Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham - Norwich @ 16.00
9 kwietnia 2012, 16:34 [cytuj]
Gdzie jest Adebayor, nie mogę patrzeć na te cioty z przodu
Gdzie jest Adebayor, nie mogę patrzeć na te cioty z przodu
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
A kto dal pile? Jake :) King do zmiany, juz 7 bledow naliczylem
A kto dal pile? Jake :) King do zmiany, juz 7 bledow naliczylem
Świetnie Friedel i równie świetnie Bale się zastawiał przy linii bocznej o tej akcji Norwich
Świetnie Friedel i równie świetnie Bale się zastawiał przy linii bocznej o tej akcji Norwich
9 kwietnia 2012, 16:35 [cytuj]
Zawsze mówiłem, że Livermore to wielki talent!!!
Zawsze mówiłem, że Livermore to wielki talent!!!
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
9 kwietnia 2012, 16:37 [cytuj]
Jak dla mnie Jake już od dawna powinien mieć pierwszeństwo przed Sandro ;) jako zmiennik Parkera
Jak dla mnie Jake już od dawna powinien mieć pierwszeństwo przed Sandro ;) jako zmiennik Parkera
9 kwietnia 2012, 16:44 [cytuj]
Oby nic poważnego nie było z Kaboulem...
Oby nic poważnego nie było z Kaboulem
9 kwietnia 2012, 16:45 [cytuj]
Witamy dziadka Nelsena
Witamy dziadka Nelsena
9 kwietnia 2012, 16:45 [cytuj]
Co jest, Kaboul?
Co jest, Kaboul?
9 kwietnia 2012, 16:46 [cytuj]
Nelsen... Boze ,tylko nie to...
Nelsen... Boze ,tylko nie to
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
9 kwietnia 2012, 16:46 [cytuj]
Zajebiscie dwoch wolny dziadkow bez formy na obronie mamy
Zajebiscie dwoch wolny dziadkow bez formy na obronie mamy
9 kwietnia 2012, 16:47 [cytuj]
Bez formy to jest King, Nelsen ostatnio nawet dawał rade
Bez formy to jest King, Nelsen ostatnio nawet dawał rade
9 kwietnia 2012, 16:48 [cytuj]
Jak Nelsen dziś sie dobrze pokaże, chyba sie do niego przekonam. Niech znowu strzeli z bani.
Jak Nelsen dziś sie dobrze pokaże, chyba sie do niego przekonam. Niech znowu strzeli z bani
9 kwietnia 2012, 16:49 [cytuj]
Po przerwie koniecznie Ade musi wejsc i modlic sie aby King sie ogarnal
Po przerwie koniecznie Ade musi wejsc i modlic sie aby King sie ogarnal
9 kwietnia 2012, 16:51 [cytuj]
Adebayor za Sahe, i módlmy się by nasze "dziadki" w obronie nie myliły się już więcej, podanie Jake to najlepszy komentarz odnośnie tego o czym mówiłem ostatnio, że Parker w ofensywie nie daje tego co powinien gracz na jego poziomie.
Adebayor za Sahe, i módlmy się by nasze "dziadki" w obronie nie myliły się już więcej, podanie Jake to najlepszy komentarz odnośnie tego o czym mówiłem ostatnio, że Parker w ofensywie nie daje tego co powinien gracz na jego poziomie
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
9 kwietnia 2012, 16:52 [cytuj]
:brawo: gramy tak jaby było 5-1 dla nas ... spoko -- King=Sandro z potyczki z Sund :brawo: ------------:zly: Harry qurwa weź towarzystwo zmotywuj bo będzie WIE:wnerw:LKA KUPA DZIŚ
:brawo: gramy tak jaby było 5-1 dla nas ... spoko -- King=Sandro z potyczki z Sund :brawo: ------------:zly: Harry qurwa weź towarzystwo zmotywuj bo będzie WIE:wnerw:LKA KUPA DZIŚ
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
9 kwietnia 2012, 16:54 [cytuj]
Julkos powiedział/a:
Ja w Defoe zawsze wierzyłem !! On nie może siedzieć na ławce

Wierzyłeś w Defoe przecież gramy jak cioty w ataku i to głównie jego zasługa bo stoi w miejscu i czeka na piłkę, której nie mamy bo nie ma kto jej przyjąć i rozegrać. Ktoś by pomyślał że to zadanie Modricia, widocznie nie skoro jak brakuje Adebayora to posiadanie piłki maleje o jakieś 15-20%. Jak dla mnie jeden z nich musi zejść, albo Saha albo Defoe, bo jak tak dalej pójdzie to w najlepszym przypadku zremisujemy ten mecz.
Wierzyłeś w Defoe przecież gramy jak cioty w ataku i to głównie jego zasługa bo stoi w miejscu i czeka na piłkę, której nie mamy bo nie ma kto jej przyjąć i rozegrać. Ktoś by pomyślał że to zadanie Modricia, widocznie nie skoro jak brakuje Adebayora to posiadanie piłki maleje o jakieś 15-20%. Jak dla mnie jeden z nich musi zejść, albo Saha albo Defoe, bo jak tak dalej pójdzie to w najlepszym przypadku zremisujemy ten mecz
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
9 kwietnia 2012, 16:58 [cytuj]
Bez Ade nie ma co marzyc o zwyciestwie w tym meczu
Bez Ade nie ma co marzyc o zwyciestwie w tym meczu
9 kwietnia 2012, 17:02 [cytuj]
Ade za Sahe, tak mi sie wydaje.
Ade za Sahe, tak mi sie wydaje
9 kwietnia 2012, 17:05 [cytuj]
W przerwie wpuściłbym Ade, a jak to nie pomoże to VdV, jak tego nie wygramy to możemy zapomnieć o 3 miejscu, a i o 4 trzeba będzie się modlić. Defoe strzela bramki, ale z nim nie da się grać w ataku podanie do niego to jest nasza ostatnia piłka w ataku nie ważne na jakiej jest pozycji.

Wchodzi ADE za Saha
W przerwie wpuściłbym Ade, a jak to nie pomoże to VdV, jak tego nie wygramy to możemy zapomnieć o 3 miejscu, a i o 4 trzeba będzie się modlić. Defoe strzela bramki, ale z nim nie da się grać w ataku podanie do niego to jest nasza ostatnia piłka w ataku nie ważne na jakiej jest pozycji. Wchodzi ADE za Saha
9 kwietnia 2012, 17:08 [cytuj]
Możemy ściągnąć Caulkera z wypożyczenia?
Możemy ściągnąć Caulkera z wypożyczenia?
|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 99 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się