynał mecz potem ewentualnie został zmieniony
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
9 kwietnia 2012, 15:53 [cytuj]
Dajcie jakiś link ...
Dajcie jakiś link
9 kwietnia 2012, 15:59 [cytuj]
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=150772&part=sports
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=150772&part=sports
9 kwietnia 2012, 16:00 [cytuj]
Bloodzeed nie dziala?
Bloodzeed nie dziala?
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
9 kwietnia 2012, 16:01 [cytuj]
uuu, moje marzenie sie spelnilo Defoe w pierwszej XI i do tego Saha, bedzie ciekawie :)
uuu, moje marzenie sie spelnilo Defoe w pierwszej XI i do tego Saha, bedzie ciekawie :)
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
9 kwietnia 2012, 16:06 [cytuj]
Wygrac mamy ! Ciekawie wygląda atak, oby zadziałało..
Wygrac mamy ! Ciekawie wygląda atak, oby zadziałało
To dare is to do.
9 kwietnia 2012, 16:06 [cytuj]
Wczoraj głównie zależało tym co weszli z ławki, czyli JD i Lennon'owi, mam nadzieje że dzisiaj bedzie tak samo.
Wczoraj głównie zależało tym co weszli z ławki, czyli JD i Lennon'owi, mam nadzieje że dzisiaj bedzie tak samo
9 kwietnia 2012, 16:11 [cytuj]
Ja pierdziele, co za błąd...
Ja pierdziele, co za błąd
9 kwietnia 2012, 16:13 [cytuj]
NO I PIĘKNIE KURWA.
NO I PIĘKNIE KURWA
kurcze groźne te ich wrzutki
kurcze groźne te ich wrzutki
WTF
WTF
1:0 !!... da norwich !
1:0 !!... da norwich !
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
Co ja kibicuje...tott kurwa..;/
Co ja kibicuje...tott kurwa..;/
To dare is to do.
ja pierdole
ja pierdole
9 kwietnia 2012, 16:14 [cytuj]
kurwa jego mac...
kurwa jego mac
1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 135 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się