Forum dyskusyjne
9 kwietnia 2012, 17:27 [cytuj]
Defoe po za bramką nie pokazał nic. Dlaczego zszedł Saha? i dlaczego wciąż nie ma kubła zimnej wody dla Bale'a? Chciałbym zobaczyć Krancjara ... i naprawdę zaczynam żałować że nie mamy Pavlyuchenki. nie ma na kogo zwalać
Defoe po za bramką nie pokazał nic. Dlaczego zszedł Saha? i dlaczego wciąż nie ma kubła zimnej wody dla Bale'a? Chciałbym zobaczyć Krancjara ... i naprawdę zaczynam żałować że nie mamy Pavlyuchenki. nie ma na kogo zwalać
.upadamy na dno by odbić się od niego.
9 kwietnia 2012, 17:28 [cytuj]
jak to nie, KING
jak to nie, KING
9 kwietnia 2012, 17:29 [cytuj]
niech bale i king wypierdalają.wypadanie niedługo z lm
niech bale i king wypierdalają.wypadanie niedługo z lm
9 kwietnia 2012, 17:30 [cytuj]
Norwich gra naprawde dobrze, skoro nie strzelamy 200 % BAE, czy bale w poprzeke - to sie msci. Nie piszcie o 3 miejscu - bo juz od paru kolejek walczymy o 4 miejsce, i juz nie chelsea raczej tylko newcastle sa najgrozniejsi w tej walce - jedno pewno do konca sezonu emocje pewne
Norwich gra naprawde dobrze, skoro nie strzelamy 200 % BAE, czy bale w poprzeke - to sie msci. Nie piszcie o 3 miejscu - bo juz od paru kolejek walczymy o 4 miejsce, i juz nie chelsea raczej tylko newcastle sa najgrozniejsi w tej walce - jedno pewno do konca sezonu emocje pewne
9 kwietnia 2012, 17:32 [cytuj]
Ja pierdole, to nie może sie tak skończyć.
Ja pierdole, to nie może sie tak skończyć
9 kwietnia 2012, 17:33 [cytuj]
zalewa - zapomniałem
zalewa - zapomniałem :luzik:
.upadamy na dno by odbić się od niego.
9 kwietnia 2012, 17:33 [cytuj]
Z taką grą, to emocji związanych z naszą drużyną nie wyczuwam. Chyba że tylko negatywne...
Z taką grą, to emocji związanych z naszą drużyną nie wyczuwam. Chyba że tylko negatywne
9 kwietnia 2012, 17:34 [cytuj]
Newcastle wygrywa z Boltonem, jak to przegramy to będziemy mieli tyle samo punktów. Oni są w dobrej formie, CFC to farciarze i żegnaj Top 5 nawet jeśli nasi się nie pozbierają. Wstyd to co się dzieje. Jeszcze jakiś czas temu mieliśmy spokój z 12 punktami przewagi. Nie wiem jak to się stało.
Newcastle wygrywa z Boltonem, jak to przegramy to będziemy mieli tyle samo punktów. Oni są w dobrej formie, CFC to farciarze i żegnaj Top 5 nawet jeśli nasi się nie pozbierają. Wstyd to co się dzieje. Jeszcze jakiś czas temu mieliśmy spokój z 12 punktami przewagi. Nie wiem jak to się stało
9 kwietnia 2012, 17:34 [cytuj]
Nie ma co nikt mi nie powie, że King nie zawinił przy tych 2 bramkach, a na początku sezonu był naszym talizmanem... masakra. Gallas wracaj.
Nie ma co nikt mi nie powie, że King nie zawinił przy tych 2 bramkach, a na początku sezonu był naszym talizmanem... masakra. Gallas wracaj
9 kwietnia 2012, 17:35 [cytuj]
nigdy w życiu nei byłem tak wkurwiony!
nigdy w życiu nei byłem tak wkurwiony!
9 kwietnia 2012, 17:38 [cytuj]
Nie no, to są żarty!
Nie no, to są żarty!
9 kwietnia 2012, 17:38 [cytuj]
Z tego co widzę to Oni chyba bajdziej swietowali niz my w Polsce, padaka.
Z tego co widzę to Oni chyba bajdziej swietowali niz my w Polsce, padaka.:wnerw:
9 kwietnia 2012, 17:40 [cytuj]
limbonic powiedział/a:
Z tego co widzę to Oni chyba bajdziej swietowali niz my w Polsce, padaka.

a ja tak świętowałem, że dopiero teraz do siebie dochodzę, więc musieli jeszcze dziś rano chlać
a ja tak świętowałem, że dopiero teraz do siebie dochodzę, więc musieli jeszcze dziś rano chlać
9 kwietnia 2012, 17:40 [cytuj]
jesteśmy największymi frajerami w lidze, co oni grają w ogóle bez jaj i pazura
jesteśmy największymi frajerami w lidze, co oni grają w ogóle bez jaj i pazura
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
9 kwietnia 2012, 17:41 [cytuj]
Trzeba bylo sprzedac Modricia Chelsea za 50mln, za Bale tez duzo dawali to nie bo po co. Teraz gówno za nich dostaniemy. Piczki a nie piłkarze. Do kopalni z nimi, niech się nauczą harować.
Trzeba bylo sprzedac Modricia Chelsea za 50mln, za Bale tez duzo dawali to nie bo po co. Teraz gówno za nich dostaniemy. Piczki a nie piłkarze. Do kopalni z nimi, niech się nauczą harować
9 kwietnia 2012, 17:42 [cytuj]
sodówka odpierdala już co niektórym.jebane kurczaki nie koguty
sodówka odpierdala już co niektórym.jebane kurczaki nie koguty
JA PIERDOLE BRONIMY 1-2 --- ZEBY NIE BYŁO 1-3
JA PIERDOLE BRONIMY 1-2 --- ZEBY NIE BYŁO 1-3
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
Jeszcze mi internet wyjebalo
Jeszcze mi internet wyjebalo
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
9 kwietnia 2012, 17:43 [cytuj]
Hrryego ktos obudził i powiadomił o wyniku, że az podniósł dupsko by to zobaczyc haha, nie wierze
Hrryego ktos obudził i powiadomił o wyniku, że az podniósł dupsko by to zobaczyc haha, nie wierze
9 kwietnia 2012, 17:43 [cytuj]
Od meczu z Arsenalem brakuje motywacji w tej drużynie by "gryźć" trawę. Zastanawia mnie też, że słabe drużyny potrafią nas zabiegać kryjąc naszych zawodników, a my nie potrafimy narzucić takiego presingu by zdobyć bramkę
Od meczu z Arsenalem brakuje motywacji w tej drużynie by "gryźć" trawę. Zastanawia mnie też, że słabe drużyny potrafią nas zabiegać kryjąc naszych zawodników, a my nie potrafimy narzucić takiego presingu by zdobyć bramkę